Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165196 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:Дърдорилня
« Отговор #7620 -: Ноември 18, 2010, 03:12:15 am »
Една от най-четените теми във форума е "Рецепта за маска за коса с Тривитаминол", няма майтап.  :lol:

Ами в гугъл доста търсят такава и идват тук.  :mellow:

« Отговор #7621 -: Ноември 18, 2010, 03:13:30 am »
Една приятелка току-що ме попита какво означава два поредни дни да настъпиш кучешко л.?  ;D Викам - че не гледаш къде стъпваш  ;D А се чудим защо хората гледат Иван и Андрей  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7622 -: Ноември 18, 2010, 03:25:22 am »
Една приятелка току-що ме попита какво означава два поредни дни да настъпиш кучешко л.?  ;D

Мчи аз всеки ден ги настъпвам.  ;D Не знам за какво е поличба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7623 -: Ноември 18, 2010, 03:31:32 am »
извадиха ми мъдреца за 5 мин,сега ми се вие свят и подсмърчам вкъ6ти  :-\
изобщо не е болезнено,само докато ми бият упойката от вътрешната част,..сега имам някаква марля в зъба и чакам да започнат болките след 1 час  ;)

Няма страшно , ти си герой! :kissd: Ще мине бързо.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7624 -: Ноември 18, 2010, 03:40:05 am »

мерси  :wub:,мина 1 час и вече си чувствам нещата отвътре, няма болка..обаче тази празнина там ми изкушава езика и много се заигравам  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7625 -: Ноември 18, 2010, 03:41:32 am »
Ако няма с какво друго да се заиграваш...  :P :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7626 -: Ноември 18, 2010, 03:42:08 am »

мерси  :wub:,мина 1 час и вече си чувствам нещата отвътре, няма болка..обаче тази празнина там ми изкушава езика и много се заигравам  ;D

Къде е съседа? ;D :P Викай го по спешност....не бива да е сухо..... :P :rolf: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7627 -: Ноември 18, 2010, 03:51:11 am »
Ако няма с какво друго да се заиграваш...  :P :57:

не смея да си покажа кривата муцуна навън  :lol:,прибрах се като шпионин и с един голям шал,от които ми виждаш само очите  ;D
а сега..гледам си фейса и ми се струва,че има размествания някакви  :lol: ;D

*

holanda

« Отговор #7628 -: Ноември 18, 2010, 03:53:02 am »
Къде е съседа? ;D :P Викай го по спешност....не бива да е сухо..... :P :rolf: :kissd:

а,съседа..
които и да ме види в момента ,ще ме помни дълго  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7629 -: Ноември 18, 2010, 03:55:08 am »

а,съседа..
които и да ме види в момента ,ще ме помни дълго  ;D

Това е важно...., да не си мимолетна история , епизод....Да те помни...Покажи се отзад.... :P ;D ;)

Добре ли си сега? :( :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7630 -: Ноември 18, 2010, 03:55:25 am »
През целия живот ми е ваден само един-единствен зъб, но по спешност. Тогава бях на 18. И по пътя за поликлиниката, докато вървях, ме нападна злобно бездомно суче и ме ухапа по крака. И трябваше хем да си вадя злополучния зъб, хем да ми бият ваксина срещу тетанус.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7631 -: Ноември 18, 2010, 03:56:56 am »
не смея да си покажа кривата муцуна навън  :lol:,прибрах се като шпионин и с един голям шал,от които ми виждаш само очите  ;D
а сега..гледам си фейса и ми се струва,че има размествания някакви 
:lol: ;D

За мен вече си инвалид. Без глиги как ше рупаш жълъди - не те знам.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7632 -: Ноември 18, 2010, 03:58:29 am »
През целия живот ми е ваден само един-единствен зъб, но по спешност. Тогава бях на 18. И по пътя за поликлиниката, докато вървях, ме нападна злобно бездомно суче и ме ухапа по крака. И трябваше хем да си вадя злополучния зъб, хем да ми бият ваксина срещу тетанус.  :lol:

:rolf: "2 в 1". Добре че не и било "3 в 1".  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7633 -: Ноември 18, 2010, 03:59:26 am »
Е, трябва да има драма.  ;D

"2 в 1". Добре че не и било "3 в 1".  ;D

Подскользнулся, упал, очнулся - гипс!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7634 -: Ноември 18, 2010, 03:59:48 am »

понеже съм на същия хал, но те водя с няколко дни, ако ти трябва някакво инфо, питай..
да го бях извадила и аз моя още като тръгна да расте, сега нямаше да се измъча толкова..
добре си направила..аз още пия по 2-3 обезболяващи на ден, защото усещам дърпане и ме заболява и дразни..сега изпих последният антибиотик, също и една опаковка с комбинирани В витамини, едно противогъбично хапче с удължено действие за всеки случай, че антибиотика е много силен и от утре започвам комбинирани пробиотици, за да си заселя пак стомашно- чревният тракт с бактерии..ще наблегна и на киселото мляко, макар да не го обичам чак толкова много..и всичкото това заради един скапан зъб..така мразя да пия лекарства, че не знам дали можеш да си представиш..не съм пила антибиотици сигурно повече от 10 години, но този кратер, който остана след зъба и как хрущеше костта..изплаших се..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #7635 -: Ноември 18, 2010, 04:04:04 am »
....Покажи се отзад.... :P ;D ;)

това е най-забавното нещо,което съм чула през последните 2-3 дни  ;D

идеята е супер,ще се покажа отзад,но ..чудя..пак оттам ли да говоря  ;D

--OK sum :)

*

holanda

« Отговор #7636 -: Ноември 18, 2010, 04:06:56 am »

ти си лесен,ще ти изиграя едно ''Завръщане на блудната маца'' и си готов  :mellow:  :P

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7637 -: Ноември 18, 2010, 04:08:37 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:13:25 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #7638 -: Ноември 18, 2010, 04:11:49 am »
понеже съм на същия хал, но те водя с няколко дни, ако ти трябва някакво инфо, питай..
да го бях извадила и аз моя още като тръгна да расте, сега нямаше да се измъча толкова..
добре си направила..аз още пия по 2-3 обезболяващи на ден, защото усещам дърпане и ме заболява и дразни..сега изпих последният антибиотик, също и една опаковка с комбинирани В витамини, едно противогъбично хапче с удължено действие ..

въх,че защо толкова мъки и защо те боли така? Само заради това,че не си го вадила в началото? :o

Това ми се струва много зле,на мен ми казаха,че до 10 дни ще се е затворил напълно.
Сега специално ми е малко напушено  ;D,но не изпитвам болката,за която предупреждаваха ,че е възможна
А ти се оправяй..леле..и зъбищата  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #7639 -: Ноември 18, 2010, 04:12:19 am »
а сега..гледам си фейса и ми се струва,че има размествания някакви 
:lol: ;D

Я не обиждай детето , ти ще кажеш! :96:
Не стига , че го боли , ами и инвалидно ще го направиш! То е като монета- ези и тура , ама монета! :P ;D ;D