Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165032 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #7920 -: Ноември 27, 2010, 08:17:32 pm »
Vision,тук ли си?
Искам да питам нещо за зъба...зарасtва ли изобщо? При мен все още си стои като някаква малка празнина и се пълни със храна.Много нерви ми създава  :-\

*

nerealna

« Отговор #7921 -: Ноември 27, 2010, 08:30:11 pm »
Vision,тук ли си?
Искам да питам нещо за зъба...зарасtва ли изобщо? При мен все още си стои като някаква малка празнина и се пълни със храна.Много нерви ми създава  :-\

ще ти се запълни след около 6 месеца. не се шашкай, но не се шегувам  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7922 -: Ноември 27, 2010, 08:32:17 pm »
Vision,тук ли си?
Искам да питам нещо за зъба...зарасtва ли изобщо? При мен все още си стои като някаква малка празнина и се пълни със храна.Много нерви ми създава  :-\

мда, тук съм..преди малко се прибрах от Лидл и сега се подкрепям с една биричка и търся хубави рецепти в нета, да правя пилешки пържоли от бут после..обмислям да ги напълня, да ги завържа с памучен конец и да ги изпържа, може би се казва вретено това??..

за зъба- да, имам още дупка, но осезаемо се смалява..храна ми влиза малко, защото не дъвча на тази страна, мия си зъбите смело, вече не ме боли, а през деня ако хапна нещо, само се жабуря с вода и то излиза..обаче под венеца усещам малко ръбче, все едно ми е останала частица от зъба, а това не е възможно, защото зъба е у мен и е цял, та мисля дали не се е бил натрупал нещо като зъбен камък надолу по зъба и да е останал там сега и се чудя да ходя ли пак на зъбаря за това или ще се махне само..а може да е и само от челюстта..като се затвори напълно ако още го усещам, може и да отида..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #7923 -: Ноември 27, 2010, 08:44:16 pm »
Vision,тук ли си?
Искам да питам нещо за зъба...зарасtва ли изобщо? При мен все още си стои като някаква малка празнина и се пълни със храна.Много нерви ми създава  :-\

ще ти се запълни след около 6 месеца. не се шашкай, но не се шегувам  ;D

как да се целувам сега ?  ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7924 -: Ноември 27, 2010, 08:49:51 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:43:54 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #7925 -: Ноември 27, 2010, 08:51:30 pm »
мда, тук съм..преди малко се прибрах от Лидл и сега се подкрепям с една биричка и търся хубави рецепти в нета, да правя пилешки пържоли от бут после..обмислям да ги напълня, да ги завържа с памучен конец и да ги изпържа, може би се казва вретено това??..

незнам дали така се казва,но тук си го взимам готово,трябва му само печене и е много вкусно  :blink:

а за зъбчето..как така е в теб и е цял? Дали са да си го носиш вкъщи? :unsure: ;D Не знам,но според мен е добре да отидеш пак при чичо Риба да видите какъв е този ръб.
аз се дразня,защото ми е неестествено и постоянно проверявам с език какво се случва..

*

Vision

• 3523
« Отговор #7926 -: Ноември 27, 2010, 08:52:41 pm »

как да се целувам сега ?  ;D

От чисто медицинско гледище, аз бих те посъветвала да не се целуваш /освен с хора, с които сте си наистина близки/ докато не позарастне стабилно - защото сега имаш отворена рана - директен приемник/предаватл за всякакви зарази в устата и целуване с човек, с който си нямате нужното медицинско доверие е равносилно на секс без презерватив.

така мисля и аз..ако той иска- да я целува, където намери за добре иначе..освен уста в уста.. ;D
в края на краищата това не е единственото място, нали??  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #7927 -: Ноември 27, 2010, 08:53:02 pm »
Не прави никакви гаргари, за да не унищожиш съсирека над раната, който е естествена "тапа".
П.п.Метнаха ли ти след екстракцията локално някакъв антибиотик или антисептичен прах?

*

holanda

« Отговор #7928 -: Ноември 27, 2010, 08:55:36 pm »
От чисто медицинско гледище, аз бих те посъветвала да не се целуваш /освен с хора, с които сте си наистина близки/ докато не позарастне стабилно - защото сега имаш отворена рана - директен приемник/предаватл за всякакви зарази в устата и целуване с човек, с който си нямате нужното медицинско доверие е равносилно на секс без презерватив.

упс,сега разбирам кризата на кардиналите в моя случай-6 месеца без целувки  ;D..дори да ми е сигурен човека,пак е малко плашеща мисъл ..
Ако знаех,че ще е така,изобщо нямаше да го вадя този зъб  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #7929 -: Ноември 27, 2010, 08:55:48 pm »

незнам дали така се казва,но тук си го взимам готово,трябва му само печене и е много вкусно  :blink:

а за зъбчето..как така е в теб и е цял? Дали са да си го носиш вкъщи? :unsure: ;D Не знам,но според мен е добре да отидеш пак при чичо Риба да видите какъв е този ръб.
аз се дразня,защото ми е неестествено и постоянно проверявам с език какво се случва..

да, попита ме искам ли го, казах да..изми го, сложи ми го в едно шишенце и ми го даде.. ;D
и не е чичо /на италиански чичо означава шишко  ;D/ а е и по- малък от мен..ааа, на теб ти е чичо, така ли??наеш къф е свежар беее.. :blink:

аз не проверявам постоянно..мен щом не ме боли нещо, все едно го няма..а това не ме боли, освен ако не натисна венеца върху него специално, а защо да го натискам, като знам, че ще ме заболи??..

« Отговор #7930 -: Ноември 27, 2010, 08:56:09 pm »
Ето такава машина направо ме вдъхновява да започна освежителния ремонт в къщи  ;D Paint zoom Сериозно :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7931 -: Ноември 27, 2010, 08:57:20 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:44:18 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #7932 -: Ноември 27, 2010, 09:04:58 pm »

в края на краищата това не е единственото място, нали??  ;)

ти представяш ли  ;D,..да му кажа...''наведи се ,миличък..ама по-надолу..и целyвай колко ти душа сака''..и така цели 6 месеца.Иха.. ;D
въпреки,че аз обичам да се целувам ..съвсем други емоции носи ..много е приятно..,до известна степен по-сближаващо и от секса.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #7933 -: Ноември 27, 2010, 09:08:57 pm »

ти представяш ли  ;D,..да му кажа...''наведи се ,миличък..ама по-надолу..и целyвай колко ти душа сака''..и така цели 6 месеца.Иха.. ;D
въпреки,че аз обичам да се целувам ..съвсем други емоции носи ..много е приятно..,до известна степен по-сближаващо и от секса.. ;)

какви 6 месеца?!! минаха ли и две седмици от ваденето и вече дупката е намаляла с 2/3..още една седмица и сме готови, най- много още две..не се коркай толкова..нали ти казах- даже моя зъб е сигурно поне два пъти по- голям от твоя, защото е раснал 20 години повече..ше ти мине като на кутре, не се впрягай.. :blink:

за това ''по- надолу'' се сетих един стар виц, където маймуняка се оженил за жирафката, знаеш ли го?? ;D

ама е мръсен.

*

holanda

« Отговор #7934 -: Ноември 27, 2010, 09:12:58 pm »
ама е мръсен.

колко да е мръсен  ;D

ще ми е забавно да чуя за вица,аз самата не знам много,но винаги се кискам като ми разкажат някакъв или прочета някъде.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7935 -: Ноември 27, 2010, 09:13:38 pm »
Алф, казвай вица :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7936 -: Ноември 27, 2010, 09:21:37 pm »
Алф, казвай вица :blink:

добре де, спокойно сега, ето го /питах, защото е наистина стар/:

оженил се значи маймуняка за жирафката и след месец някъде тръгнал да се разхожда из гората, среща го някакъв негов стар приятел и вижда, че страшно е измършавял, със сенки под очите, едва се влачи и го питал- абе какво става с теб бе човек, много зле изглеждаш, май семейния живот не ти се отразява добре..и маймуняка му се оплакал, че положението е много зле и отива на умирачка, защото се съсъпва по време на секс- катери се по врата на жИната, целува, слиза, отива отзад, е*е, пак слиза, катери се по врата, целува и те така, по цял ден..приятелят цъкал, цъкал с език, ама какво да каже..разделили се, след месец се срещат пак, младоженеца обаче загладил косъма, свети, жизнен..приятелят му го пита- абе какво направи бе, секс ли не правите вече?!!...и нашия отговорил- а, пак си правим, ама вече където целувам, там и е*а.. ;D ;D

*

holanda

« Отговор #7937 -: Ноември 27, 2010, 09:22:32 pm »
Дивна май си uzтри профила  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7938 -: Ноември 27, 2010, 09:26:37 pm »
Права си, защо...станало ли е нещо, докато липсвах?!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7939 -: Ноември 27, 2010, 09:28:56 pm »
аз и "заповядах" да се връща, но май не ме видяла :-\
чувствителни сме кардиналите тия дни..
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.