Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164469 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Дърдорилня
« Отговор #7960 -: Ноември 28, 2010, 12:44:46 am »
01011101010101 ;D
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 03:23:10 am от kris »

*

holanda

« Отговор #7961 -: Ноември 28, 2010, 12:49:17 am »
е така де, ама още по- добре е, ако може да се избегне и това..абе личи си ни девешкото с теб и това си е.. :-[

ти имаше Меркурии в Дева ,нали? Аз също,а и Луната ми е там.
Не съм мърморана и приказлива като Девите,но се хигиенизирам повечко,много ме е страх от микроби,мръсотия..бррр  :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7962 -: Ноември 28, 2010, 12:54:51 am »

ти имаше Меркурии в Дева ,нали? Аз също,а и Луната ми е там.
Не съм мърморана и приказлива като Девите,но се хигиенизирам повечко,много ме е страх от микроби,мръсотия..бррр  :lol:

асц. с мерк  на него и плутон са ми в дева..аз пък не мърморя като девите, нито пък съм маниак на тема чистота като тях, но си се усеща влиянието в други неща.. :rolleyes:

абе айде бе, девишкото.. и аз правя гнезда като нея и гледам да мина без допир с чиниите .. па мани като видя косми (пуке),,  ;D

винаги женските тоалетни са в пъти по- чисти от мъжките, но все пак..аз първо бърша с мокри кърпички, антибактериални, после слагам 2 пласта хартия и пускам и вътре хартия, за да не ми пръсне от водата..и то става дълга и широка.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #7963 -: Ноември 28, 2010, 01:16:26 am »
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 03:23:57 am от kris »

*

holanda

« Отговор #7964 -: Ноември 28, 2010, 01:27:38 am »
мне,маниaк на тема чистота не..обичам да ми е разхвърляно и малко безобразно..за микробите е така,не обичам да пипам мръсни неща.
Ако се хвана да чистя нещо,от което ръцете ми ще се измърсят с гадории,слагам ръкавици.
Аз не бих минала масата с голи ръце,колкото да обър6а праха със собствена длан.
Или пък мръсна гъба за миене на чинии  :-X.Ако си я ползвала и не си я измила след това,а си стои напоена с препарат поне ден,не очаквай ,че ще я ползвам след теб.Право в коша  :lol:

А за тоалетни и такива..охоо.. ;D
и аз като теб си имам личен ритуал  :-[ И това с космите..много ми е гнусно  :lol:
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 01:49:44 am от жълтолилава »

*

Феникс

« Отговор #7965 -: Ноември 28, 2010, 01:54:48 am »
za6to nai-dolu w spisaka na prisastwa6tite,wsi4ki nikove sa sini,samo na kris e zelen
DISKRIMINACIQ!!! :96: :91:

*

holanda

« Отговор #7966 -: Ноември 28, 2010, 01:56:57 am »
za6to nai-dolu w spisaka na prisastwa6tite,wsi4ki nikove sa sini,samo na kris e zelen
DISKRIMINACIQ!!! :96: :91:

;D и на Кая,Стреличка,Зъболекар...и ти можеш да си го направиш,но какво ще ми дадеш ако ти издам тайната  ;D ;D

*

Феникс

« Отговор #7967 -: Ноември 28, 2010, 02:06:11 am »
KAZVAJ KAKWO ISKA6-DAVAM GO

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7968 -: Ноември 28, 2010, 02:11:36 am »
Г-н Жином, кога ще ви дойде онова нещо в главата и да разберете, че някои теми трябваше да си бъдат в часта "Астрология"? В резултат на това, лично аз не влизам тук / в "Свободни дискусии"/.Разделът "Астрология" тотално се превърна в Говорилня.
Започна да ми става адски тъпо тук, честно! :-[

*

holanda

« Отговор #7969 -: Ноември 28, 2010, 02:12:20 am »
KAZVAJ KAKWO ISKA6-DAVAM GO

готов си да дадеш нещо на ''малкото пиле'',за да те направи зелен?  :P
силно ли го искаш? :P Трансформацията е голяма и не всеки удърja на изпитанията.. :mellow: ;D

и друго-толкова ли не се сети да попиташ някои от вече зелените,поне няма да ти иска нищо в замяна  :85:
ts -ts -ts  ;D

*

Феникс

« Отговор #7970 -: Ноември 28, 2010, 02:14:33 am »
ne znaeh 4e sa pozeleneli po sobstweno Jelanie ;D  wikam si-DISKRIMINACIQQQQQ

*

Феникс

« Отговор #7971 -: Ноември 28, 2010, 02:16:04 am »
Г-н Жином, кога ще ви дойде онова нещо в главата и да разберете, че някои теми трябваше да си бъдат в часта "Астрология"? В резултат на това, лично аз не влизам тук / в "Свободни дискусии"/.Разделът "Астрология" тотално се превърна в Говорилня.
MIa21,to dali ti ili az wlizame tuk ili ne wlizame nqma golqma razlika-faida ot nas iok!
Vij Divna be6e polezna-ne moje da ne i se priznae

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7972 -: Ноември 28, 2010, 02:22:01 am »
MIa21,to dali ti ili az wlizame tuk ili ne wlizame nqma golqma razlika-faida ot nas iok!

Ако нас ни няма кой ще я чете Дивна? :-\

*

nerealna

« Отговор #7973 -: Ноември 28, 2010, 02:22:15 am »
DISKRIMINACIQ!!!
Редовните участници са зелени  ;)

*

Феникс

« Отговор #7974 -: Ноември 28, 2010, 02:28:05 am »

4ìtateli dal Bog ,lokumdjii-sa6to,no analizatori kato neq .....
wse edno sam i adwokat-ne e taka,prosto jenata e znae6ta i otziw4iwa,a sa6to i dobre wazpitana
nekoi obe6taha da si hodqt a sedqt tuka i filosofstwat,a nekoi si tragwat bez drami i foerwerki...

*

Феникс

« Отговор #7975 -: Ноември 28, 2010, 02:29:09 am »
DISKRIMINACIQ!!!
Редовните участници са зелени  ;)
mersi,mila
zna4i skoro nema da pozeleneq :-X

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7976 -: Ноември 28, 2010, 02:34:49 am »

wse edno sam i adwokat-ne e taka,prosto jenata e znae6ta i otziw4iwa,a sa6to i dobre wazpitana
nekoi obe6taha da si hodqt a sedqt tuka i filosofstwat,a nekoi si tragwat bez drami i foerwerki...

Не разбирам само, защо трябва да намесваш конкретен човек,в случая Дивна. На всичкото отгоре ме слагаш под един знаменател със себе си. Дали съм полезна или не, мисля, че не е твоя работа. Гледай себе си и говори само в единствено число, ако искаш да се извисиш и да гониш стойностните хора, които коментираш...

*

holanda

« Отговор #7977 -: Ноември 28, 2010, 02:37:12 am »

*

Феникс

« Отговор #7978 -: Ноември 28, 2010, 02:39:07 am »
mia21,ti dobre li se be momi4e-tq divna e glawna w momenta,wseki za neq gowori/ne mi pre4i de-az q hareswam/......,q se osaznai

a kolkoto do twoq prinos-poprawi me ako gre6a,no ne mi se e slu4ilo da pro4eta twoj astrplogi4en komentar-po towa si prili4ame s teb ;)s tazi razlika 4e az si go priznawam ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7979 -: Ноември 28, 2010, 02:40:02 am »

Не разбирам само, защо трябва да намесваш конкретен човек,в случая Дивна. На всичкото отгоре ме слагаш под един знаменател със себе си. Дали съм полезна или не, мисля, че не е твоя работа. Гледай себе си и говори само в единствено число, ако искаш да се извисиш и да гониш стойностните хора, които коментираш...

Абе луда ли си к"Фа си да му се обясняваш бе...НЕ скиваш ли , че е клонинг.....едно лице с две имена...
Аз на такива задавам въпроса....извинете умеете ли да свирите на кавал???

КАВАЛ СВИРИ НА ПОЛЯНА ...НА ПОЛЯНА КРАЙ ГОРИЦА...
МЛАДА........

Да не образовам по-нататък- уххх, много ме е гнус...
ФУЛ ПУМИАР ТУКА БЕЕЕЕ.... :angry: :angry: :angry: :-X :-X :-X
ЕЙ НЕ Я СЛОЖИ ТАЯ ПОВРЪЩАТА ЕМОТИКОНКА...
КАТО МЕ БАННЕ , ЩЕ Я СЛОЖИ..... :-X :-X :-X :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците