да ви кажа, като гледам активността на форума, мисля че не само аз съм в депресия тая по Нова година
Цитат на: abroad в Декември 31, 2010, 01:55:44 amда ви кажа, като гледам активността на форума, мисля че не само аз съм в депресия тая по Нова година к'во имаш в Овен,че така бързаш?утре е Денът !
и к'во, утре ще стискаш ли
Цитат на: abroad в Декември 31, 2010, 02:08:53 amи к'во, утре ще стискаш ли здраво. Бутилки ти?
Цитат на: abroad в Декември 31, 2010, 01:39:29 amЦитат на: Aurora Borealis в Декември 31, 2010, 01:12:21 amОоо тук това е генерална репетиция а, и тук обичайно като всяка година е такавсичко добре,само не разбрах кое е тук,кое е там..единствено Марая скромно отрази местоположението си на об6тини ли се делите,на квартали ли? :unsure:
Цитат на: Aurora Borealis в Декември 31, 2010, 01:12:21 amОоо тук това е генерална репетиция а, и тук обичайно като всяка година е така
Ооо тук това е генерална репетиция
:rolf: :rolf: :rolf: :kissd:Все мълчат , нали Лилавко....?!
Цитат на: Марая в Декември 31, 2010, 02:21:01 am :rolf: :rolf: :rolf: :kissd:Все мълчат , нали Лилавко....?!важното е,че накрая си казват .С малко зор и побутвация от слабия ми Марс,но тръгват,че и бутилки дърjaт
па вземем да се осе....
то зорът е в тези дето се напъват, а нали знаете че от много напъване, па вземем да се осе....
Пускайте врачките по Нова
Ти пък приемаш нещата буквално. Цв Рангелова и Люси Захариева с тарото бяха интересни, особено втората.