Много знайш обаче kaк и какво възприемам ..изразявай се по-разбираемо.. и няма да съм толкова "буквален"
Земята започна да се върти по-бързо
Скарлет, къде ходиш? Липсваш ми! :88:Сега не можеш да се оправдаваш с Витоша.
Цитат на: Aurora Borealis в Декември 31, 2010, 05:25:59 pmСкарлет, къде ходиш? Липсваш ми! :88:Сега не можеш да се оправдаваш с Витоша. Тук съм бе, злато. Тук съм. Просто вече мразя компютъра от работа. Имах много да пиша, а имах и много работа. Тези празници искат и пари, нали? Правих мунданни прогнози за 2011, правих лежерни /както се изрази съфорумка във фейса/ хороскопи за всички зодии.....полудЕх. :blink: Дедо ти Сатурн ме притиска, иска да се трудя и аз го правя. Весела Нова година! :88:
Иначе Аброад,мене още вчера ме хвана квадратура Луна-Сатурн,така че...
Цитат на: Скарлет в Януари 01, 2011, 02:03:04 amЦитат на: Aurora Borealis в Декември 31, 2010, 05:25:59 pmСкарлет, къде ходиш? Липсваш ми! :88:Сега не можеш да се оправдаваш с Витоша. Тук съм бе, злато. Тук съм. Просто вече мразя компютъра от работа. Имах много да пиша, а имах и много работа. Тези празници искат и пари, нали? Правих мунданни прогнози за 2011, правих лежерни /както се изрази съфорумка във фейса/ хороскопи за всички зодии.....полудЕх. :blink: Дедо ти Сатурн ме притиска, иска да се трудя и аз го правя. Весела Нова година! :88:Ами, дай да видим какво си прогнозирала, ако нямаш нищо против. http://www.ndt1.com/article.php/20101227171409938