Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169094 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #8560 -: Януари 05, 2011, 05:12:58 am »
Леле,ужас,не знам от замъглението ли е,от затъмнението ли е :unsure: но преди няколко часа излезнах и си вървя по улицата и по едно време един мароканец  :angry: срещу мен ми се перчи,не искаше да ме пусне да мина,много се уплаших,добре,че ме пусна и остави на мира  :'( глупак такъв :angry:

*

Divna

• 2478
« Отговор #8561 -: Януари 05, 2011, 05:22:23 am »

*

holanda

« Отговор #8562 -: Януари 05, 2011, 05:51:27 am »
Леле,ужас,не знам от замъглението ли е,от затъмнението ли е :unsure: но преди няколко часа излезнах и си вървя по улицата и по едно време един мароканец  :angry: срещу мен ми се перчи,не искаше да ме пусне да мина,много се уплаших,добре,че ме пусна и остави на мира  :'( глупак такъв :angry:

и Спeин ли са окупирали ?  ;D
мноооо'о хитри

« Отговор #8563 -: Януари 05, 2011, 05:54:23 am »

и Спeин ли са окупирали ?  ;D
мноооо'о хитри

На всякаде са тия гадини  :angry: ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #8564 -: Януари 05, 2011, 05:58:30 am »
Арабите се свалят на всичко, дето носи поли.  ;) ;D

« Отговор #8565 -: Януари 05, 2011, 06:00:25 am »
Арабите се свалят на всичко, дето носи поли.  ;) ;D

Е,аз бях с панталон,даже с анцуг,че се бях запътила към фитнеса,ама ме уплаши тоя да му се не види  :unsure:

« Отговор #8566 -: Януари 05, 2011, 06:20:15 am »
Оф,не ме свърта на едно място,много противоречиви мисли ми идват  :angry: ще трябва да направя филм ''Мъчението продължава 2''  ;D :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8567 -: Януари 06, 2011, 01:34:08 am »
 брррррррррр
тия гадни ретроградни периоди ми причиниха реминисценции, които за изключително назад във времето- пълен регрес, които вкючват и моменти от основното ми училище...погледът назад  ме вкисва ( въобще не визирам кофти събития),  но пък погледът напред в новите ми соларчета е направо отврат, та се чудя дали това затъмнение не ме закърфичи в някакво безвремие :(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #8568 -: Януари 06, 2011, 01:39:15 am »
Днес в 23,55 до 0,05 ч ще дебна небето дали ще се отвори да ми изпълни желанията  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #8569 -: Януари 06, 2011, 01:56:04 am »
Днес в 23,55 до 0,05 ч ще дебна небето дали ще се отвори да ми изпълни желанията  ;D ;D ;D

защо днес, нали за снощи беше това поверие??? :unsure:

брррррррррр
тия гадни ретроградни периоди ми причиниха реминисценции, които за изключително назад във времето- пълен регрес, които вкючват и моменти от основното ми училище...погледът назад  ме вкисва ( въобще не визирам кофти събития),  но пък погледът напред в новите ми соларчета е направо отврат, та се чудя дали това затъмнение не ме закърфичи в някакво безвремие :(

дава ти се възможност да преосмислиш значението на някакви моменти..с един различен поглед върху един и същи момент можеш да промениш съдбата си така, все едно тогава си поела по различен път..е, почти де, но можеш да се освободиш от много неща..като се върнеш в някакъв момент от миналото се опитай съзнателно да видиш неща, които не си забелязала преди, после навържи с друга информация по въпроса, която си научила в последствие..примерно: в трети клас някакво момче, което харесваш те обижда и унижава пред другите деца, тогава е имало само срам и не си видяла нищо, сега се оглеждаш и виждаш, че другите деца са ядосани на гамена, после се сещаш, че преди няколко години си чула случайно, че този типец се е оженил за някаква гаднярка, която се напива и го пребива редовно и е с 60 кг. по- тежка от него..и някак вече ти е жал за него, а гнева и унижението са изчезнали.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #8570 -: Януари 06, 2011, 02:18:10 am »

днес, днес. Утре е Богоявление  ;)

*

holanda

« Отговор #8571 -: Януари 06, 2011, 02:23:05 am »

а аз вашето небе ли да хвана или да чакам моето-в 00:55 h мое време  :rolleyes: ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #8572 -: Януари 06, 2011, 02:25:44 am »

оо, верно  :blink: помислих, че заради затъмнението..жалко, мисля да си легна по- рано, на небето му делегирам всички права да ми изпълни които желания счете за уместни /че не се сещам и аз да имам много/ дори и без моето будно съзнание.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #8573 -: Януари 06, 2011, 02:28:05 am »

оо, верно  :blink: помислих, че заради затъмнението..

:rolf:

« Отговор #8574 -: Януари 06, 2011, 02:35:35 am »

а аз вашето небе ли да хвана или да чакам моето-в 00:55 h мое време  :rolleyes: ;D

И аз това искам да знам  :-\

А иначе сега пиша тук едно писмо, вече съм на трета страница,ама не знам дали да го изпратя после  :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8575 -: Януари 06, 2011, 02:38:19 am »
Vision, много благодаря за визията за промяна ( отговаряш н аимето си), но за съжаление моментите, които си спомням са все хубави ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #8576 -: Януари 06, 2011, 02:45:17 am »

И аз това искам да знам  :-\

ееее, и при вас трябва да е 23,55 освен, ако Господ не се появява само по EET  ;D

*

Feia

« Отговор #8577 -: Януари 06, 2011, 02:47:53 am »

Сигурно това хриситянско поверие идва от езическите вярвания, свързани с периода на фаталните 12 дни след Коледа, които свършват на 6 януари - Богоявление. През тези 12 дни през нощта вилнеят тъмни сили. Тогава се извършвал преходът от старата към новата година.

« Отговор #8578 -: Януари 06, 2011, 02:51:02 am »

Сигурно това хриситянско поверие идва от езическите вярвания, свързани с периода на фаталните 12 дни след Коледа, които свършват на 6 януари - Богоявление. През тези 12 дни през нощта вилнеят тъмни сили. Тогава се извършвал преходът от старата към новата година.

И тогава духовете на мъртвите са пуснати да си ''шляят'' ,така да го кажем,доколкото съм чувала

*

Feia

« Отговор #8579 -: Януари 06, 2011, 02:55:41 am »
Аз съм чела, че тогава през нощта вилнеят тъмни сили, като караконджулите, които ритат хората с железните си ботуши или копитата си. Затова не се препоръчва да се излиза навън по това време. Само коледарите излизат и с песните си и шума, който вдигат, плашат злите духове. Затова и стопаните ги посрещат с радост.

Пък по камината се слагали билки, за да не влезе някой зъл дух през комина. Любопитното е, че Дядо Коледа също влиза през комина.

Обаче коминът май е символ на връзката на трите свята - Долният свят и огъня, нашия свят и Небесния свят. А духовете имат право да пътуват през световете.