Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168280 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #8580 -: Януари 06, 2011, 03:02:22 am »
Предполагам,че все нещо вярно има, а пък и на мен са ми разказвали хора нещо,което им се е случило,та наистина не е хубаво да се излиза навън по това време през ноща.
Тръпки ме побиват, аз си падам малко бъзлива  :(

*

holanda

« Отговор #8581 -: Януари 06, 2011, 04:11:36 am »
аз имах книжкa с приказкa за каракондjyли   :93:
+ картинки  :mellow:

« Отговор #8582 -: Януари 06, 2011, 04:26:41 am »
Оф,толкова е глупаво,трепкат ми пеперудите в стомаха от притиснение по-скоро,а не трябва,трябва да престана да се шашкам и да си трая спокойно  :( :unsure:

*

holanda

« Отговор #8583 -: Януари 06, 2011, 04:56:10 am »
Оф,толкова е глупаво,трепкат ми пеперудите в стомаха от притиснение по-скоро,а не трябва,трябва да престана да се шашкам и да си трая спокойно  :( :unsure:

da  ;D

споко бре,направи си една плодова салата,вземи си душ,пусни си филм,направи си маникюр,запали една,почисти си лицето,масчица някаква приятна..
слушай музика,прави нещо..

аз пък се учудих на Hещо-преди обожавах ужаси,фантастики и изобщо филми с насилие, писъци и мистерии.Сега като видя,че започва такъв,направо сменям канала.Изведнъj ми станаха безкрайно противни  :unsure:.
Вие променяте ли си вкусовете?

« Отговор #8584 -: Януари 06, 2011, 05:11:25 am »

da  ;D

споко бре,направи си една плодова салата,вземи си душ,пусни си филм,направи си маникюр,запали една,почисти си лицето,масчица някаква приятна..

аз пък се учудих на Hещо-преди обожавах ужаси,фантастики и изобщо филми с насилие, писъци и мистерии.Сега като видя,че започва такъв,направо сменям канала.Изведнъj ми станаха безкрайно противни  :unsure:.

ааа,то вече е малко късно,ще се опитам да си намеря нещо за правене,ама.,.... мерси все пак за идеите

Аз по принцип си падам по романтични филми,по едно време,като ми беше много кофти и спрях да ги гледам,обаче мина време и пак съм си на тях....  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #8585 -: Януари 06, 2011, 12:18:31 pm »
Vision, много благодаря за визията за промяна ( отговаряш н аимето си), но за съжаление моментите, които си спомням са все хубави ;D

щом си спомняш само хубави мигове, значи имаш нужда да вземеш нещо от тях..имам такива, например как веднъж опитомих едно огромно, зло куче, което лаеше по всички  ;D..като се сетя за тази случка, изпитвам прилив на сила и увереност..понякога си я възпроизвеждам точно когато имам нужда от тези качества..мерка ми е специалист по ретро случките.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #8586 -: Януари 06, 2011, 12:21:07 pm »

da  ;D

ужасии никога не съм харесвала и сигурно никога няма да харесвам, то закога...но понякога гледам романтични бози, въпреки че по принцип не си падам и по тях..предполагам, че зависи от овулацията и нивото на естрогена.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8587 -: Януари 06, 2011, 03:41:03 pm »
..мерка ми е специалист по ретро случките.. ;)

;D бравос
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8588 -: Януари 06, 2011, 03:46:48 pm »
Честит имен ден на всички с красивите имена на  покръстващи реки и  пророци  :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=HDK0-hB8y64
Исихия - Господи Возвах
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #8589 -: Януари 06, 2011, 05:07:24 pm »
ужасии никога не съм харесвала и сигурно никога няма да харесвам, то закога...но понякога гледам романтични бози, въпреки че по принцип не си падам и по тях..предполагам, че зависи от овулацията и нивото на естрогена.. ;)

аз до известна степен си го обяснявам като смяна на вътрешно състояние.Защото вече 1 месец съм така,не ми се вярва да кибича овулационна насам-натам (из къ6ти  ;D ;D) .Но то знае ли се,и без това чувствам изменения в организма,а личния лекар едва вчера се върнал от отпуска ,смятам да го посетя.Пък и май привличам повече внимание към себе си,то нали..хормони,феромони..усеща се.
Може и да пропусна лекаря  ;D.

а за смяна на вкусовете-на мен ми се случва.Храни ,които преди съм обожавала,сега не харесвам.Много обичах шоколадовите топчета Nesquik ,които се хапват с мляко.Е,до едно време,после спрях да им се радвам така-бяха като всяка една друга храна  :34:.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #8590 -: Януари 06, 2011, 05:57:52 pm »
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

holanda

« Отговор #8591 -: Януари 06, 2011, 05:58:07 pm »
1 градус критичен ли се води?  :unsure:

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #8592 -: Януари 06, 2011, 06:28:17 pm »
Ако се има предвид 0-1, според мен да.

*

holanda

« Отговор #8593 -: Януари 06, 2011, 06:34:19 pm »
Ако се има предвид 0-1, според мен да.

ах,прецаквация  ;D.

Имам Уран на 1 градус и нещо.Замалкo да си потвърдя съмненията  ;D

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #8594 -: Януари 06, 2011, 06:39:08 pm »
Хаха, да ти подаря моя, на 0.3 е, ако те устройва?  ;D И с ретро бонус е даже, виж каква оферта  ;D

*

holanda

« Отговор #8595 -: Януари 06, 2011, 06:44:03 pm »
Хаха, да ти подаря моя, на 0.3 е, ако те устройва?  ;D И с ретро бонус е даже, виж каква оферта  ;D

някои важен съвпадък с планетка няма ли ?

обичам да ми е диво  ;D

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #8596 -: Януари 06, 2011, 06:56:01 pm »
Като е гарга да е рошава казваш  ;D Нема съвпадъци уви, няма да ти е достатъчно див  :-[  ;D

*

holanda

« Отговор #8597 -: Януари 06, 2011, 07:40:04 pm »
Нема съвпадъци уви, няма да ти е достатъчно див  :-[  ;D

жалко,за малко да направя инвестицията  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8598 -: Януари 06, 2011, 08:12:20 pm »

*

holanda

« Отговор #8599 -: Януари 07, 2011, 12:30:24 am »
нещо ми стана с лаптопа  :o :o :( :( .Не му ползвам батерията,защото е умряла и си стои постоянно включен в контакта. Преди малко,както си правех един доклад,онова запищя със звук,все едно си хвърлил нещо тежко по стар телевизор .Обаче страниците не се затваряt,клавишите не даваt реакция.Много се стреснах и го оставих в другата стая.Сега нищо не потръгва,стои си с отворените страници,без значение дали го изключвам напълно,или не.Просто всичко ми отказа  :( :-X.

*сега пиша от компютър

не знам..какво става..никога не ми се е случвало такова нещо...pffff....