Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165165 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #8700 -: Януари 16, 2011, 10:30:04 pm »
транзит Венера секстил с Венера какво предполага? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8701 -: Януари 16, 2011, 10:33:54 pm »

Къде , какво , как?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8702 -: Януари 16, 2011, 10:37:06 pm »

Къде , какво , как?

До 17ти го имам тоя транзит,от 15ти действа,та питам в какво може да се изрази,понеже подозирам,че вече ми се отрази  ;D :-[ може и да греша де,а и Венера също е в секстил с Ац-то.Да си сверя нещата,дали наистина ми действа транзита

*

Марая

• 28287
« Отговор #8703 -: Януари 16, 2011, 11:09:50 pm »

Къде , какво , как?

До 17ти го имам тоя транзит,от 15ти действа,та питам в какво може да се изрази,понеже подозирам,че вече ми се отрази  ;D :-[ може и да греша де,а и Венера също е в секстил с Ац-то.Да си сверя нещата,дали наистина ми действа транзита

Дай домове , знаци....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8704 -: Януари 16, 2011, 11:15:03 pm »

Къде , какво , как?

До 17ти го имам тоя транзит,от 15ти действа,та питам в какво може да се изрази,понеже подозирам,че вече ми се отрази  ;D :-[ може и да греша де,а и Венера също е в секстил с Ац-то.Да си сверя нещата,дали наистина ми действа транзита

Дай домове , знаци....

В натала Венера е в 4ти дом,във Водолей и в натала има тригон с Юпитер и ац-то и съвпад със Сатурн,а транзитната Венера е в Стрелец,в началото на 3ти дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #8705 -: Януари 16, 2011, 11:21:34 pm »

Къде , какво , как?

До 17ти го имам тоя транзит,от 15ти действа,та питам в какво може да се изрази,понеже подозирам,че вече ми се отрази  ;D :-[ може и да греша де,а и Венера също е в секстил с Ац-то.Да си сверя нещата,дали наистина ми действа транзита

Дай домове , знаци....

В натала Венера е в 4ти дом,във Водолей и в натала има тригон с Юпитер и ац-то и съвпад със Сатурн,а транзитната Венера е в Стрелец,в началото на 3ти дом

Едно свободно и неангажиращо приятелство...би следвало да донесе...Покупка на вещ по-интересна и луксозна , ценна книжка....

« Отговор #8706 -: Януари 16, 2011, 11:23:19 pm »

Едно свободно и неангажиращо приятелство...би следвало да донесе...Покупка на вещ по-интересна и луксозна , ценна книжка....

Нямам намерение нищо да купувам,така че сигурно е първото,макар че то уж е приятелство от преди време...а това за неангажиращо какво имаш напредвид?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8707 -: Януари 16, 2011, 11:35:12 pm »

Нямам намерение нищо да купувам,така че сигурно е първото,макар че то уж е приятелство от преди време...а това за неангажиращо какво имаш напредвид?

Не е връзка с ангажимент според мен...
Сетих се , че би могла да си купиш и нещо по-женско с което да се поглезиш...Декоративна козметика , козметична процедура...,нещо такова...

« Отговор #8708 -: Януари 16, 2011, 11:48:08 pm »

Не е връзка с ангажимент според мен...
Сетих се , че би могла да си купиш и нещо по-женско с което да се поглезиш...Декоративна козметика , козметична процедура...,нещо такова...

Ами той транзита е до утре,ако си купя нещо ще кажа,но няма да се моткам по магазините,така че едва ли...ясно,разбирам.Благодаря!  :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #8709 -: Януари 17, 2011, 03:38:18 am »
..покрай Лили..

*

Марая

• 28287
« Отговор #8710 -: Януари 17, 2011, 03:48:04 am »
Уран , благодаря ти , за споделеното....Много ми харесват пластиките .....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8711 -: Януари 17, 2011, 03:48:35 am »
Следва продължение  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8712 -: Януари 17, 2011, 04:13:20 am »
Не мога да намеря темата,но какво стана с момчето дето щеше да си признава чувствата на някакво момиче,та питаше за транзитите за определени дни??Резултат казвал ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8713 -: Януари 17, 2011, 04:14:52 am »
Не, изчезнал е и повече не се е появявал.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8714 -: Януари 17, 2011, 04:16:23 am »
Малко ме съмнява,че едва ли е много позитивен резултата,иначе щеше да се похвали предполагам  :-\ :blink:

*

holanda

« Отговор #8715 -: Януари 17, 2011, 06:03:41 am »
Лили,тролката на седма снимка има ли нещо на дупето или на мен така ми се вижда ?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8716 -: Януари 17, 2011, 06:06:34 am »
Има някаква буболечка като че ли.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.