Цитат на: Вещичка в Януари 24, 2011, 12:36:47 amздрасти начи а хората напоследък нещо нямат съзнание, та не съм се загубила, чак толкова много О,Вещичке кой транзит та докара тебе? Ами как ще имат съзнание като няма кой да им го вкара,а други-нямат къде да им го вкарат :93:444 страница-ууу че лош Фън Шуй,давайте да и виждаме сметката по-бързата процедура
здрасти начи а хората напоследък нещо нямат съзнание, та не съм се загубила, чак толкова много
В Би Ти Ви новините от 22 часа ще има репортаж за Змиеносеца
Цитат на: жълтолилава в Януари 23, 2011, 11:52:53 pmЦитат на: Вещичка в Януари 23, 2011, 11:49:27 pmслед 4 месеца ще навърши 18 години чак :tongue2:забранен плод :rolleyes: :86: :rolf:ммм даааааааа прокурорски :97:
Цитат на: Вещичка в Януари 23, 2011, 11:49:27 pmслед 4 месеца ще навърши 18 години чак :tongue2:забранен плод :rolleyes: :86: :rolf:
след 4 месеца ще навърши 18 години чак :tongue2:
мчи де да знам... транзитният Нептун не е ли кацнал върху Уран на форума, та и аз затуй му кацнах тука :rolf: :rolf: :rolf: додах да ви побоцкам с тризъбеца по четирибуквието :57:
Цитат на: Вещичка в Януари 24, 2011, 02:37:30 amмчи де да знам... транзитният Нептун не е ли кацнал върху Уран на форума, та и аз затуй му кацнах тука :rolf: :rolf: :rolf: додах да ви побоцкам с тризъбеца по четирибуквието :57:Че ако си кацнала на УранЯ на форума как още не са ти изгърмяли бушоните :rolf:
ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТАBI-ROVAMET® БИ-РОВАМЕТВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ЛИСТОВКА ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ТОЗИ ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТВ ТАЗИ ЛИСТОВКА СЕ СЪДЪРЖА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:1. Какво представлява Би-Ровамет и за какво се прилага2. Какво е необходимо да знаете преди приложението на Би-Ровамет3. Как се прилага Би-Ровамет4. Възможни нежелани реакции5. Условия на съхранение6. Допълнителна информацияБи-Ровамет филмирани таблеткиСпирамицинМетронидазолЛекарствено вещество в една таблетка Би-Ровамет:Spiramycine 1500000 IU, Metronidazole 250 mgПомощни вещества: манитол, хидроксипропилцелулоза, натриев нишестен гликолат, микрокристална целулоза, магнезиев стеаратСъстав на филмовото покритие: хипромелоза, макрогол 6000, титаниев диоксид, 1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БИ-РОВАМЕТ И ЗА КАКВО СЕ ПРИЛАГАБи-Ровамет е комбиниран продукт, който съчетава антибактериалните свойства на макролидите и имидазолите.Показанията се определят от спектъра на антибактериалната активност и фармакокинетичните характеристики на продукта. Би-Ровамет се прилага за:Лечение на остри, хронични или рецидивиращи стоматологочни инфекции като:• Зъбни абсцеси, флегмони, перимаксиларен синуит, перикоронити;• Гингивити, стоматити;• Пародонтити;• Паротидити, субмаксилити.
http://apteka.framar.bg/30008424/%D0%B1%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-250-%D0%BC%D0%B3-10исписаха ми го за зъбите нещо, но като му прочетох листовката и се стреснах....доста гадно звучат състваките му и ме е страх да не получа някоя алергична рекация.....щото съм си предразположена... моля ако имате опит споделете
Небесната, здрасти и Вижън тука съм вече - дет не ма сееш, там никна... ама не се знае докога
тцъ тцъ тцъ, в Бг забраниха да се пуши навсякъде, а в Германия и пилците фиркат по улиците :57:добро утро :tongue2:
http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html