Здравей Гост

Луната сега

• 12 Отговора
  • 4104 Прегледи
*

Helo

Луната сега
« -: Юни 16, 2010, 10:02:29 am »
Предлагам в тази тема да обсъждаме движението на Луната през знаците, фазите и както и това за какво е най-подходящо сегашното положение на Луната.

Сега Луната е в Лъв, растяща. От повече от една седмица съм решила да се подстрижа по това време, за да ми е здрава косата. Даже сутринта сънувах, че днес Луната е в Лъв  :leos: и аз се подстригвам.  ;D

http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

Можем да обсъдим всякакви процедури, свързани с Луната и най-подходящото време за извършването им. Включително и магически!

*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Луната сега
« Отговор #1 -: Юни 16, 2010, 10:34:47 am »

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #2 -: Юни 16, 2010, 10:51:24 am »
Белика, полезна информация  :blink:
Правила съм няколко пъти диетата на течности по пълнолуние, но нямаше ефект  :-\

*

tanina80

« Отговор #3 -: Юни 16, 2010, 11:29:59 am »
Незнам дали е от луната, но от няколко дена (от как е това новолуние) имам чувството, че тялото ми се "пълни", постоянно се наливам с вода ... и ми става толкова тежко, че минах тука два дена на повечко плодове.
Родена съм при пълнолуние и ми стана интересно за това, че тогава водата, течностите "се сгъстяват". По принцип имам проблеми с кръвта - все ми се сгъстява, получавам често тромби ... А и луната ми по принцип е зле аспектирана в натала от Сатурн и стелиум... дали пък няма нещо общо едното с другото  :unsure:

*

holanda

« Отговор #4 -: Юни 16, 2010, 01:46:04 pm »
от това новолуние спрях да се храня..единствено лека закуска и още по-лека вечеря.Странното е,че нямам никаква нужда,пълна съм с енергия.Случвало ли ви се е подобно нещо? :unsure:

P.S.сутринта дори отидох на фитнес/а бях спряла от 1 месец/...

*

Divna

« Отговор #5 -: Юни 16, 2010, 02:10:56 pm »
от това новолуние спрях да се храня..единствено лека закуска и още по-лека вечеря.Странното е,че нямам никаква нужда,пълна съм с енергия.Случвало ли ви се е подобно нещо? :unsure:

P.S.сутринта дори отидох на фитнес/а бях спряла от 1 месец/...

Да не би да си влюбена  ;)?

*

tanina80

« Отговор #6 -: Юни 16, 2010, 02:14:39 pm »
 :blink: (не че оспамвам темата, ама не можах да се въздържа, да не пусна една усмивчица)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Юни 16, 2010, 04:21:33 pm »

бря  :o  такова нещо не ми се е случвало никога през целият ми съзнателен живот, освен веднъж за 3-4 дни когато се бях влюбила... хубо че бързо ми мина, че бях заприличала на вейка  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8 -: Юни 16, 2010, 04:41:25 pm »

бря  :o  такова нещо не ми се е случвало никога през целият ми съзнателен живот, освен веднъж за 3-4 дни когато се бях влюбила... хубо че бързо ми мина, че бях заприличала на вейка  ;D ;D ;D

на мен пък явно преди рожденния ми ден спира да ми се яде...и ме обхваща няква апатия....миналата година пак така ми се беше случило ...ама тогава няколко седмици нищо не съм яла....само, за да не ми прилошее хапвах нещо и бях отслабнала доста.....сега пак съм изгубила интерес към храната.....а аз обичам да си хапвам по принцип...
по-принцип след пълнолуние знам, че апетита може да намалее......

този сайт сигурно го знаете....

http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Юни 16, 2010, 05:26:57 pm »
Винаги се чувствам страхотно, когато луната е в Лъв, въпреки, че съм слънчев и лунен Водолей. Попада в моя 8-ми дом и обикновено се пречиствам. Днес съм на разтоварваща диета, реших да премина на разделно хранене и си поставих за цел да отслабна с 8 кг до края на лятото. Покачването на кг е резултат от отказването на цигарите. Следващото предизвикателство е да се преборя с тях.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #10 -: Юни 17, 2010, 09:23:53 am »
На мен май огнените луни ми качват адреналина, и кръвното  ;D. Просто огин нямам хич в картата си и явно като не съм му свикнала натално, ме попрегаря, вместо да ме стопли.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Юни 17, 2010, 03:27:51 pm »

Ееех как имам нужда от едно влюбване,за да отслабна :lol:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #12 -: Юни 17, 2010, 04:05:52 pm »

Ееех как имам нужда от едно влюбване,за да отслабна :lol:

хахахах и аз така..... :85: