Благодаря, Дияна!
Винаги за мен е удоволствие да науча нещо повече за себе си. Благодаря ти, за възможността, която ми даде, а именно, чрез ведическата да открия още неща за себе си :kissd:!
А сега малко инфо за мен!
В живота ми не съм имала проблеми с любовта, имала съм ухажори, но това не ми е давало повод да се "възползвам" от тях. Получавала съм любов, но може да се каже също, че в тази област съм се отдавала безусловно.
Първият ми брак беше, когато бях изключително млада. Беше през далечната 1990. Това беше една ученическа любов, която продължи до 2007г.и в резултат на която имам две деца (през 2002 загубих баща си).
В животът ми до сега е имало само двама мъже, които са оставили най-голям отпечатък за мен, с които съм преминала и през рая и през ада. Първият е съпруга ми, а втория настоящия ми приятел. Да, имала съм доста ухажори, но между тях и мен нещата са стигали само до флирт. Моногамна съм и това е може би една от причините, за това изискващо Слънце - или да бъдеш тялом и духом с някого или оставаш само един мираж за този някой.
С бившият ми съпруг ако може да се каже, че е имало социални различия то това е било, че той беше от доста по-заможно семейство от моето, но той самия нямаше нужната класа за "богат" човек. Другото, което много ме е боляло е било голямото ни разминаване в духовен, емоционален и интелектуален план. И да, това се отчиташе от "обществото". С годините това разминаване обърна изцяло идеята за здраво и щастливо съвместно съжителство.
Със сегашния ми приятел различията са на база културни. Той е чужденец. В годината, когато се разведох, той се появи в живота ми.
Не съм се възползвала от Раху (изобилие от любовни връзки), но може би тепърва ще го правя

, въпреки, че силно се съмнявам - не е в природата ми.
Благодаря ти още веднъж!