Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49887 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Любовта в Натала
« Отговор #240 -: Февруари 07, 2012, 03:10:18 pm »
С какви аспекти бихте свързали следното: "връщане на любовта от предишен живот"?

Предварително се извинявам, ако на някого въпроса му се стори глупав :blink:

всеки съвпад на ЮЛВ с лична планета, най-вече Венера и Луна.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Любов в Натала
« Отговор #241 -: Февруари 07, 2012, 03:24:37 pm »
а кой аспект ни казва защо се връща и какво да я правим да му се невиди ;D

« Отговор #242 -: Февруари 07, 2012, 05:39:17 pm »
С какви аспекти бихте свързали следното: "връщане на любовта от предишен живот"?

Грейс, благодаря ти много :blink:

Но отново имам въпрос - само съвпадите ли се отчитат? А какво се случва с тригоните, квадратите и т.н. не се ли взимат предвид или отиват в небитието :-\

*

Grace

• 2257
« Отговор #243 -: Февруари 07, 2012, 06:21:46 pm »
да, само съвпадите; поне за мен е така.  :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #244 -: Февруари 07, 2012, 07:16:01 pm »

Грейс, това означава ли че при съвпад на тр. СЛВ с лична планета може да се говори за нова любов ? Т.е. не за такава от отминали прераждания ????
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #245 -: Февруари 07, 2012, 07:42:10 pm »

Грейс, това означава ли че при съвпад на тр. СЛВ с лична планета може да се говори за нова любов ? Т.е. не за такава от отминали прераждания ????

Съвпада на транзитен СЛВ с лична планета винаги е значим / както и съвпад на планетите от Юпитер нагоре, впрочем /, но не означава задължително нова любов. Транзитния съвпад, обаче, с Луната почти винаги и неизменно е знак за значима среща т.е. появата на човек, който ще изиграе важна роля в живота ти / по един или друг начин /. Не знам досега такъв транзит да е минал без последствия.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #246 -: Февруари 07, 2012, 08:07:31 pm »
Благодря ти Грейс 
Ще врътна картата да проверя за подробности .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #247 -: Февруари 07, 2012, 08:11:05 pm »
Благодря ти Грейс 
Ще врътна картата да проверя за подробности .

elfidka, ето и един линк, където съвсем подробно / на английски / са описани транзитите на нодалната ос.

http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum24/HTML/203916.html

дай обратна връзка, ако откриеш нещо интересно в картата си  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #248 -: Февруари 07, 2012, 08:18:45 pm »

Grace, при мен ЮЛВ е в съвпад с Луна в натала, това означава ли че всичките ми връзки са с любов от предишен живот? Или може би аз самата трябва по някакъв начин да усетя кой точно идва от миналото! Съвпадът е в 6-ти дом в Овен, ако това има значение, а СЛВ ми е в широк съвпад с Плутон.

изобщо не означава това. но ако в синастрия имаш съвпад на ЮЛВ с лична планета на другия и най-вече Венера - казват, че вероятно сте били любовници в минал живот. Ако е с Луната, може да сте имали родителски отношения, напр. майка и дете и т.н. Тоест познавате се от минал живот, затова и в този много бързо се "познавате" един друг, усещате моментална близост.

*

Grace

• 2257
« Отговор #249 -: Февруари 07, 2012, 08:30:18 pm »
MayFlower, можеш ли да кажеш дали следното се отнася до теб - трудни връзки с жени, не обичаш да си сред много хора и имаш усещане за дискомфорт, когато си сред множеството.
Съвпада също предполага да са акцентирани при теб темите за майчинството или с майката / женска фигура /.
По принцип, на ЮЛВ са присъщи кармични задължения от минал живот, а СЛВ е по-скоро кармична награда в този живот.

« Отговор #250 -: Февруари 07, 2012, 08:40:17 pm »

Грейси, благодаря ти за отговора :88:

Преди минути реших да си прочета хороскопа, който си правих преди време при кармичен астролог - в него се казва, че при мен ще се върне любовта от предишен живот ;D А в радикса аз имам само квадратура на Нептун (У1) с Нодалната ос (1/7) - явно според астролога това е бил достатъчен показател :unsure:
Сега, гледайки и една синастрия, която си мислех, че е супер кармично-любовна виждам, че има само един съвпад ЮЛВ/Нептун, всички останали аспекти са само секстили и квадрати.
Явно моите усещания с астрологичните факти се разминават доста. Както и да е... :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #251 -: Февруари 07, 2012, 09:06:19 pm »
Цитат
Да, майчинството определено ми е голям проблем, защото категорично отказвам да стана майка в този живот:) Не ме интересуват децата, не се възприемам в ролята на майка. С моята майка не съм имала проблем никога, нормална връзка между  майка и дъщеря.

Имам една позната която също има съвсем нормални отношения с майка си, с тази разлика че майка й е искала да направи аборт/ или е направила и е бил неуспешен. Та тя това го знае и категорично отказва да има деца. Предполагам, че има значение това, че баща й ги е изоставил... не съм сигурна дали преди или след като се е родила тя.

Предполагам, че винаги има причини жената да не иска да бъде майка. Но те може да са различни. Би ли споделила, какви са твоите причини да не те интересуват децата и да не искаш да бъдеш майка? Само ако искаш, разбира се.

« Отговор #252 -: Февруари 07, 2012, 09:19:55 pm »
Мей, с АС Везни явно си чаровница и нищо чудно, че привличаш вниманието. Гадно е да усещаш завистта и омразата на хората, но, on the bright side, можеш да я приемеш като комплимент. ;) По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката.

*

Grace

• 2257
« Отговор #253 -: Февруари 07, 2012, 09:21:51 pm »
Цитат
Преди минути реших да си прочета хороскопа, който си правих преди време при кармичен астролог - в него се казва, че при мен ще се върне любовта от предишен живот  А в радикса аз имам само квадратура на Нептун (У1) с Нодалната ос (1/7) - явно според астролога това е бил достатъчен показател

интересно какво е имал предвид, не ми се вярва това да е. може би ЮЛВ в 7-и натален дом е тълкувал така.  :unsure:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #254 -: Февруари 07, 2012, 09:25:41 pm »
Ау не... голям смях! Сега гледам, че ЮЛВ-то и СЛВ-то ми са в съвпад с Венерата, Слънцето и Меркурия на една близка приятелка.
Дали не сме били любовници в минал живот?!  :rolleyes:
Ще я питам какво мисли.. тя също се вълнува от астрология  :rolf:
Че не само това... ами и Плутон и Венера са ми на АЦ й.

И още... на сегашния ми приятел ЮЛВ и СЛВ са в съвпад с Луната на предния, с когото излизах. Може да са били майка и дъщеря! хахахахаха  :rolf: :rolf:

А те ЮЛВ и СЛВ защо винаги са един до друг? Заедно ли се движат?

*

Grace

• 2257
« Отговор #255 -: Февруари 07, 2012, 09:27:30 pm »
Цитат
А те ЮЛВ и СЛВ защо винаги са един до друг? Заедно ли се движат?

;D неразделни са, една ос.  ;D срещуположна, нали разбра ?  :P

Цитат
И още... на сегашния ми приятел ЮЛВ и СЛВ са в съвпад с Луната на предния, с когото излизах. Може да са били майка и дъщеря! хахахахаха   

Freya, ще ме умориш от смях.  :rolf:

*

Grace

• 2257
« Отговор #256 -: Февруари 07, 2012, 09:34:31 pm »
MayFlower, от любопитство, ако е удобно, на колко години си? Защото приоритетите се променят с времето ... :blink:
може пък да размислиш..  ;) или пък да срещнеш някой, който да ти промени приоритетите ...

и още, как е поставена Луната ти?

*

Grace

• 2257
« Отговор #257 -: Февруари 07, 2012, 09:40:06 pm »
Сега, гледайки и една синастрия, която си мислех, че е супер кармично-любовна виждам, че има само един съвпад ЮЛВ/Нептун, всички останали аспекти са само секстили и квадрати.
Явно моите усещания с астрологичните факти се разминават доста. Както и да е... :blink:

освен нодалната ос, аспектите на Сатурн и Плутон с личните планети или осите на другия, също са кармични. така че, виж пак... :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #258 -: Февруари 07, 2012, 09:53:31 pm »
дааа...Луната в Овен не си примира да става майка...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #259 -: Февруари 09, 2012, 04:06:57 pm »

Съвпада на транзитен СЛВ с лична планета винаги е значим / както и съвпад на планетите от Юпитер нагоре, впрочем /, но не означава задължително нова любов. Транзитния съвпад, обаче, с Луната почти винаги и неизменно е знак за значима среща т.е. появата на човек, който ще изиграе важна роля в живота ти / по един или друг начин /. Не знам досега такъв транзит да е минал без последствия.

юни миналата година имах такъв съвпад - луната ми е в стрелец. лунното затъмнение също я аспектира в доста малък орбис. аз го отчитам по-скоро като големи промени вътре, които неизменно се отразяват и навън, но нов човек не се е появил в живота ми.