Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 49875 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Любов в Натала
« Отговор #260 -: Февруари 09, 2012, 05:31:00 pm »
а в кой дом ти е Луната? да е имало проявление по дома или знака на Луната ?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #261 -: Февруари 10, 2012, 09:19:38 am »
луната е в 5-ти. имам точен квадрат на светилата, така че едновременно се аспектира и слънцето. 9 месеца след като тр. слв съвпадна със слънцето и направи квадрат към луната съм забременяла.

*

Grace

• 2257
« Отговор #262 -: Февруари 10, 2012, 09:34:16 am »
луната е в 5-ти. имам точен квадрат на светилата, така че едновременно се аспектира и слънцето. 9 месеца след като тр. слв съвпадна със слънцето и направи квадрат към луната съм забременяла.

значи си забременяла точно, когато СЛВ е направил съвпада със Слънце и квадрата с Луна.
А по време на преминаването на възела през Луната, вероятно си била обвързана ?
Винаги има значимо събитие при това преминаване/ съвпад Луна /. Както ти каза, може да е значима вътрешна промяна /или друго/,..а тя винаги е следствие на нещо. 

« Отговор #263 -: Февруари 10, 2012, 10:28:18 am »
да, само съвпадите; поне за мен е така.  :wub:

Грейс, това означава ли че при съвпад на тр. СЛВ с лична планета може да се говори за нова любов ? Т.е. не за такава от отминали прераждания ????

Съвпада на транзитен СЛВ с лична планета винаги е значим / както и съвпад на планетите от Юпитер нагоре, впрочем /, но не означава задължително нова любов. Транзитния съвпад, обаче, с Луната почти винаги и неизменно е знак за значима среща т.е. появата на човек, който ще изиграе важна роля в живота ти / по един или друг начин /. Не знам досега такъв транзит да е минал без последствия.

юни миналата година имах такъв съвпад - луната ми е в стрелец. лунното затъмнение също я аспектира в доста малък орбис. аз го отчитам по-скоро като големи промени вътре, които неизменно се отразяват и навън, но нов човек не се е появил в живота ми.

За съвпад на тр СЛВ и Луната съм съгласна. Срещнах един човек при тр Хирон съвпад АЦ,при него тр СЛВ съвпад нат Луна,тр Уран съвпад нат СЛВ. При мен периода беше белязан с голяма вътрешна промяна,при него незнам мисля,че и той се чувстваше странно. Бързо прекъснахме отношения заради глупости,но остана в мен чувството,че нещо не съм довършила.Както и да е,отплеснах се  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #264 -: Февруари 10, 2012, 10:45:10 am »
При мен януари и февруари тр. юлв е в съвпад с нат.съвпад луна/юлв и опозиция на съвпада нептун/слв по оста 11/5.
Все още не съм срещнала важен човек.
По какъв друг начин може да се прояви това положения на възлите според вас?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Grace

• 2257
« Отговор #265 -: Февруари 10, 2012, 11:34:25 am »
възможно е някой от миналото да се появи обратно в живота ти; пак казвам, не е задължително да е романтична среща или знак за любовни отношения; може и да се освободиш от нещо;
на практика ти имаш и възврат на възлите, което бележи нов житейски цикъл; вероятно ще е свързано с някаква лична еволюция;

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #266 -: Февруари 10, 2012, 11:49:59 am »
Благодаря, Grace  :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #267 -: Септември 17, 2013, 08:37:25 pm »
Четейки тази стара тема , се сетих за една подходяща за нея песен , която много обичам и искам да  споделя с вас
http://vbox7.com/play:e2afc9a8
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.