Здравей Гост

Мондиал 2010 - победители, прогнозирай!

• 74 Отговора
  • 11457 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Мондиал 2010 - победители, прогнозирай!
« Отговор #40 -: Юли 08, 2010, 09:16:53 am »
Аз- на Германия. :(

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #41 -: Юли 08, 2010, 09:30:40 am »
Намерих в астро ком друга карта на Испания. Никак не им е окуражаваща картата, за да станат шампиони. И вчера явно тригона между транзитния и наталния Меркурий /управител на 5 дом/ е бил за тях печелившата карта. Транзитната Луна, обаче, го опозираше и може би това е причината да видим повече шанс за германците. Този паднал Марс в Рак, в квадрат с Юпитер и Уран в Овен.....никак не дава шанс. А и за Германия намерихме няколко карти, но явно тази от 1990 година е работещата. Трябва да я запомним.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #42 -: Юли 08, 2010, 09:46:42 am »
Намерих и две карти за Холандия. Интересното е, че се раминават само с няколко дни. Коя от двете е по-работеща, ще видим. Но тригона на нат. Плутон в Овен /и транз. Юпитер и Уран с него/ със Слънцето и Венера /управители на МЦ и Асц./ им носят победите. Транзитното Слънце е в съвпад с управителя на 5 дом и в секстил с Марс в Дева. А Юпитер, като съуправител на 5 дом прави съвпад с Плутон и тригон със Слънцето и Венера. За мен / уточнявам - по тази карта/ Холандия има най-голям шанс да стане шампион.

« Отговор #43 -: Юли 08, 2010, 05:51:37 pm »
И аз ще разгледам картите  :blink: Много ми допадна да правим мунданни прогнози  :P :P :P
Освен финалния мач, който ще е 11.07 - денят на слънчевото затъмнение ;), ще има и още един в събота за 3-то и 4-то място между Германия и Уругвай.

До предстоящото европейско първенство може да се усъвършенстваме в прогонзите и пак за започна да играя Еврофутбол  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Юли 08, 2010, 06:35:07 pm »
Моята прогноза беше, че Испания ще надвие Германия и се радвам, че така стана, щото са ми любимци.  :blink: До финала има време, надявам се ще мога да си направя предположението и за него.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #45 -: Юли 08, 2010, 07:22:04 pm »
Моята прогноза беше, че Испания ще надвие Германия и се радвам, че така стана, щото са ми любимци. 

Прогноза, без астрологична обосновка, не се зачита.  :P Така и октоподите знаят  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Юли 08, 2010, 07:50:54 pm »
Сори, аз си я зачитам и тия около мен, които я знаят, щото е астрологична, но не форумна.  ;D

Както споделих по-горе, нещата тук се "трансформираха", имам лична представа как да изглеждат и направих избор по отношение на участието докъде да се простира то. Та, само си бръмча, не го взимай насериозно, сериозните изяви тук не са ми приоритет.  :blink: И да хвърля някоя дума между другото, просто не трябва да ми се обръща внимание.  :P

Аурора, ти си била голям запалянко, щом чак и си играла, имаш ли хазартни наклонности в картата или бяха краткотрайни?  :blink: 

« Отговор #47 -: Юли 08, 2010, 08:01:51 pm »
Аурора, ти си била голям запалянко, щом чак и си играла, имаш ли хазартни наклонности в картата или бяха краткотрайни?  :blink: 

Ми около 4 години ме държа това с хазарта  ;D. Като студентка просто имах много свободно време. Но после реших, че с работа ще изкарвам повече и по-сигурни пари  :blink: Но, за да правиш залагания трава да си много, ама много добре информиран  ;) Аз предпочитах да играя на залаганията на английския и немския шампионат....ааа и италианския го следях с едното око, защото една приятелка го следеше отблизо  ;D Най-много харесвах за залагам на мачове от шампионската лига и европейски/световни шампионати. Всякакви системи бях изучила  ;D Еееее, какво безгрижно време беше... :-[ Обаче трябва да си търсач на силни усещания, за да играеш редовно. Направо ти се праска сърцето  :mello Нямам големи печалби. Играех със сравнително малки суми. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Юли 08, 2010, 08:07:46 pm »
Направо ти се праска сърцето  :mello Нямам големи печалби. Играех със сравнително малки суми. :blink:

Хора, които имат нужда от силна доза адреналин, така се поддържат във форма.  :blink: Не е за всеки, права си.

Финала - по време на слънчевото затъмнение!!!
« Отговор #49 -: Юли 10, 2010, 08:59:20 am »
Финалният мач за титлата е на 11.07.2010г. и започва в 21:30 ч. българско време. А предстоящото слънчево затъмнение е на същата дата и достига своя пик в 21:40 ч. българско време. С други думи целият мач ще се играе тъкмо по време на най-активната част от затъмнението на Слънце. Ами сега? :rolleyes: :rolleyes: :-\

Освен това, слънчевото затъмнение в Рак винаги е по-силно действащо от слънчевите затъмнения в другите знаци, тъй като доминирането на Луна над Слънце твърде много се засилва от нейното положение в Рак, където тя е на трон и всъщност е владетел на самото затъмнение.

И още нещо: и двете страни на финала  - Испания и Холандия - териториално (базисно) се управляват от Стрелец. А Юпитер, неговият владетел, транзитира през Овен, който в случая се явява базисен дом 5 (играта, спектакъла). В същото време Марс транзитира през Дева, който пък е базисен дом 10 (считано от Стрелец - базисен дом 1). В дом 10 Марс е в екзалтация по дом и означава: контролирана и максимално ефективно насочена енергия за завладяване и победа.

Интересното тук още е, че в продължение почти на 200 години през средновековието Испания и Холандия са една държава под егидата на испанската корона. Така също Стрелец е знак на далечните пътувания и на експанзията на влияние и сигурно затова двете страни са били водещи при ранното колониализиране на територии и народи по цялата планета. Самата Южно африканска република е бивша холандска колония, така че и днес по-голямата част от бялото население на ЮАР (африканери, бури) е от холандски произход. Поради същото може да се каже, че холандците ще играят на свой терен и ще имат много голяма зрителска подкрепа.

Забележка: практиката доказва, че освен Марс, Юпитер има най-пряко отношение към футбола, което може да се обясни с факта, че Юпитер управлява Стрелец (бедрата) и Риби (стъпалата).
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 09:09:55 am от Nobles »

*

Скарлет

• 2919
Re:Финала - по време на слънчевото затъмнение!!!
« Отговор #50 -: Юли 10, 2010, 09:50:44 am »
Финалният мач за титлата е на 11.07.2010г. и започва в 21:30 ч. българско време. А предстоящото слънчево затъмнение е на същата дата и достига своя пик в 21:40 ч. българско време. С други думи целият мач ще се играе тъкмо по време на най-активната част от затъмнението на Слънце. Ами сега? :rolleyes: :rolleyes: :-\

Освен това, слънчевото затъмнение в Рак винаги е по-силно действащо от слънчевите затъмнения в другите знаци, тъй като доминирането на Луна над Слънце твърде много се засилва от нейното положение в Рак, където тя е на трон и всъщност е владетел на самото затъмнение.

И още нещо: и двете страни на финала  - Испания и Холандия - териториално (базисно) се управляват от Стрелец. А Юпитер, неговият владетел, транзитира през Овен, който в случая се явява базисен дом 5 (играта, спектакъла). В същото време Марс транзитира през Дева, който пък е базисен дом 10 (считано от Стрелец - базисен дом 1). В дом 10 Марс е в екзалтация по дом и означава: контролирана и максимално ефективно насочена енергия за завладяване и победа.

Интересното тук още е, че в продължение почти на 200 години през средновековието Испания и Холандия са една държава под егидата на испанската корона. Така също Стрелец е знак на далечните пътувания и на експанзията на влияние и сигурно затова двете страни са били водещи при ранното колониализиране на територии и народи по цялата планета. Самата Южно африканска република е бивша холандска колония, така че и днес по-голямата част от бялото население на ЮАР (африканери, бури) е от холандски произход. Поради същото може да се каже, че холандците ще играят на свой терен и ще имат много голяма зрителска подкрепа.

Забележка: практиката доказва, че освен Марс, Юпитер има най-пряко отношение към футбола, което може да се обясни с факта, че Юпитер управлява Стрелец (бедрата) и Риби (стъпалата).

Е, добре де, няма ли да ни кажеш кой според теб ще бъде победителя? Що ви е толкова страх да давате прогнози? Нали се забавляваме?  :mellow:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #51 -: Юли 10, 2010, 10:14:07 am »
Погледнах транзитите за юли 1994 година, за да видя кое е допринесло за големия успех на БГ на световното първенство по футбол в САЩ - 4 място.  :rolleyes: Транзитният Юпитер е в Скорпион, Сатурн в Риби, Марс - в Близнаци. От двете карти на БГ в този случай по-работеща е картата на БГ от 10.11.1989 г. В тази карта имаме Юпитер в Рак, който е в тригон с транзитния в Скорпион, Сатурн е в секстил с наталния и в тригон със ктелиума в Скорпион - Марс, Слънце, Плутон и Меркурий /управител на 5 дом/.  ;D

« Отговор #52 -: Юли 10, 2010, 10:50:23 am »
Относно мача днес - Германия - Уругвай.

Победа за Германия - Гледам картата от 90-та година. Транзитната Луната тригонира наталната им и апликиращ тригон към Плутон У5ти.

Относно мача Холандия- Испания.

Гледам една карта за 26.07.1581 - Транзитната Луна не прави никакви апликиращи аспекти към натални планети - може да са доста безидейни на терена.
В картата на Испания - Луната ще направи апликилащи тригони към планетите им в Скорпион, а там е и У5ти Меркурий.
Победа за Испания.

За пръв път гледаме финал Холандия- Испания - няма как да е друго яче с Уван в Овен - нещата сега ще се случват за пръв път. Не знам дали друг път Испания е играла финал на световно първенство - може и това да е за пръв пат. Холандия е имала два загубени.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #53 -: Юли 10, 2010, 11:19:28 am »
Относно мача Холандия- Испания.

Гледам една карта за 26.07.1581 - Транзитната Луна не прави никакви апликиращи аспекти към натални планети - може да са доста безидейни на терена.
В картата на Испания - Луната ще направи апликилащи тригони към планетите им в Скорпион, а там е и У5ти Меркурий.
Победа за Испания.

За пръв път гледаме финал Холандия- Испания - няма как да е друго яче с Уван в Овен - нещата сега ще се случват за пръв път. Не знам дали друг път Испания е играла финал на световно първенство - може и това да е за пръв пат. Холандия е имала два загубени.

Луната е в съвпад с управителя на 5 дом в картата на Холандия. Но пък Юпитер вЪри към квадрат с наталния....може и да си права. Ще видим утре. Който и да стане шампион, все ще го полеем.  ;D

« Отговор #54 -: Юли 10, 2010, 11:29:07 am »
Луната е в съвпад с управителя на 5 дом в картата на Холандия.

Нептун е на  16 гр, а Луната към 21,30 ч е на 18 градуса. Слънчевото затъмнение ще им съвпадне с Нептунааа, бееее в 2 градуса :o Ще се напият - независимо по каква причина  ;D ДАно да не се изпонатровят. :-[ Даже по добра холандска традиция може да излязат дрогирани на терена  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #55 -: Юли 10, 2010, 11:36:36 am »
[ Ще се напият - независимо по каква причина  ;D ДАно да не се изпонатровят. :-[ Даже по добра холандска традиция може да излязат дрогирани на терена  ;D

Колко му е да излязат поркани или дрогирани на терена. Ще падне голям смЕх.  :85:

« Отговор #56 -: Юли 10, 2010, 07:36:34 pm »
По новините казаха, че в отбора на Германия 3ма ключови играчи /Лаам, Подолски и Клозе/ няма да излязат на терена тази вечер - двама с вирусно заболяване /+треньора/ и един заради болки в гърба. Представям си как са се изпокарали и сега не могат да се гледат. :P

« Отговор #57 -: Юли 10, 2010, 11:02:42 pm »
Победа за Германия - Гледам картата от 90-та година. Транзитната Луната тригонира наталната им и апликиращ тригон към Плутон У5ти.

3:2

:blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #58 -: Юли 11, 2010, 08:33:02 am »

3:2

:blink:
  Браво, Аурорче!  :clap: :clap: :58:  Сега да видим днешния двубой.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #59 -: Юли 11, 2010, 12:26:17 pm »
Браво, Аурорче!  :clap: :clap: :58:  Сега да видим днешния двубой.  ;D

за днешния мач победа за Холандия с един гол преднина.. ;D

Аз видения нЕмам за броя на головете  :P, но като гледам така намерената карта на Холандия, си мислим че те ще грабнат купата. Не че не харесвам повече темпераментните испанци.  ;D