Здравей Гост

2012

• 24 Отговора
  • 5361 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:2012
« Отговор #20 -: Септември 17, 2010, 02:51:01 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:59:07 am от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Септември 17, 2010, 02:56:25 pm »
то е там - вътре в теб, само че гласът му е много тих и ако имаш гръмогласен ум трудно ще го чуваш...

обикновено в моменти, в които се нуждая от интуицията си, визуализирам как заключвам гласа на ума си в малка кутийка с катинарче - върши ми идеална работа  ;D

и всеки може да се преобърне в лошо същество - предпоставки във всеки натал бол  :P  научи се да бъдеш добро същество - в началото по малко, а после и повече. това е труд. работата върху себе си е трудна, защото да се бориш с някого е лесно, но да пребориш себе си е най-трудното нещо в живота.  това се учи с времето и най-вече с много желание. и най-важното - трябва да го желаеш от цялата си душа...

започни да опитваш, докато това не ти стане втора природа. и на мен не ми е било лесно, но с течение на времето ситуациите сами идваха да ме изпробват докъде съм стигнала и какво съм постигнала - провалиш ли се айде отначало и така докато се научиш...

пожелай си го на Вселената - тя ще ти предостави възможности и начини...

най-важното нещо е: да се научиш да приемаш всеки проблем, всяко действие, всяка случка като изпит или като училище за новото ти аз. така най-лесно ще успееш  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #22 -: Септември 17, 2010, 03:08:46 pm »
Отчитайки, че всичко се отнася за участие в процеса на еволюция на съзнанието то съществува голяма опасност хората да повярват, че календара на Маите се отнася за една конкретна дата ще се случи отделно събитие, като “обръщане на полюсите”, “галактическо подреждане”, “Планетата Х”, “края на света” или “смяна на съзнанието”. Това е твърде наивно гледище от суеверен характер, където се очаква новия свят просто да се стовари от небето върху човечеството без неговото активно и съзнателно участие в процес, водещ до съзнание на едниство. В същност налични са несъкрушими доказателства, че календара на Маите описва последователна промяна на съзнанието, която ще започне да се усеща със все по-голяма честота след 17 Юли 2010 и още повече след началото на Вселенското вълново движение на 8 Март 2011. Всички промени ще завършат на 28 Октомври 2011 и съзнанието на едниство ще се стабилизира, което ще донесе епоха на покой. Увеличаването на честотата обяснява и защо е възможно такова огромно преустройство на всички доминиращи системи да се случи за такъв кратък период.

И цялата статия >> http://lightvortex.net/ancient-knowledge/39-mayas/52-sixthnight
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Септември 17, 2010, 03:32:36 pm »
ей тва е много яко  ;D

Един спътник във времето и пространството беше казал, че още преди да сме се родили сме получили билет за най-грандиознто шоу във Вселената. Е, сега идва времето да касираме билетите си.

:72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #24 -: Септември 17, 2010, 09:58:37 pm »
то е там - вътре в теб, само че гласът му е много тих и ако имаш гръмогласен ум трудно ще го чуваш...

обикновено в моменти, в които се нуждая от интуицията си, визуализирам как заключвам гласа на ума си в малка кутийка с катинарче - върши ми идеална работа  ;D

и всеки може да се преобърне в лошо същество - предпоставки във всеки натал бол  :P  научи се да бъдеш добро същество - в началото по малко, а после и повече. това е труд. работата върху себе си е трудна, защото да се бориш с някого е лесно, но да пребориш себе си е най-трудното нещо в живота.  това се учи с времето и най-вече с много желание. и най-важното - трябва да го желаеш от цялата си душа...

започни да опитваш, докато това не ти стане втора природа. и на мен не ми е било лесно, но с течение на времето ситуациите сами идваха да ме изпробват докъде съм стигнала и какво съм постигнала - провалиш ли се айде отначало и така докато се научиш...

пожелай си го на Вселената - тя ще ти предостави възможности и начини...

най-важното нещо е: да се научиш да приемаш всеки проблем, всяко действие, всяка случка като изпит или като училище за новото ти аз. така най-лесно ще успееш  :blink:
Благодаря Веще, имам нужда от спокойствие...а навън и на работа е много трудно да се вгледаш и вслушаш в себе си, защото всичко около теб крещи и е под супер напрежение....дори и да искаш да си спокоен някой ще ти изсипе една кофа с л****....няколко пъти се опитвам да си правя защитна сфера...повечето пъти се получава, но напослеък явно съм изтощена....пък и планетите не ми помагат...Сатурн квадрат Слънце, а Марс се е качил върху Луна/Плутон....приказка....постоянно се боря със себе си от известно време, но имам чувстото че ще лудна...ама няма да се откажа...може да ми отнеме повече време ама какво да правя не мога да се връщам назад...