Здравей Гост

защо ме привлича водата ?- океана , морето , езерата

• 61 Отговора
  • 6942 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:защо ме привлича водата ?- океана , морето , езерата
« Отговор #40 -: Ноември 19, 2010, 06:28:54 pm »

Сега близо , прекалено близо до морето се чувствам различна...
Морето е най-добрия приятел , който съм имала...То ми дава много свобода и спокойствие , връща ме назад и ме придърпва напред...Все ме кара да мисля....Усещам силата му , която прелива и се влива в мен....
Морето е красиво през всички сезони...Достойни за картини са изгревите и залезите му , с красивите облаци слети в прегръдката на хоризонта и вечността... :blink:

Соларен ИЦ в съвпад с Нептун в 12-ти дом...ми донесе това! ;D В натала Нептун управлява ИЦ....

Това чувствам и аз към морето и съм много доволна ,че съм се родила на море .Не мога да си  представя живот далеч от морето.Обожавам морския аромат,гледката на море ме зарежда  .Обяснявам си го с водния ИЦ,секстила и тригона на Нептун със Ац-Дц.Планината я харесвам ,но най-вече  съчетана с вода  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 19, 2010, 06:33:41 pm »
Лина , какво му има на това дете? :( :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #42 -: Ноември 19, 2010, 09:46:36 pm »
харесвам водопади,реки,потоци..имах голяма фобия от морето до това лято-преди да си дойда в бг ми се случваше на няколко пъти да сънувам,че се гмуркам надълбоко във вода и дори в сънищата си знаех,че не мога да плувам и мога да се удавя  :-\
Но изглежда превъзмогнах фобията,дори отидох на море и за сефте се потапях цялата под водата  :mellow:  :-[ ;D

Сега постоянно ме влекат картини с vодни басейни и всякакви такива неща,сини предмети..дори си поръчах календар за 2011 с водопади   ;)

« Отговор #43 -: Ноември 19, 2010, 10:15:51 pm »
Много е просто според мен - търсиш свободата. Аз също съм много привлечена от морето и водата като цяло.
Може би и ти като мен го намираш за свободно и спокойно.
Мен лично ме кара да мечтая, успокоява ме..

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Ноември 19, 2010, 10:24:14 pm »
Много е просто според мен - търсиш свободата. Аз също съм много привлечена от морето и водата като цяло.

Не , не ме кара да мечтая....просто ме връща назад , а след това ме изпраща много далеч....
Обичам да си говоря с него..., то е единствения истински приятел.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #45 -: Ноември 19, 2010, 10:24:29 pm »

най-характерната черта и потребност при мен е именно нуждата да съм свободна и неограничавана  от чуждо мнение, от хора, от събития ..

предполагам е нещо друго,някакъв страх,останал в клетъ4ната памет..затова и да ме е било страх преди от моретата и реките.
 Преди ,ако застанех на моста на Марица и гледах водата отдолу,имах чувството че ме тегли и ще падна ..и ще умра.. :lol: наистина го чувствах това нежелано притегляне. И се задушавах докато гледам. Беше някакъв ужас  

няколкото месеца преди това лято,както вече споменах,започнах да сънувам само води,морета,океани,все плувах,гмyрках се..и оттогава започнах да приемам реките и моретата по друг начин.До степен да се успокоявам за секунди когато погледам поточето под нас  :blink:
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 12:35:33 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 20, 2010, 12:31:15 am »

Това е днешния залез! :blink:

*

holanda

« Отговор #47 -: Ноември 20, 2010, 01:05:32 am »
vuiii,kakvi hubavi snimki .. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 20, 2010, 01:24:19 am »
vuiii,kakvi hubavi snimki .. :-[

Za tova ги споделям с Вас...., а и още нещо намерих....едно ангелско послание.... ;D

*

holanda

« Отговор #49 -: Ноември 20, 2010, 01:37:59 am »
мен ми прилича на перо от пуйка,но няма да богохулствам  ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=iGpXEeWkgaA&feature=related  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Ноември 20, 2010, 01:41:39 am »
мен ми прилича на перо от пуйка,но няма да богохулствам  ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=iGpXEeWkgaA&feature=related  :wub:

Mersi! ;D ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #51 -: Ноември 20, 2010, 04:35:23 pm »
Лина , какво му има на това дете? :( :unsure:

Има рядка форма на рак на меката тъкан - само 3 случая има в Бг.Събират пари за лечение в чужбина за клиника в Германия,където дете от предишна кампания е излекувано.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #52 -: Ноември 20, 2010, 05:03:19 pm »
Plutonska woda.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 20, 2010, 07:48:04 pm »
Auuu, Доби къде е това? :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #54 -: Ноември 20, 2010, 08:40:16 pm »
Auuu, Доби къде е това? :-\

Накои от моите клиенти ми е беше изпратил от накакви популарни снимки.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

holanda

« Отговор #55 -: Ноември 20, 2010, 08:44:56 pm »
това е като транспортер към други светове  ;D
влизаш у дупката и излизаш в стария квартал преди 10 години на бутката за банички по 27 stotinki  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Февруари 17, 2011, 09:31:15 pm »
Днес много се замислям над това...,защо го обичам толкова много?

Защо макар и стъпките които оставям по пясъка биват заличени от него ...сякаш отново ги съзирам... :blink:
Защо само край морето усещам неповторимите изгреви и залези по онзи начин , който ме кара да творя , реализирам , мечтая? Играта на вълните му , прибоя , онази неповторима мелодия на сърцето...всичкото това ме изпълва , прави ме цялостна и завършена....Сякаш тази стихия събужда у мен още нещо...,нещо по-различно до което искам да се докосна....
Колко лета съм стъпвала боса по неговите брегове , колко радост и болка съм оставила там, колко надежди и мигове са скрити и ревниво пазени от него...като черупка от морска раковина усещам парещата болка на годините по петите си...,но пак се връщам тук....Всъщност морето оставя своите стъпки в сърцето ми...., чайките и гларусите са думите ми , които вятъра отнася по широките друми на вселената....

« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 09:40:31 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Февруари 18, 2011, 12:00:43 am »
Нептун...,той на 100% той е причината....
Дали и Хирон няма вина? :rolleyes:

« Отговор #58 -: Февруари 19, 2011, 03:49:12 am »
Малиии, каква темичка....просто няма начин как да не се включа. За мен морето е моето съществуване, чувствам се като част от него, когато съм във водата. Луда съм за големи вълни, ама направо луда за вързване. Ако има някои с мен когато има вълнение, то този някои ме чака прежълтял от притеснение на брега...., а аз съм на 7 небе от щастие вътре във водата. Влече ме тази огромна енергия на големите вълни, сякаш някои ме дърпа все по навътре и навътре...омагьосващо е. Само като мисля сега и ми идва да хукна да паля колата и да изхвърча към морето. Не ме впечатлява спокойната вода на езерата, сякаш не ми дава нищо. Единствено водата която е в движение, която бушува, която пада като дъжд, която ме облива от душа ми дава невероятната енергия. Обичам да медитирам в морето, зареждам се невероятно. А си спомням и още нещо, преди години ходех на море само в Созопол и това зареждане с енергия го свързвах не само с морето, но и с града.

*

kris

• 2298
  • (:
Водата има отношение към храната, също така и вкуса, защото всичко, което можем да вкусим съдържа вода, както и, защото основната ни храна е вода. Можем да изкараме месец без да ядем и няма да умрем, но не можем дори няколко дни без вода. Водата е първоосновната храна.
Храната, която ядем съдържа в някаква форма вода. Водата е нещото, което поражда живот, дори не просто за тялото ни, нещо като концепция за това, че "водата на любовта" храни душата ни, както тялото ни не може да расте без храна, така и душата ни не може да расте без любов.
Примерно, ако нещо получава любов то расте, ако не получава любов то умира, също както ако не получаваме храна.