Здравей Гост

KИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ

• 8 Отговора
  • 2697 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
KИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ
« -: Юни 26, 2010, 01:19:24 pm »
Наскоро си купих книгата на Ани Пешева - Китайска Астрология -част 1.
в началото я гледах като индианец пишеща машина...,обаче в един момент се поокопитих и.....
останах изумена.
всичко , което е заложено в натала по западната астрология се припокрива едно към едно с китайската.
китайската астрология работи със звезди....
останах повече от изненадана , когато установих , че в четирите стълба на съдбата има звездата *Небесен пратеник*.
какво ще кажете да поговорим за китайската астрология.
давам ви линк с който да изчислите четирите стълба на съдбата или 8-те йероглифа.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=bg&u=http%3A%2F%2Ffourpillars.net%2Ffpfs.php

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:KИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ
« Отговор #1 -: Юни 26, 2010, 01:36:58 pm »
много е интересна и предсказателната част на китайската астрология...
в блога на авторката има изключително интересна и полезна информация.
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=bg&u=http%3A%2F%2Ffourpillars.net%2Ffpfs.php
има също калкулатор с който може да изчислите данните си.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Юни 26, 2010, 01:39:04 pm »
   Искаш да кажеш фен-шуй астрология.  :blink: Я кажи твоите стълбове какви са?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Юни 26, 2010, 01:51:09 pm »
   Искаш да кажеш фен-шуй астрология.  :blink: Я кажи твоите стълбове какви са?

абе не съвсем!

година- дървена змия- и съ ствол огън , клонка дърво

месец- огнено прасе- дин хай ствол огън,клонка ин

ден- кон- дзя у ствол земя клонка ян

час- заек-дин мао ствол огън клонка земя.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4 -: Юни 26, 2010, 09:39:44 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Юни 27, 2010, 01:34:48 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юни 27, 2010, 05:33:50 pm »
Мхм .. да видях, това си е класическата китайската астрология, но те са много навързани в Китай, защото има много дялове на фън шуй и разлишните му школи..
purple star пак е е школа от фън шуй учението и китайската астрология само, че използва звезди и съзвездия за отправна точка и смея да кажа, че изключително точна. Kакто при ведическата когато се определя декадата на асцендента се използва определена звезда.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nakshatra

какво приказваш??!!!! аз онемях.
направих си хороскоп съгласно инструкцийте в книгата. извадих звездите и се изумих.....
просто не е истина.
силно впечатлена звъннах на авторката , осъществих 20мин. разговор. втората част на книгата ще излезе догодина.
очаквам сега да ми прати на мейла циклите , за да си ги извадя и разбера в какъв цикъл съм.
още я има на пазара книгата и горещо я препоръчвам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Юни 27, 2010, 05:58:46 pm »
Какво има да онемяваш, те там работят с прабълагрският календар (наследство което ние сме им оставили, след като сме им създали държавността), който е по-точен дори от този на маите..
Фън Шуй също е пра-прабългарско..  китайците вземат знанието си от Индия.. нали си чувала за Болхара и т.н., само където преди нея не се знае колко държави сме имали..
Мен ми е интересно голяма част от форума тук се занимавате дълги години с астрология и т.н., защо откривате толкова късно някои неща.. не мога да си го обясня чесно, примерно при твоята уранова опозиция когато е била, аз съм скачал с парашут от масата дето се вика..

миии , срам ме е направо от някой неща.
но не забравяй , че си единственното индиго във форума и на тебе ти е лесно.
а питаш ли мойто поколение , да не визирам друго като е толкова затлачено и забатачено как се вписва сега във време което деиства на високочестотни обороти , а?
добре , че макар и малък % от нас са търсещи ,че иначе.....,нямаме шанс да разберем душата си,сърцата си....

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юни 27, 2010, 06:17:12 pm »
ами това правиме в общи линий Крис....
на Вас индигата и кристалите Ви е лесно.
имате онова , което ние търсим и се стремим към него.
но не всяка майка има честта да има връзка с такива деца, та и с това сме богопамазани :72: :wink2: