УПРАЖНЕНИЕ ЗА ВРЪЗКА С ВАШИЯТ ВИСШ АЗСутринта след като станете, докато сте още в Алфа състояние, осъзнайте колоната от светлина, висшите чакри над главата си, насочете вниманието си на около 20-25 см над главата си, където е началото на енергията на Висшия ви Аз и го поканете няколко пъти да пребивава през целия ден с вас в сърцето ви. Направете го искрено и категорично. Оставете енергията му да слезе в сърцето.
След това попитайте каквото желаете.
Имайте предвид следното:
Ако не сте сигурни в отговора, попитайте дали той идва от Висшия ви Аз. На този въпрос само той може да отговори, а не нисшия аз, някоя същност в полетата ви или просто някое същество около вас.
Всеки въпрос започва по следния начин "Висш аз..." А не просто да го формулирате в главата си и да го отправите най-общо към вселената. Така може всеки да отговори.
Висшият Аз ако не отговори директно, използва обикновено система от знаци. Ако е така, ще ви отнеме малко повече време да ги разберете. Има знаци за положителен отговор, неутрален (погрешно зададен въпрос, двусмислен въпрос, или просто означава, че каквото и да изберете няма значение), отрицателен отговор. Ако няма отговор - в повечето случаи означава НЕ.
Хубаво е докато практикувате това за няколко дни, да не използвате махало, карти таро, боб (каквато и да е система, свързана с нисшия аз).
Приемете отговора, той е най-доброто за вас.
Препоръчително е, когато за първи път се изгражда тази връзка, да се практикува всеки ден в продължение на 21 дни, като всяка сутрин се кани Висшия Аз в сърцето да остане там цял ден. През тези 21 дни не трябва да питате за нещо, което егото го вълнува - това може да го накара да се включи и да замърси посланието. Питайте за маловажни неща, събития, изходът от които не ви интересува чак толкова. Никога не задавайте въпроси в началото за доказателства от рода на "Хайде сега ми кажи каква кола ще мине пред мен" или "Докажи ми, че знаеш числата от тотото" - всякакъв вид очаквания от егото замърсяват връзката. Това може да се прави чак след 6 месеца или дори година - процесът е постепенно отказване от страна на егото на контрола, който упражнява върху живота, като грижата за всичко се прехвърля на Висшия Аз. А това е по-ценно от всички притежания и случки.
дерзайте :88:
от тук
http://shamballa-bg.net/forum