Здравей Гост

Слънчево затъмнение на 11 юли 2010

• 223 Отговора
  • 33641 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънчево затъмнение на 11 юли 2010
« Отговор #220 -: Януари 04, 2011, 01:01:52 am »
Забелязах, че при релокацията асцендентът ти преминава в Стрелец, а това коренно променя нещата по отношение на новите възможности на Юпитер в 7-ми.  :wink2:

Ъха... ;D , що сме астролози , ако не ползваме до край астрологията...? ;D :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #221 -: Януари 04, 2011, 01:04:50 am »
Това, което виждам в картата ти:

1. Транзитен Юпитер и тр. Уран в 4-ти дом в тригонални знаци с управителя на К4 - Наептун (затова се върна Уран в Риби, за да довърши нещата - донесе на мене любов, а на тебе къща/и)

2. Транзитна Лилит е в натален 4-ти в тригон с Нептун - У4. Лилит носи любовни и материални придобивки от чисто практически характер, колкото и да не им се вярва на к.някои хора, аз съм го забелязала това.

3. Скоро си имала Марсов възврат в секстил с натален Нептун (У4) - на името на някое дете ли е къщата? - Марс е У5.

По прогресии нищо чак толкова показателно не откривам, освен, че тр. Сатурн е напреднал малко повече към куспидата на 4-ти. Но ако къщите са на някое от твоите деца, много е вероятно в техните прогресивни и натални карти също да има показатели за придобиване на имущество.

Къщата е от лятото...Да , на име на дете е....
Но имам намерение за още нещо...ще видим... ;) Все пак плутон е във втори дом , а дир. Венера е на ИЦ.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #222 -: Януари 04, 2011, 03:51:10 am »
На мен това затъмнение ми се пада в 11ти дом. Доста далеч от Луната ми, но в нейния знак. В последствие се сближих повече с моя приятелка - Рак. По-скоро тя ме потърси за съвет и тогава разбрах за неща, които преди и дума не е обелвала.

ПП

Сега видях, че затъмнението ми е правило тригон към Мерка ми в Скорпион.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #223 -: Юни 01, 2011, 09:09:28 am »
мацки , имате ли наблюдение за работещо в съвпад затъмнение в рамките на 3*.
;D ,някой да се обади , щото направо не е истина какви ми ги върти Уран в мозъка.... :unsure: :rolleyes: