Здравей Гост

ПЛЮВАЛНИК

• 80 Отговора
  • 10013 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ПЛЮВАЛНИК
« Отговор #40 -: Юни 30, 2010, 05:33:57 pm »
рефлектира върху вътречерпното налягане, а то от своя страна оказва влияние върху центровете на агресията...  и лошото е, че става по-зле. когато магнетизма стигне кота 0 не ми се мисли кво чудо ще е на тая планета  :-X :-X :-X
оффф, дано не е скоро!

ко са прайш на ощипана ма - 2012 се обръщат полюсите, което значи, че точно преди обръщане стигат кота 0  :P
тогаз ще сме на твойта веранда да зяпаме Варната от далече на питиенце ;D ;D ;D ;D

ммм дааааааа, ние да се натряскаме, па ко ще и планетата да се продъни  :49:  на туй му се вика нептунов непукизъм  :57:

:49: :57: :57: :57: :57:
това е за бисерите!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Юни 30, 2010, 05:36:41 pm »
рефлектира върху вътречерпното налягане, а то от своя страна оказва влияние върху центровете на агресията...  и лошото е, че става по-зле. когато магнетизма стигне кота 0 не ми се мисли кво чудо ще е на тая планета  :-X :-X :-X
оффф, дано не е скоро!

ко са прайш на ощипана ма - 2012 се обръщат полюсите, което значи, че точно преди обръщане стигат кота 0  :P
тогаз ще сме на твойта веранда да зяпаме Варната от далече на питиенце ;D ;D ;D ;D

с удоволствие.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Юни 30, 2010, 05:38:11 pm »
Добър дееееен! Как сте, Дами? Май съм изтървал купона днес.  :73:
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #43 -: Юни 30, 2010, 05:39:10 pm »
бе то хубо, само че напоследък взех да се съмнявам в здравината на бетона и в строителя, че се появиха едни пукнатини по терасата... само дан вземе от земетресенията да се продъни и тя, че тогаз да видите къв *уй ще е  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #44 -: Юни 30, 2010, 05:43:09 pm »
бе то хубо, само че напоследък взех да се съмнявам в здравината на бетона и в строителя, че се появиха едни пукнатини по терасата... само дан вземе от земетресенията да се продъни и тя, че тогаз да видите къв *уй ще е  :rolf: :rolf: :rolf:
ко са прайш,ся ;D ;D ;D ;D...ще я подпрем терасата-))) Аре,аз отивам да разхождам добитъка, щото спря да вали-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юни 30, 2010, 05:44:36 pm »

стига бе Адаш , все си мисля , че ще ни се размине....

ми той Юпитера ти е виновен за тези мисли или па Слънцето у стрелец  ;D ;D ;D  няма да ни се размине и това е факт. нещата се гласят от доста високо ниво - ние сме само пионките и пчеличките работнички у цялата схема  ;)

za vsiqko e vinoven  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Юни 30, 2010, 09:54:31 pm »
Ако искате да знаете Гал Сасон каза, че точно Стрелците са виновни за финансовата криза. ;D Чудете се защо, докато не научите подробностите...следва.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Юни 30, 2010, 09:56:05 pm »
Що? Те ли са надули кредитния балон?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #48 -: Юни 30, 2010, 10:02:16 pm »
На мен пък днес ми се счупи пералнята  :-X.

*

abroad

« Отговор #49 -: Юни 30, 2010, 10:17:14 pm »

Моите съчувствия, при мен са хладилник и миялна накуп, още не са оправени :-X
Има вероятност да се наложи да купувам нов хладилник, поне, но още не е ясно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 30, 2010, 10:19:13 pm »
Щом сме в плювалника, и аз да се оплача.  ;D
На мен днес едни клиенти ми загубиха половината ден, 6 часа напразно разкарване извън града.
И заради тях закъсах с други преводи, имам сега да наваксвам с едни доклади...
Иначе добре е да ти загубят няколко часа от времето като плащат за всеки час, както е прието, а на мен все ми е неудобно да поискам това, което се полага, а пък и за несвършена работа как да искам, сделката се провали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #51 -: Юни 30, 2010, 10:20:43 pm »
Цитат

Само не си купувай Уърлпул шесто чувство :-XЕдин куп пари, а филтъра му за 6 месеца е аут и струва 130 лв.Изобщо водния филтър си е златен-за няколко години и плащаш хладилника още веднъж

*

abroad

« Отговор #52 -: Юни 30, 2010, 10:23:11 pm »
На мен най-редовно ми го губят така, но когато успявам се налагам елегантно и се измъквам, щото консултантски никой не ти ги плаща, но пък после баланса все някак се възвръща  ;)

*

abroad

« Отговор #53 -: Юни 30, 2010, 10:25:17 pm »
Цитат

Само не си купувай Уърлпул шесто чувство :-XЕдин куп пари, а филтъра му за 6 месеца е аут и струва 130 лв.Изобщо водния филтър си е златен-за няколко години и плащаш хладилника още веднъж

честно казано и аз стигнах до същия извод
последната седмица разглеждах и разпитах, сведох ги до две, дано не ми се наложи, де

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Юни 30, 2010, 10:26:49 pm »
Губят ти половин или цял ден, плащат час. Туй е да си консултант.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #55 -: Юни 30, 2010, 10:27:56 pm »

Моите съчувствия, при мен са хладилник и миялна накуп, още не са оправени :-X

Моята е още в гаранция. Миналата година си закупих всички електроуреди за апартамента, но пералнята вече за втори път ми прави проблеми. Веднъж вече идва техник и я оправи, сега чакам приятеля ми да я погледне и дано да не е нещо сериозно, а ако е, ще чакам в понеделник техниците.

« Отговор #56 -: Юни 30, 2010, 10:39:01 pm »
Гал Сасон каза ли си от коя зодия е?

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Юни 30, 2010, 11:20:57 pm »
повечето тук май живеем на морето ;) :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 01, 2010, 02:18:19 am »
Ако искате да знаете Гал Сасон каза, че точно Стрелците са виновни за финансовата криза. ;D Чудете се защо, докато не научите подробностите...следва.  :P

ай стига де Съни :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
верно ли? и щоооо?

« Отговор #59 -: Юли 01, 2010, 09:14:14 am »
Сънрейн, питай, моля те, Сасон дали Рибите са виновни за промените в климата, и дали Везните са причинили втората световна война?   Имам известни подозрения. ;) ;)