Здравей Гост

ПЛЮВАЛНИК

• 80 Отговора
  • 10008 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:ПЛЮВАЛНИК
« Отговор #60 -: Юли 01, 2010, 09:18:52 am »
Виж, за глобалното затопляне по-вероятно да е виновен някой огнен знак... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #61 -: Юли 01, 2010, 09:19:42 am »
Ако искате да знаете Гал Сасон каза, че точно Стрелците са виновни за финансовата криза. ;D Чудете се защо, докато не научите подробностите...следва.  :P

ай стига де Съни :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
верно ли? и щоооо?
С оптимизма си надуват балони. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Юли 01, 2010, 11:51:54 am »
Сънрейн, питай, моля те, Сасон дали Рибите са виновни за промените в климата, и дали Везните са причинили втората световна война?   Имам известни подозрения. ;) ;)

ще падна от смях..... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Юли 01, 2010, 12:01:39 pm »
Сънрейн, питай, моля те, Сасон дали Рибите са виновни за промените в климата, и дали Везните са причинили втората световна война?   Имам известни подозрения. ;) ;)

Що само Втората? Третата по Скорпион ли ще е  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Юли 01, 2010, 12:17:30 pm »
Ако искате да знаете Гал Сасон каза, че точно Стрелците са виновни за финансовата криза. ;D Чудете се защо, докато не научите подробностите...следва.  :P

ай стига де Съни :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
верно ли? и щоооо?
С оптимизма си надуват балони. :blink:

според статистиката най-малко хора се раждат през зимните месеци! т.е стрелци , козирози и скорпита....
шепа стрелци винОвАти в глобален аспект!
стига бе тоя не е сам!
може би има впредвид транзита на плутон през неподвижните звезди в знака на стрелеца!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #65 -: Юли 01, 2010, 12:17:50 pm »

Що само Втората? Третата по Скорпион ли ще е  :-\
Аре,ся,рибите сме виновни за глобалното затопляне...и щооооо? ( веднага си помислих нещо вулгарно-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Юли 01, 2010, 12:30:27 pm »
Да бе , рибите за глобалното затопляне , стрелците за кризата , везните за войната.....
и  ;D ;D ;D какво?!!!
ЮПИТЕР И ВЕНЕРА като управители!
Юпи е нощния упр. на Риби...
стига бе , направо падам!

*

holanda

« Отговор #67 -: Юли 01, 2010, 12:33:09 pm »
Да бе , рибите за глобалното затопляне , стрелците за кризата , везните за войната.....
и  ;D ;D ;D какво?!!!
яд го е на късметлииските планети /неслучайно са голямото и малкото щастие/ и иска да им очерни репутацията..  :96::.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #68 -: Юли 01, 2010, 12:34:08 pm »
Някой ходи ли във Варна в библиотеката "Виделина" да разкаже за лекциите му нещо? Нали започваше от вчера /ако не греша/?

*

holanda

« Отговор #69 -: Юли 01, 2010, 12:34:51 pm »
ПЛЮЯ на това  :33: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Юли 01, 2010, 12:35:02 pm »
и  ;D ;D ;D какво?!!!
яд го е на късметлииските планети /неслучайно са голямото и малкото щастие/ и иска да им очерни репутацията..  :96::.

май си права! ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #71 -: Юли 01, 2010, 01:01:25 pm »
Някой ходи ли във Варна в библиотеката "Виделина" да разкаже за лекциите му нещо?

моята снимка сигурно седи там на таблото "забранено за тези лица"  :57: :72: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #72 -: Юли 01, 2010, 01:05:02 pm »

и мен ме е яд на Голямото Рядко Щастие Юпитер.. :lol:
ем,кой как се уредил,ся ;D.. Vision,имаш 2 образа за гледане в Говорилнята.Те са много лесни за отгатване,но съм ги вкарала и за оплакване на окото.. :wink2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Юли 01, 2010, 01:07:51 pm »
Абе, човека се пошегува, а вие направо изпаднахте в потрес.  ;D Разбира се, че визираше техния оптимизъм и масовото теглене на кредити, купуването извън възможностите, но беше просто поднесено на шега.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #74 -: Юли 01, 2010, 01:09:18 pm »
Някой ходи ли във Варна в библиотеката "Виделина" да разкаже за лекциите му нещо? Нали започваше от вчера /ако не греша/?

В "Димят" беше, да. Ще я кача като сваля записа, че не ми е останало време още.

« Отговор #75 -: Юли 01, 2010, 07:04:30 pm »
Сънрейн, кажи кое беше най-интересното от лекциите на Гал Сасон?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Юли 01, 2010, 07:06:13 pm »
Моля ви се  :P, в Плювалника ли ще говорим за Гал Сасон? Това ли е заслужил горкият човечец?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #77 -: Юли 01, 2010, 07:12:01 pm »
Ропотамо, аз вече казах най-интересната му част от темата, по която беше лекцията. Според него края на света няма да настъпи през 2012 година.
Нека наистина малко търпение и ще я кача, днес свалих много малка част от записа, но не ми стигна времето, а после и нета се скапа.

Той съчетава Кабала и астрология, фактически обяснява с много малко конкретни аргументи причината за настоящата криза и какво ни очаква, но е последовател на съвременните астролози и това е обяснимо, тъй като основно в лекцията присъства психология. Сега вече след като го чух съм сигурна, че ако бях отишла на лекцията му по Кабала, щеше да ми е по-полезно, отколкото тази, но нея така или иначе реших да чуя от любопитство каква му е нагласата за нещата.        
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 07:31:53 pm от sunrain »

« Отговор #78 -: Юли 01, 2010, 07:20:47 pm »
Видях, че са 190 лева за трите му дни по кабала. Това е скъпичко, а освен това започват вечер след с19 ч. Това означава човек да си вземе и хотел във Варна за три дни.  :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #79 -: Юли 01, 2010, 07:33:49 pm »
190 лева е консултацията при него, лична, но ограничена като брой хора.
За Кабала лекцията мисля, че не беше толкова скъпа, но не съм сигурна.

Така или иначе няма да мога, но пък има книги, които е издал, не вярвам да не го пише всичко това. Ако имаш възможност потърси, Кайли спомена вече, че е взела и ще сподели впечатления.