Здравей Гост

Как да съсипем враговете си

• 48 Отговора
  • 22933 Прегледи
*

apostoloff

• *
  • 83
  • Напред и нагоре!
    • Астрология с главно "А"
Как да съсипем враговете си
« -: Юли 01, 2010, 04:15:34 pm »
ХУУДУ ИЛИ АФРИКАНСКА ЧЕРНА МАГИЯ

Хууду (hoodoo) не бива да се бърка с ууду (woodoo). Ууду е религия, докато хууду си е чиста проба черна магия, която се прави с една единствена цел: да навредим на нашите врагове. Как става това ли?...
Основната техника при този вид черна магия е изображението. Изображенията на вълнообразни линии, кръгове и кръстове на пода представляват нещо като капан, върху който вашият враг трябва да стъпи. Тези знаци се активират чрез изхрачване върху тях. Когато омразният вам човек ги настъпи, той „отравя” нозете си. Последствията от това са вечно нещастие и постоянни неприятности. Малшансът и болестите стават доживотен спътник на вашия враг.
Магическите изображения на пода трябва да бъдат изрисувани със специален прах, който се състои от сол, лют червен пипер, чер пипер, сяра, гробищна кал, кал, взета от кръстопът, пепел от огнище, счукани черупки от охлюви, паяжина, смачкани насекоми,  конопено въже, гума арабика, прах от кожата на гърмяща змия и яйце от черна кокошка.

СЪЗДАВАНЕ НА НЕЩАСТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Създаването на тези нещастни обстоятелства е особено силно застъпено в Африканската магия хуудуу. С тази техника можете осезателно да повлияете върху живота на хората около вас и да го превърнете в истински ад! Има няколко начина за постигане на това:
•   Чрез събиране на кал от обувките на врага и нейната обработка,
•   Чрез съблазняване или подмамване на врага да стъпи върху кутзузлийски кръст,
•    Чрез съблазняване или подмамване на врага да докосне с крака си отровно биле или корен
•   Чрез поставяне на подлудяващ прах в чорапа или обувката на врага ти,
•   Чрез изпиране на един чорап, принадлежащ на врага ти, с кутсузлийски кристали,
•   Чрез използване на магически черни свещи DUME (Death Unto My Enemies)
Понятието „нещастни обстоятелства” има няколко различни значения в традиционната хуудуу- магия.  В оригиналната си форма тази магическа техника разчита най- вече на „петте точки”, които се получават при изписването на кръст в средата на кръг. Този символ „отравя” всеки, който е стъпил върху него.
Кръстовете и змиеобразните вълнисти линии, предназначени за нараняване на врага, могат да бъдат изрисуване с тебешир, но могат да бъдат изградени и с малки камъчета в пясъка или прахта. Символите се разполагат по обичайния маршрут на визираната жертва. За да се активират те, е необходимо, както вече споменах, да се заплюят.
Оттук и страхът на чернокожите от подобни символи. Те никога не стъпват върху тях, защото нито един вещер не е обяснил досега какво се случва с невинни хора, имали нещастието да настъпят такъв един знак…

МАЛШАНС

Малшансът включва всички възможни беди и неприятности, споменати по горе. Те се предизвикват по множество различни начини: чрез устно проклятие, чрез настъпване на вълшебен прах или знак, чрез запалване на черни свещи, чрез поръсване на вълшебен прах зад гърба на врага, след като той те подмине. Може и трябва освен това да се използва прах от изгорели насекоми и змии, поставен тайно и незабележимо върху гърба на прокълнатия.
Доколко е ефективна тази магия? Пострадалите от нея (и останали живи след това) твърдят, че са съсипани, смазани. Те смятат, че никога повече няма да се оправят. Що се отнася до научните обяснения, те липсват изцяло. Науката, както е прието да се казва, мълчи по въпроса…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Как да съсипем враговете си
« Отговор #1 -: Юли 01, 2010, 06:21:55 pm »
абе вий хубу, че пускате магии разни - то лошо няма, ама що първо не пуснете законите на магията а  :angry:  щот то магии се правят лесно, ама дали трябва да се правят и от кого, и защо, и прочее не се знае от редовия човек!

що не пишете какви са опасностите и до какво не трябва да се припарва а!!!

па за съсипването на враговете дори и нямам думи  :-X :-X :-X  тоа дъртия може и да ги поназнайва нещата, ама като пише нещо такова, барем да поясни и останалите обстоятелства!

ПЪРВИЯТ И НАЙ-ВИСШ ЗАКОН В ЦЕРЕМОНИАЛНАТА МАГИЯ (а и във всички останали) Е:
ВСИЧКО КАКВОТО СЕ ПРАВИ НА ДРУГ ЧОВЕК, СЕ ВРЪЩА В ТРОЕН РАЗМЕР!!!

еййййййййй аман от знаещи и можещи  :-X :-X :-X
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 06:33:10 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2 -: Юли 01, 2010, 07:39:41 pm »

Е що се заяждаш ся? ;DВ темата никъде не пише подробно как точно се правят магии.Има само обща информация,която  едва ли ще послужи на някой ако се опита да  я приложи на практика. Апостол пишман ще стане ,че я пусна тази тема!
То хубаво,че цитираш висшия закон,ама го напиши  и в ''Говорилнята'' или в някоя тема ,където хвърчат искри и се скубят коси - та да спрат да трупат отрицателна енергия във форума,щото влияе зле на всички!Мчи тъй де,кво само се заяждашшш, значи. :wub:

я бе да я пускам в говорилнята и да ми отиде сеира по дяволите  ;D ;D ;D ;D ;D

то не пише подробности, но има доста хора които искат да правят това и онова и без да знаят подробности се обричат на доста "завидна" карма :-X  просто съм привърженик на яснотата, а от постовете ви има само едната страна та затуй де - да е ясно  :tongue2:

и не се заяждам - само пояснявам  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Юли 01, 2010, 08:40:42 pm »
Малко съм склонна да си мисля, че подобни теми и тяхното популяризиране са меко казано опасни. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4 -: Юли 01, 2010, 08:54:05 pm »
Да, и аз мисля като Sunrain.Опасно е! Някой психар като нищо ще направи някоя глупост и ще навреди на някой, а после ще завлачи с последиците и хората около себе си, без да имат вина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5 -: Юли 01, 2010, 09:14:37 pm »
Малко съм склонна да си мисля, че подобни теми и тяхното популяризиране са меко казано опасни. 

е аз за кво се пених по-горе  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Юли 01, 2010, 09:20:14 pm »
Да, но кой ли ще те чуе.

Книги може и да има, но не всеки луд ще тръгне да си ги купува, а идеята, че колкото повече го улеснява някой, толкова по-вероятно е той да реши да си лудува до полуда.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7 -: Юли 01, 2010, 09:37:25 pm »
Защо трябва да съсипваш враговете си?
Те сами ще си се съсипят като не им показваш, че са значими.

Глупаво е изобщо, когато някой тръгне да води "война". Отдръпни се - те сами ще се съсипят, но ти няма да си "участник" - това е важното!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #8 -: Юли 02, 2010, 09:01:21 am »

Ми като е толкова опасна темата,пишете на админа да я изтрие.

а за какво да я трие. той е наясно с факта, че всеки отговаря за себе си. и на който му стиска нека се занимава с тези неща  ;D

единствената магия, която не вреди е тази, използвана за личностно израстване - демек да навлезеш по-надълбоко в духовните аспекти на живота. всичко останало се води черна магия, а това изобщо не е добро, защото всяко нещо предизвикано насила си има отклик по един или друг начин  ;)

« Отговор #9 -: Юли 02, 2010, 09:39:06 am »
   Всеки ден се омагьосваме едни други. Всичко е енергия, която е в непрекъснат кръгообрат. Всяка мисъл създава реалии, невидими за нашите очи, но действащи. Най-силно действащите магии - са тези изпълнени с най-силна енергетика /съдържат много силна емоция/. Изказани проклятия в признак на първичен гняв и ярост, силни пожелания и в добрия и в отровния смисъл - са си чиста проба магия ....За това е много важно, човек да контролира мисълта си, да отсява чистата мисъл /по сказанията на толтеките/ от постоянната бушуваща, в главите ни. За това казвам, че по-добре да нямам мисли, за да не влияя на хода на нещата. Ако човек успее да постигне това, тогава всякакви такива магии трудно му действат. Съдя по себе си в случая, понеже не мисля нищо за никого, занимавам се само със себе си и не давам кукички на чуждите енергии да се закачат за мен, за това много трудно може да ми се повлияе.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #10 -: Юли 03, 2010, 02:22:32 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 04:10:29 am от Синухе »

*

Veselin

• 2737
Re: Как да съсипем враговете си
« Отговор #11 -: Май 18, 2013, 08:44:08 pm »
Боже, каква тема имало само! Тоя Апостолов добре ли е да пуска подобни неща по форумите?  :-X

« Отговор #12 -: Май 20, 2013, 04:44:35 pm »
Вие сериозно ли вярвате в такива неща бе хора? Не вярвам,че магия може да застигне човек,който не вярва в нея!!! Но наистина не е хубаво да се пускат такива теми! Против съм всякакви магии-без значение дали са черни,сиви или бели. Всяка магия е вмешателство в аурата и свободната воля на човека. Не че не съм залитала към магията,като 15 годишна имах огромен интерес към нея,но никога не съм я използвала за вреда-само за лично облагодетелстване. Добре че се осъзнах и спрях да се занимавам с глупости!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #13 -: Май 30, 2013, 11:48:07 am »
 :(

« Отговор #14 -: Май 30, 2013, 12:33:32 pm »
ей, кой я вдигна от праха тази тема... и я извади от нафталина?
дори Смешко се е натъжил!
не правете магии на враговете си, че после енергията се връща обратно.
първи закон на термодинамиката....
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #15 -: Май 30, 2013, 01:16:13 pm »

първи закон на термодинамиката....
III-ти закон на Нютон от динамиката- всяко действие си има противодействие, равно по големина и по сила, с обратна векторна насоченост

;D .. и така става!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #16 -: Май 30, 2013, 01:47:09 pm »
Магическите изображения на пода трябва да бъдат изрисувани със специален прах, който се състои от сол, лют червен пипер, чер пипер, сяра, гробищна кал, кал, взета от кръстопът, пепел от огнище, счукани черупки от охлюви, паяжина, смачкани насекоми,  конопено въже, гума арабика, прах от кожата на гърмяща змия и яйце от черна кокошка.

СЪЗДАВАНЕ НА НЕЩАСТНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА
•   Чрез поставяне на подлудяващ прах в чорапа или обувката на врага ти,
•   Чрез изпиране на един чорап, принадлежащ на врага ти, с кутсузлийски кристали, :lol:

Доколко е ефективна тази магия? Пострадалите от нея (и останали живи след това) твърдят, че са съсипани, смазани. АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Туй са ми любимите извадки от този забевен пост  ;D ;D ;D ;D ;D Особено това с кутсузлийските кристали къртиии..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #17 -: Май 30, 2013, 01:48:36 pm »
Тоя Апостолов като претендира, че е голям астролог, как може да се излага с подобни теми?  ;D ;D ;D Това говори лошо за репутацията му. Подобни теми са пълен Абсурд.  :-X

« Отговор #18 -: Май 30, 2013, 01:54:32 pm »
Темата си е направо страшна :гoрко на онези които прибягват до това!По добре да няма такива теми защото има хора , които лесно могат да се подведат, а не знаят колко много ще навредят на хората с това , и колко страдание ще причинят на себе си и семействата си :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #19 -: Май 30, 2013, 01:59:12 pm »
Тоя Апостолов като претендира, че е голям астролог, как може да се излага с подобни теми?  ;D ;D ;D Това говори лошо за репутацията му. Подобни теми са пълен Абсурд.  :-X

;D ;D ;D Веско! Ако не е Апостола, кой ще ни каже, че има кутсузлийски кристали! А?  :lol: хааа.. :lol:

Чети тук, образовай се и се захващай с чорапите на конкуренцията ;D ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"