това са измислици, един казва да се изгорят, друг да се хвърлят в река, в същност няма значение. Но ако вярваш, че ще ти помогне да ги хвърлиш в реката, най-вероятно си прав. Ако пък вярваш, че изгарянето ще помогне - пак си прав.
Въпросната жена съм далеко от мисълта да ми е направила нещо , но силата на мисълта е много голямо оръжие
И аз съм на мнение, че вярата и силата на мисълта е това, което има значение, както и някой по-рано каза в темата. smeshko - ти също вече си била с убеждението че тази жена е имала лоши цели и другите са ти го казали, ти си вярвала(подсъзнателно ако ще), че тези бижута ще ти навредят, така че е съвсем логично, че в последствие са ти се случили кофти неща, след като самата ти си го очаквала (съзнателно или не)
Преди време една циганка ме беше спряла и ми каза, че ми е направена черна магия, просто й отговорих, че не вярвам в това, следователно няма как да ми повлияе и така и не се "възползвах" от предложението й да ми я разваля и да й плащам... що за глупости
За съжаление не са измислици. Това за реката не е произволно, то се основава на определени принципи.
Заблуда е, че можеш да се отървеш от магиите, като не вярваш в тях. Ако имаш такава вяра, че чрез нея да можеш да ходиш по водата, ще се спасиш, но ако в опита си да подражаваш на Христос, потънеш, тогава и от магиите няма да можеш да се избавиш. Малцина са хората, които само с вяра могат да си помогнат.
Да, имам един лекар близък който издаде две книги ,в последния раздел обяснява връзката между определени заболявания и магиите , самия той казва , че най добре е човек да не вярва в тях , но това не винаги ще му помогне
Магията сама по себе си какво е ?Насочва мислено на негатимвна енергия към някой или нещо , когато си обект на постоянна негативна енергия , организма ти отслабва , получава се главоболие , депресия до тежки психични отклонения , и от там до физически проблеми
Хората в такъв момент си казват , ама нищо ми нямаше , и изведнъж ме сполетява това или онова!
Хората пък които имат постояно негативно отношение към света , към хората около тях , събитията , мислят винаги лошо и негативно сами си причиняват магии!Много е важно да се мисли положително , да обичаш хората ,да обичаш утрешния ден , да се радваш дори на дъжда , и мрачното време :blink: