Здрасти, Лилавке, каза и отряза за темата :blink: При мен в момента е на 6* от 12 дом.
12ти ми е интерсептиран дом, с Везни на върха на 12 и на 1. Везни ми е от 4ти до 28ми гр.
Венера ми управлява 8ми дом и е в 7ми, Телец. Затрудненията ми започнаха вече, свързани са главно със бившето ми семейство, с детето и със закона :blink: Като си представя, че това ще продължи 2 години и ми идва да се хапя три пъти на едно място, че се ожених.
Когато Сатурн ми съвпадне с натален Плутон в 12ти, ще ми опозира и наталната Луна на К7(Овнешко).
До юни ми се движи ретро и аха - тамън да излезе, чак август ми е на АЦ, когато ми е в тригон с тр. Нептун :blink:
Няма как, излиза от 12, Везни и влиза в Скорпион
Споделете мъките, през които сте минали.
Аз нямам намерение да се давам. Живее ми се и смятам да приема транзита като карма, урок - нещо, което да ми помогне да продължа по-силна напред, по-подготвена и по-научена. А не нещо, което е тук да ми прави живота черен :97:
Ако Ая не възразява:
Хехех, нееее! Ставаше дума, че когато транзитен Сатурн преминава през 12-ия дом, тогава у човек се пораждат хиляди страхове. Размисли, страсти, равносметка, отдава се на аскетизъм, или започва да търси отговори в езотерика, мистика, астрология, психология. Започва да дълбае в едни непознати материи. Това беше основната ми мисъл.