Здравей Гост

Защо астрологията стана женско занятие?

• 110 Отговора
  • 19760 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Защо астрологията стана женско занятие?
« Отговор #80 -: Юли 07, 2010, 12:29:12 am »
А даша на Меркурий - управител на Лагна и 4 в раши и антардаша на Сатурн - управител на 8 и 9 в раши и лагнеш в Д9.

Диана , как си ? къде се губиш? :wub:
би ли метнала едно оченце , в каква даша съм била 1996 .
много те моля...

Махадаша на Марс - управител на лагна в раши, антардаша на Раху - до юли 1996, а след това - Юпитер.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Юли 07, 2010, 12:29:20 am »
Най-трудна ми е прогностичната астрология.
Изключвам хорарна и елективна.
Винаги имам усещането, че ще предопределя избора на човека по някакъв начин и имам определен род задръжки.
Сигурна съм, че даже и да знае предварително всички негативни събития от своя живот, човек не би бил в състояние да ги предотврати. Зная, че може леко да се модифицират нещата и да се намали въздействието, но да се избегнат напълно - не може.

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Юли 07, 2010, 12:30:53 am »
При мен пък е точно обратното. Когато изживявам лична драма, се оттеглям от форумите, ставам "невидима".

И аз съм така, Лили? Уединявам се.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #83 -: Юли 07, 2010, 12:31:54 am »
При мен пък е точно обратното. Когато изживявам лична драма, се оттеглям от форумите, ставам "невидима".

Е, и при мен драмата беше отминала. Тоест пикът й. В общи линии по това време съм била вече в края на платото. То раната трябва да престане да сълзи, преди това много не ставаш за разговори.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Юли 07, 2010, 12:32:50 am »
Значи като изчезна от форума, да знаете, че съм срещнала Принца и съм се влюбила.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #85 -: Юли 07, 2010, 12:33:51 am »
Винаги имам усещането, че ще предопределя избора на човека по някакъв начин и имам определен род задръжки.
Сигурна съм, че даже и да знае предварително всички негативни събития от своя живот, човек не би бил в състояние да ги предотврати. Зная, че може леко да се модифицират нещата и да се намали въздействието, но да се избегнат напълно - не може.

винаги казвам , че предупредения е въоражен.
някой събития могат да бъдат *отложени* , да бъде *намален* натиска , да бъдат *омилостивени* , чрез проработка , но малцина го могат и правят.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Юли 07, 2010, 12:35:45 am »
Значи като изчезна от форума, да знаете, че съм срещнала Принца и съм се влюбила.  ;D

Е, неее, тогава ще си въодушевена. Нали сме в очакване на взаимната любов вече?

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Юли 07, 2010, 12:38:41 am »

винаги казвам , че предупредения е въоражен.
някой събития могат да бъдат *отложени* , да бъде *намален* натиска , да бъдат *омилостивени* , чрез проработка , но малцина го могат и правят.

Да, вярно е! Но зависи кой колко сериозно гледа на нещата. Обикновено хората махват с ръка и забравят....и сетне се плесват по челото. верно бе, май една астроожка ми беше казала. А даже и да са бдителни, понякога им липсва фактически опит за това как да се справят и просто оставят на съдбата да си свърши работата. И аз правя така през повечето време. Ние хората не обичаме да полагаме големи усилия и да вървим срещу течението.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #88 -: Юли 07, 2010, 12:41:06 am »
просто оставят на съдбата да си свърши работата. Ние хората не обичаме да полагаме големи усилия и да вървим срещу течението.

;D Според ведическата астрология тя ни помага именно, за да осъзнаем каква е съдбата ни, да я приемем и да престанем да вървим срещу течението.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Юли 07, 2010, 12:42:39 am »

ами ,ако принца е тук?! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Юли 07, 2010, 12:44:19 am »
просто оставят на съдбата да си свърши работата. Ние хората не обичаме да полагаме големи усилия и да вървим срещу течението.

;D Според ведическата астрология тя ни помага именно, за да осъзнаем каква е съдбата ни, да я приемем и да престанем да вървим срещу течението.  ;)

Да, именно на принципа на несъпротивлението - Това е принципа на проработката на Сатурн. колкото по-малко се съпротивляваш и си носиш чинно кръста, толкова по-голяма е наградата като те пусне Сатурновия транзит. Справедлив учител е Сатурн....Само да седи далеч от 8-мия ми дом.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #91 -: Юли 07, 2010, 12:45:08 am »

Къде бе, във форума ли? Като гледам наличния матрИал, по-добре да не е тук? ;D

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Юли 07, 2010, 12:45:56 am »
Значи като изчезна от форума, да знаете, че съм срещнала Принца и съм се влюбила.  ;D

Принцът се оттегли да мастурбира. Оф!  :-[ :-[ :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Юли 07, 2010, 12:47:29 am »

не се знае...може само да чете ;) и от време на време да подписва ;D.
иначеее, малее пълно чикита! ;D

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Юли 07, 2010, 12:50:11 am »

не се знае...може само да чете ;) и от време на време да подписва ;D.
иначеее, малее пълно чикита! ;D

какво да подписва? - чекове? Ох, вече се лиготя яко!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Юли 07, 2010, 12:51:57 am »
Да, предиктивната астрология е голяма отговорност, а бремето на отговорността е тежко...
Няма да споря дали по-важните събития в нашия живот са предопределени или могат да бъдат променени/предотвратени, но винаги има момент на избор, когато сме на кръстопът. Много е важно да се усети точният момент и да се насочи правилно консултираният без да се упражнява натиск, без да се казва кое е "добро" и кое е "лошо" за него. Да бъдем по възможност максимално безпристрастни и да му покажем двете страни на медала, а той да избере сам.

Например, случаят с моята приятелка /с бебето/ беше точно такъв. Преди да забременее, беше на кръстопът и това можеше въобще да не се случи, ако беше избрала да следва друга посока. Точно тогава трябваше да избира дали да остане при настоящия си партньор, с който имаха сериозни конфликти и разногласия, или да се върне при бившия /дългогодишна връзка и първият й мъж/. Допита се до няколко астролози, не само до мен. Всички те бяха единодушни, че тази връзка няма да просъществува дълго, че наближава краят й. Сред тях имаше и медийна астроложка, която директно я запита "Какво правиш с него?" и констатацията беше "Той не е за теб!".
Тръгна и по гледачки. Посещаваше една жена, която не е ясновидка, а врачка някаква. Ходеше при нея онази да й "бае" и накрая изпълни програмата, заложена от врачката, т.е. направи всичко, което тя й каза.
Сега като се замсля, ако беше избрала друго в онзи момент, двете й бременности може би нямаше и да се случат, но нямаше и да го има сина й, който се роди наскоро.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Юли 07, 2010, 12:52:40 am »
Небесна ,сещай се ;D ;D ;D , какви чекове може да се подписват тук.... ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Юли 07, 2010, 12:54:10 am »
Небесна ,сещай се ;D ;D ;D , какви чекове може да се подписват тук.... ;D ;D ;D ;D

Не, бе той си подписва с едната ръка неговите си чекове в собствения си офис, а с другата ръка държи мишката и разглежда форума.....И като се събудих краката ми бяха изстинали. :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Юли 07, 2010, 12:56:07 am »
Принцът се оттегли да мастурбира. Оф!  :-[ :-[ :-[

Тъй са днешните принцовИ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Юли 07, 2010, 12:56:24 am »

Не, бе той си подписва с едната ръка неговите си чекове в собствения си офис, а с другата ръка държи мишката и разглежда форума.....И като се събудих краката ми бяха изстинали. :rolf:

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: , дали е левак?