Този Инок ми изглежда много познат като физиономия. Аз не виждам буквите, излизат ми маймунки.
ееее, изпуснала съм го! :angry: язък!
познавам го задочно .....
Лилеее , пусни го на леля ти
, да го сАкиФа....
Ето линка: http://ynok.atspace.com/
много мерси! :88:
страхотно излъчване има...., лелеее
Ето я и жена му - има реклама със звук, тъй че ако сте на работа...
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=187&aid=4795Има дъщеря китайка.
Казват, че човек никога няма втори шанс да направи добро първо впечатление. Само че първото ти впечатление от Гого е било, че е гей?
- Да, така беше.
Защо така го прецени?
- Защото се появи много шармантно на една моя премиера. Започна да разказва колко големи деца има, как се е развел с не-знам-си-колко жени... Oсвен това, сядайки, кръстоса краката си чисто по женски. Беше с широки панталони, още по-широка риза и гердан от черни перли! Имаше и пръстен на малкия пръст. Казах си: “Този човек тук толкова говори за децата си, пък и тези перлички... Значи има нещо, което крие!” Определено човек може да го сбърка.
Георги Михалков всъщност е играл гей. Той беше попът гей в “Дунав мост”. Да не би оттам да е прихванал нещо?
- Е, надявам се, че не e.
Би ли го определила като самовлюбен?
- В известна степен - да, би могло да се каже.
Той ли е по-суетният от вас двамата?
- Мисля, че да.
Гого всъщност твърди, че той е красивият от вас двамата. Това обижда ли те?
- Не, много ме забавлява.
Не знам дали аз например бих могла да бъда с мъж, който прекарва пред огледалото повече време от мен...
- Обаче аз дори не мога да кажа кой от нас прекарва повече време пред огледалото, защото ние нямаме огледало вкъщи!
:57:
Между другото Гого правил ли ти е хороскоп?
- Да. В момента, в който се запознахме, още преди да станем гаджета. Той има навика да прави хороскоп на екипа, с който работи, за да види що за хора седят срещу него. Което е гадно, защото в тези хороскопи вижда всички слаби места на хората. Това, което помня от конкретния хороскоп, беше, че ми каза: “О, мойто момиче, ти не си ника-къв Лъв! Ти си Скорпион!” И аз бях много шокирана. Но по принцип вярвам в неговите хороскопи.
Кога Михалков наистина успява да те вбеси?
- Вбесява ме, когато с часове се застои пред компютъра да прави въпросните карти. Всеки си има хоби, но е хубаво да не се прекалява.
:rolleyes:
Гого знае полски, руски, френски, китайски и английски. На този фон ти не добиваш ли комплекс за малоценност?
- За малоценност - не бих казала. Но наистина дълбоко уважавам умението му да борави свободно с толкова много и различни езици.
Каква ще е религията на Алгара?
Ти си православна, Гого е будист. 
- Каквато сама избере. Това е избор, който ще оставим тя да направи. Затова решихме да изчакаме с кръщенето, докато дойде време Алгара да каже иска или не иска.