Jeni, този твой Плутон ми напомня за едни личности от не много далечното минало, като дон Вито или Лъки Лучано да речем
А историята, която АН ни е разказала ме подсеща за народната мъдрост:
Помогни си сам за да ти помогне и Господ.
Zdravei Lin! :rolleyes:
Taka si e ..
Moje bi zaradi vpechatleniqta ,koito sa ostavili v men nqkoi Skorpioni ,sym si i izgradila tozi obraz na Pluton.
E shtom edin Skorepion moje da se prevyrne v Gylyb ,to znachi,moje bi i Pluton e neshto mnogo po vyzvisheno ot moite predstavi.No vsichki si reagirame po edin ,ili drug nachin na planetarnite energiii :rolleyes:
Inache az napravo si proqvqvam nezdrav interes kym 30-te ,Chicago,Suhiq Rejim i vremeto na Al Capone .Za men ima neshto krasivo i privlichashto da se prenasqm v tiq godini ,obicham da cheta razni knigi svyrzani s perioda.
Eto daje .. :rolleyes: imam okolo 20-tina novi filma i sym gledala samo 1 za cqla sedmica i to nqkolko pyti .Tova e "Nedosegaemite" s Robert De Niro ,koito igrae Al Capone

Mnogo mi haresa :rolleyes:
А историята, която АН ни е разказала ме подсеща за народната мъдрост:
Помогни си сам за да ти помогне и Господ.I neshto v tazi vryzka chetoh naskoro.
Hehehe za Saturn.
Pishe v edna kniga na Podvodni ,che Saturn sqkash pital"mojesh li da rabotish v neponosimi usloviq" ,i kato videl ,che chovek syvsem chesno tyrsi izhod ot situaciqta ,sled nqkolko proverki premahval chast ot prechkite.Prosto moje i godini da si chakame ,i chak kogato sme si izgradili ravnodushie kym jelanoto ,Saturn s udovolstvie ni go predostavql.E ,i tova e nqkakva motivaciq da slushame :rolleyes: