Здравей Гост

раждане

• 26 Отговора
  • 6551 Прегледи
*

АН

раждане
« Отговор #20 -: Март 13, 2005, 11:44:11 am »
Jeni,

то това със зложелателните хора.... :D

ами трябва да ги има, за да разпознаем доброжелателните :) - в тоя смисъл трябва да сме им благодарни :D  - друг въпрос е дали трябва да ги търпим близко до нас, ако ги разпознаем като такива :) - може би не :) - дори ние да трябва да сме лоши :)

сещам се за една притча - живял някога един добър човек и бил богат- с пари, с приятели, семейство, всичко...Всеки ден благодарял на Бог за добрината му.
Заговорили един ден Сатаната и Бог и Сатаната казал, че човекът е така благодарен и почитал и обичал Бога, защото има всичко. Предложил на Бог да го лиши от парите, от приятелите, от близките и да види тогава колко ще му е верен. Бог послушал Сатаната и лишил човека от всичко...
Човекът известно време продължава да вярва в Бог и да му се моли. Но Бог не връщал благоразположението си...Чак когато човекът възроптал и се погрижил сам за делата си, добруването му се върнало. :)

и много хубаво описваш господарката на Слънцето си :)  

*

Jeni

раждане
« Отговор #21 -: Март 13, 2005, 10:07:04 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:57:06 pm от Jeni »

*

Jeni

раждане
« Отговор #22 -: Март 13, 2005, 10:15:36 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:57:15 pm от Jeni »

*

lin

раждане
« Отговор #23 -: Март 14, 2005, 08:53:30 am »
Jeni, този твой Плутон ми напомня за едни личности от не много далечното минало, като дон Вито или Лъки Лучано да речем  :D  :D  ;)

А историята, която АН ни е разказала ме подсеща за народната мъдрост:
Помогни си сам за да ти помогне и Господ.

*

Gostenka

раждане
« Отговор #24 -: Март 14, 2005, 10:20:21 am »
Цитат
Jeni, този твой Плутон ми напомня за едни личности от не много далечното минало, като дон Вито или Лъки Лучано да речем  :D  :D  ;)

Zdravei Lin! :rolleyes:
Taka si e .. :D
Moje bi zaradi vpechatleniqta ,koito sa ostavili v men nqkoi Skorpioni ,sym si i izgradila tozi obraz na Pluton.
E shtom edin Skorepion moje da se prevyrne v Gylyb ,to znachi,moje bi i Pluton e neshto mnogo po vyzvisheno ot moite predstavi.No vsichki si reagirame po edin ,ili drug nachin na planetarnite energiii :rolleyes:
Inache az napravo si proqvqvam nezdrav interes kym 30-te ,Chicago,Suhiq Rejim i vremeto na Al Capone .Za men ima neshto krasivo i privlichashto da se prenasqm v tiq godini ,obicham da cheta razni knigi svyrzani s perioda.
Eto daje .. :rolleyes:  imam okolo 20-tina novi filma i sym gledala samo 1 za cqla sedmica i to nqkolko pyti .Tova e "Nedosegaemite" s Robert De Niro ,koito igrae Al Capone  :D Mnogo mi haresa  :rolleyes:

I neshto v tazi vryzka chetoh naskoro.
Hehehe za Saturn.
Pishe v edna kniga na Podvodni ,che Saturn sqkash pital"mojesh li da rabotish v neponosimi usloviq" ,i kato videl ,che chovek syvsem chesno tyrsi izhod ot situaciqta ,sled nqkolko proverki premahval chast ot prechkite.Prosto moje i godini da si chakame ,i chak kogato sme si izgradili ravnodushie kym jelanoto ,Saturn s udovolstvie ni go predostavql.E ,i tova e nqkakva motivaciq da slushame  :rolleyes:  

*

lin

раждане
« Отговор #25 -: Март 14, 2005, 10:56:41 am »
Ех!
Знаех си, че Сатурн всъщност може да бъде и много ларж! ;)
И че много му се ще да не е чак толкова строг  :D  :D  :D  (ама нейсе! ;))

Виж по въпроса за мафията...
Той пътя към ада бил постлан с добри намерения... че и тяхната история е такава.
Но признавам, има някаква тъжна романтика в основата на всичките тия безмилостни войни и кръвопролития!
« Последна редакция: Март 14, 2005, 10:58:26 am от lin »

*

Gostenka

раждане
« Отговор #26 -: Март 14, 2005, 02:13:38 pm »
Цитат
Ех!
Знаех си, че Сатурн всъщност може да бъде и много ларж! ;)
И че много му се ще да не е чак толкова строг  :D  :D  :D  (ама нейсе! ;))

Виж по въпроса за мафията...
Той пътя към ада бил постлан с добри намерения... че и тяхната история е такава.
Но признавам, има някаква тъжна романтика в основата на всичките тия безмилостни войни и кръвопролития!
  :) Nikyde ne pishe ,che ne e strog ,no na men predstaven v podobna svetlina po mi dopada ,makar ,"neponosimi usloviq " da ne mi zvuchi osobeno priqtno.
Opitvam se da se naucha da vqrvam i izmenq misleneto si v posoka takava ,che vsichko ,koeto mi se sluchva sym si go zaslujila po nqkakyv nachin i dobroto i loshoto.Ta tam pishe ,che i toi otdaval vsekimu spored zaslugite i uchel.... .A i imam po-golqm interes da mislq v takava nasoka ,zatova mi dopadna Podvodni.
A kym Saturn ispitvam istinsko strahopochitanie. :)

Но признавам, има някаква тъжна романтика в основата на всичките тия безмилостни войни и кръвопролития
 :rolleyes: Hm!Az ne vizirah tochno kryvoprolitiqta -te tqh gi ima v nashi dni,kakto i Mafiq ,no ne e syshtoto kato v onezi vremena ,ili pone po nachina ,po koito gi vijdat moite ochi.Haresvat mi onezi ostareli principi ,koito sa jelezni ,aromatyt na taini i t.n.... ;)
Pred "Byrzi i Qrostni" pak shte predpocheta "Nedosegaemite"  :D
i aktiorite sa mnogo dobri.. :)  :D  :D