Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42304 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Провокираха ме в Говорилня 3.
Няма да кажа ,че ако всички си мълчаха Прокажения и сугестиран нямаше да дръзне толкова да оцапа форума... :angry: :angry:
Админ ,искам емотиконка ,която драйфа... :angry: :angry:
таа ,въпроса е , къде в натала се крие извратената личност ,къде и кои транзити отключват действия неприсъщи за нормалното поведение...
всъщност луди няма ,има действия и дела ,които съзнанието не може да приеме ,но в други измерения вероятно е прието...
оффф , и аз не знам...просто не го приемам.
и нека и други ,които не го приемат за нормално да помислят....къде по дяволите се крие извратеното поведене-аспекти ,знаци ,дом стихий и квото се сетите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

надявам се не аз съм те провокирала,нищо че делях една суинг стая с Прокажения както сама се изрази :-\.За какви извратенящини говорим? Считаме ли садо-мазото за такава? Някъде бях намерила картата на Маркиз Дио Сaд

*

Марая

• 28287

надявам се не аз съм те провокирала,нищо че делях една суинг стая с Прокажения както сама се изрази :-\.За какви извратенящини говорим? Считаме ли садо-мазото за такава? Някъде бях намерила картата на Маркиз Дио Сaд

това ,което смяташ за извратено ти!
за него можеш да говориш!
за мен е извратено чишкане ,кензо ,садо-мазо....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
астрологично:
нептун квадратура венера
плутон в твърд аспект с венера...
плутон/венера/марс/луна в :лоша: конфигурация....

*

holanda

добре.Аз приемам 'златните дъждове'' и изпражненията за извратени.Както и всякакъв вид насилие,сериозно насилие с цел полова възбуда.

*

Марая

• 28287
За мен чишкане и кензо не са. Също не са хапене до кръв, както и душене.
Садо-мазо не знам какво е.

значи знаеш какво е садо-мазо ;D

*

Марая

• 28287
За мен чишкане и кензо не са. Също не са хапене до кръв, както и душене.
Садо-мазо не знам какво е.

значи знаеш какво е садо-мазо ;D
Не не мисля ..  ;D
той няма понятие за нещо което е в природата му

:86: :86: :86: :clap:
ужас.....

*

Марая

• 28287
Марая веднага ти казвам аспект:
Плутон 5-ти дом при лоши аспекти дава извратеност, садизъм, полови аномалии и нещастни връзки..

Нептун в пети е не по-малко лош....

*

Lillie

• 30532
Имам и Луна в твърд аспект с Плутон, и Венера в твърд аспект /разходящ/ с Плутон, т.е. отговарям на някои от горепосочените "условия". И не бих казала, че съм извратена.  ;D Не харесвам дори секс играчките, но не намирам и употребата им за извратена. Не знам, може би след десетина години и аз няма да имам нищо против да прибягвам до такива с цел разнообразяване на рутинния сексуален живот с брачния партньор (ако някой ден имам такъв  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Имам и Луна в твърд аспект с Плутон, и Венера в твърд аспект /разходящ/ с Плутон, т.е. отговарям на някои от горепосочените "условия". И не бих казала, че съм извратена.  ;D Не харесвам дори секс играчките, но не намирам и употребата им за извратена. Не знам, може би след десетина години и аз няма да имам нищо против да прибягвам до такива с цел разнообразяване на рутинния сексуален живот с брачния партньор (ако някой ден имам такъв  ;D).

но имаш бая сериозен сатурн....и луна на трон все пак! ;)

*

Lillie

• 30532
Лили искаш да кажеш, че Плутон ти е в 5-ти дом в лош аспект с Венера ?

Не, Плутон ми е в 11ти в опозиция към Слънце, Меркурий и Венера в 5ти и квадрат към Луна в 8ми, плюс скорпионски Асцендент. Направо съм като по учебник, ама незнайно защо аспектите не работят при мен в тази насока.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Сатурнова му работа, казваш.  ;D
Не мога да си позволя да стана за смях дори в леглото, а инак обичам бъзиците и шегите. Но намирам някои по-нестандартни /така да ги наречем/ секс изпълнения за смешни.
А рачешката Луна е много свенлива, трябва й време да се отпусне и да се довери на партньора.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
а осми дом..ако в пети и осми, или в осми и втори има човек кофти планети в кофти аспекти..например садо/мазото би трябвало да е по осми дом, защото то изразява властта и притежанието..

садо-мазо са по 2-ри/8-ми л
но планетите са важни.
марс е първата -насилие ,агресия ,действие.

*

Марая

• 28287

Сатурнова му работа, казваш.  ;D
Не мога да си позволя да стана за смях дори в леглото, а инак обичам бъзиците и шегите. Но намирам някои по-нестандартни /така да ги наречем/ секс изпълнения за смешни. А рачешката Луна е много свенлива, трябва й време да се отпусне и да се довери на партньора.  :-[

нормално...
с тоя сатурн и тази луна....
а коментара за онешкия стелиум с упр.марс е излишен :blink: ;)

*

Divna

Марая, поздравления за темата!

От това имаше нужда форума. Напоследък все за секс се говори. В това няма нищо лошо стига обаче да има някаква граница, а се усеща в определени индивиди, че тая граница се прескача. Та извратеността е именно в това - да се прескочи общоприетата граница. За всички обаче лимита е различен и тук говорим за умеенето да разберем до къде стига лимита в обкръжаващите ни.
Мисля, че границите и лимита трябва да ги търсим по Юпитер, а разбирането по Меркурий.

*

holanda

имах за кратко един приятел..всичко беше нормално,докато в един момент,когато се почувста по-сигурен във връзката ни,започна да ме души по време на секс.Голям идиот се оказа. :-X :-\

*

Марая

• 28287

имах за кратко един приятел..всичко беше нормално,докато в един момент,когато се почувста по-сигурен във връзката ни,започна да ме души по време на секс.Голям идиот се оказа. :-X :-\

много бих искала да ти видя картата...

*

Nebesna

това ,което смяташ за извратено ти!
за него можеш да говориш!
за мен е извратено чишкане ,кензо ,садо-мазо....

Ох, Марая! Сетих се за един случай, дето разказа миналото лято..... :57: (Тука се хващам за главата)

*

Lillie

• 30532
садо-мазо са по 2-ри/8-ми л
но планетите са важни.
марс е първата -насилие ,агресия ,действие.

Марс+Сатурн може би, в съчетание с акцентирана ос 2/8 дом.
Венера/Нептун и Марс/Нептун също си падат по извращенията, но тук по-скоро има елемент на мазохизъм, болката се еротизира. И там разни пис изпълнения също най ми се връзват с тази планетна връзка, а не с Плутон или Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Аз имам Марс в Телец, май аххаахахх

Имаш...в точен съвпад с Хирон.