Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42473 Прегледи
*

Nebesna

Добре де Лили, болката би ли могла да се материализира от Нептун?

Как така да се материализира от Нептун? Някак странно ми звучи.

Венера/Нептун, Марс/Нептун си писала, че си падат по извращенията. Та се питам: Нептун не е ли само в желанието да се извърши нещо "нетипично"? За да се материализира това желание според мен се изисква подкрепата от Сатурн например.
Нееееее Нептун е провокиран от вътрешно-психически подбуди, но за тях не му трябва Сатрурн за да ги реализира.. вeрвай ми  :72:

Нептун размива реалността, анестезира срещу болката и притъпява волята, а също така е състрадателен и с малко необуздана фантазия. Но само един Нептун не е достатъчен, за да се развие някаква ПРОСТЪПКА. Обикновено трябва има намеса на много тежки планети. А много е важна и синастрията, понеже за това трабват двама, все пак. Даже и сексуалният престъпник търпеливо си набелязва жертвата.

*

holanda

Нептун e провокиран от вътрешно-психически подбуди
 Единственото от което се нуждае е Либоф   :P :blink:

един самозаблуден Нептун без подкрепата на Сатyрн вижда любовта в не особено почтени u платонични краски

« Последна редакция: Юли 08, 2010, 11:42:32 pm от жълтолилава »

*

Nebesna

Гледат филми и реват.

Ами да спрат да ги гледат.

Те така си доставят душевно удовлетворение и си галят Нептунчо по коремчето. Имаше един филм, в който Ричард Гиър, играе професор, който намира едно куче и по неволя го отглежда. Кучето толкова се привързва към него, че всеки ден го изпраща и посреща от работа, дори и след господаря му умира. то всеки ден го чака на гарата... :73: И моите и двамата ревали.

*

Lillie

• 30532
Венера/Нептун, Марс/Нептун си писала, че си падат по извращенията. Та се питам: Нептун не е ли само в желанието да се извърши нещо "нетипично"? За да се материализира това желание според мен се изисква подкрепата от Сатурн например.

Напротив, един силен Сатурн по-скоро ще попречи, защото той е по задръжките и ограниченията.
Докато самата реализация на желанието, било то и нептунов копнеж, според мен е по Марс. Марс иска да се действа, а не само да се мисли, говори /Меркурий/ и да се фантазира, мечтае /Нептун/.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

за да се извърши каквото и да е действие не е ли нужен марс по- скоро..иначе всичко ще си остане в сферата на фантазиите..
а марса може и по транзит да го активизира, ако има склонност към фантазии натално..
добра логика.Марс в твърд аспект с Нептун,Уран и Юпитер дава разгръщане и силна мотивация за действие.често и разрушителна.

*

Nebesna

Напротив, един силен Сатурн по-скоро ще попречи, защото той е по задръжките и ограниченията.
Докато самата реализация на желанието, било то и нептунов копнеж, според мен е по Марс. Марс иска да се действа, а не само да се мисли, говори /Меркурий/ и да се фантазира, мечтае /Нептун/.  :blink:

Според класическата астрология Сатурн е виновника за садистичните изпълнения в секса - включително и за това да възбудиш някого и да го оставиш да се гърчи в собствените си желания без да му позволиш да стигне докрай... Сатурн може да бъде много жесток в това отношение. Някои има ли картата на Дон Жуан- казват, че жени са се самоубивали заради него по тези причини...носят се легенди.

*

holanda

Някои има ли картата на Дон Жуан- казват, че жени са се самоубивали заради него по тези причини...носят се легенди.

аз едно време се размотавах с картата на Маркиз дио Сaд,но никoй не ме отрази  :57: :57:

*

jinom

• **
  • 1753
Имаше един филм, в който Ричард Гиър, играе професор, който намира едно куче и по неволя го отглежда. Кучето толкова се привързва към него, че всеки ден го изпраща и посреща от работа, дори и след господаря му умира. то всеки ден го чака на гарата... И моите и двамата ревали.

А, и аз мислех да го гледам тоя, ама щом се риве толкоз, може да пропусна.  ;D

*

holanda

значи да се радваме, че ги нямаме тези аспекти.. ;D

ми аз..таковата..имам ги ;D,но Сатyрн-а ми държи юздите.Пък и нямам огИн,не се паля..уж.Но иначе лошо поставен Марс създава големи неприятности на собственика си.

*

Nebesna

Аз имам Марс в квадрат с Юпитер - обичам да нарушавам някои табута, по-скоро да върша забранени неща, за да скандализирам обществото, но не обичам грубости и гадости в секса. Слагам и груповия секс към извращенията.

*

Lillie

• 30532

Само не ми казвай, че хуанистите сте сантиментални.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

само се сетих, че силни девешки акценти не биха оставили човека да се гърчи, защото са добросъвестни перфекционисти и обичат да довеждат нещата до край!! ;)

Рибите също, защото са състрадателни. Но един Близнак на върха на 8-ми дом ще ти извади душата с приказки и после ще си плюе на петите, за да си мастурбира в къщи със списанието в ръка. И това, ако не е психичен тормоз.

ПП. Никога не съм била със зодия близнаци, нито с близнаци на върха на 8-ми дом.

*

Nebesna

Според класическата астрология Сатурн е виновника за садистичните изпълнения в секса - включително и за това да възбудиш някого и да го оставиш да се гърчи в собствените си желания без да му позволиш да стигне докрай... Сатурн може да бъде много жесток в това отношение. Някои има ли картата на Дон Жуан- казват, че жени са се самоубивали заради него по тези причини...носят се легенди.

имах една позната на времето, скорпионка, тя така си наказваше гаджето- рак.. ;D
аз това не го разбирам, явно е някакъв вид контрол, точно по сатурн..но не и знам другите данни на девойката, само помня, че беше скорпионка..

Ооооо, скорпионитИ използват секса за манипулация, как забравих да го отбележа?!

*

jinom

• **
  • 1753

Само не ми казвай, че хуанистите сте сантиментални;D

Да, доста. Ако си чела КК, там на много места се рецитират стихове, има сърцераздирателни сбогувания и т.н. Направо като сапунка е.

*

Nebesna

Нептун e провокиран от вътрешно-психически подбуди
 Единственото от което се нуждае е Либоф   :P :blink:

един самозаблуден Нептун без подкрепата на Сатyрн вижда любовта в не особено почтени u платонични краски

стига Сатурн да не е в Риби  :57:

Или Нептун да е в тригон със Сатурн.

*

Nebesna

Ооооо, скорпиноти еизползват секса за манипулация, как забравих да го отбележа?!

ама не се оплакват жените от такава манипулация, защото нас не ни боли физически чак толкова, само душата..а мъжете ги болят индианците*  ;D

*индианците са Ташунко Сапа и Ташунко Витко  ;D ;D ;D

Аааа, да бе! Боли и още как! Не ти ли се еслучвало да се натискате с гаджето в ученическите години, без да правите нищо? боли корем.

*

holanda

Но един Близнак на върха на 8-ми дом ще ти извади душата с приказки и после ще си плюе на петите, за да си мастурбира в къщи със списанието в ръка. И това, ако не е психичен тормоз.

ПП. Никога не съм била със зодия близнаци, нито с близнаци на върха на 8-ми дом.
ооо,нека ме остави Близнака,ще му покажа в skype-а какво е изпуснал заради списанието ;D.И повече няма да го погледна.Незнам на какво се дължи това-Венера/Плутон или Марс каре Уран.Много светкавично прикючвам отношенията,когато не се зачитат интересите ми /шегувам се/ ..

Мисля,че моя удушвач имаше нещо на куспида 8 дом.Не съм сигурна,но май bеше Уран. :-\

*

sunrain

• 6710
Според класическата астрология Сатурн е виновника за садистичните изпълнения в секса - включително и за това да възбудиш някого и да го оставиш да се гърчи в собствените си желания без да му позволиш да стигне докрай...

имах една позната на времето, скорпионка, тя така си наказваше гаджето- рак.. ;D

Това си е точно проявление на Плутон, да.   ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Нептун e безличeн и не го интересуват сантименталности и тн

Позволи ми да не се съглася отчасти.
По-скоро това се отнася за Плутон - безличен, имперсонален.
Нептун е мистична, трансцедентална планета... И във връзка със светило или друга лична планета може да даде както алтруизъм, вдъхновение, така и прекалена сантименталност, понякога и внушаема психика, поддаваща се на влияние, фантазии...
Нептун се слива, отъждествява се с другия, с целия свят - от най-малката прашинка до необятния Космос, той се разтваря и губи идентичността си, може би в този смисъл имаш предвид, че се обезличава.
По Плутон е безличната и неумолима сила, която те смазва. Силата на външните обстоятелства, върху които нямаш никакъв контрол, също е по Плутон. Плутон е далеч от сантименталностите, той идва с каменно лице и ти разкъсва живота на парчета, когато моментът за необратима промяна е узрял. Забива скалпела в най-болното ти място, дисектира те, носи със себе си криза на идентичността, която в крайна сметка има пречистващ ефект. Ако  издържиш и успееш да преминеш през всичко това...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

Крис, явно говорим на два чужди езика. нещо не можем да се разберем. Ама карай  ;)
Не знаех, но вече ще го имам в предвид.  :wink2:

Крис, ти мислиш ли, че хирон в осми може да доведе до някакви извращения..

аз не съм Крис,но мисля ,че може да даде извращения.Толкова силни,че да разкъсват човека,защото ги осъзнава.