Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42439 Прегледи
*

Divna

само се сетих, че силни девешки акценти не биха оставили човека да се гърчи, защото са добросъвестни перфекционисти и обичат да довеждат нещата до край!! ;)

Рибите също, защото са състрадателни. Но един Близнак на върха на 8-ми дом ще ти извади душата с приказки и после ще си плюе на петите, за да си мастурбира в къщи със списанието в ръка. И това, ако не е психичен тормоз.

ПП. Никога не съм била със зодия близнаци, нито с близнаци на върха на 8-ми дом.

К8 ми е Близнаци. Не сме толкова опасни  ;D. На мен обаче Сатурн ми е в 8ми дом и ми стяга юздите, когато трябва  :72:

*

Lillie

• 30532
Но един Близнак на върха на 8-ми дом ще ти извади душата с приказки и после ще си плюе на петите, за да си мастурбира в къщи със списанието в ръка.

Хахаха, с Близнаци на К8 съм, но няма такива работи при мен.  ;D Но туй за приказките като прелюдия е вярно, трябва да си начеша езика първо, а после всичко останало.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера е тази която е по сантименталностите и много и пука от този факт.

А Луната къде я забрави?  ;D Щом вече ни "пука", значи се е включила Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Да, доста. Ако си чела КК, там на много места се рецитират стихове, има сърцераздирателни сбогувания и т.н. Направо като сапунка е.

Не съм прочела нито една негова книга.  :-[ Значи досущ като сапунките, казваш?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

аз го питах, защото имаме и двамата такива хирони...а твоя къде е??
аз съм традиционалистка, при мен не знам какви проявления може да има в тази област..

моя е горе на черешата.В Рак, 9 дом,съвпад с МЦ и Юпитер.Сключва негативни аспекти със Слънце,Марс,Сатyрн,Уран и Нептун.Много ми действа,но не в сеkсуалните предпочитания.

*

holanda

звучи страшновато.. :blink:
а опити за насилие?? заради аспекта с марс??..на транзити...

физическо насилие никога.Всъщност веднъж-някакъв мухльо,син на квартален гъзар,ми зашлеви шамар,защото не исках да се ''любим''.Тогава бях на 17,а той на 16.Дрисльо.Иначе са се опитвали да упражняват психически тормоз над мен.Още в началото ги смачквам,гадовете.Никога не съм била свидетел на насилие.Живяла съм в изолация от силни емоции и дори..проява на емоции.Затова,когато се окажа пред конфликтен човек,моментално се активира някакъв силен,но хладнокръвен гняв.Мога да му направя лоши неща без да изпитам състрадание.Изобщо..грубите хора,истински жестоки ме задействат много силно,защото никоя част от мен не се е сблъсквала с такова нещо в детството и го nqмам дори в малка /и здравословна/ степен..като стереотип един вид.

« Последна редакция: Юли 09, 2010, 01:28:31 am от жълтолилава »

*

holanda

бaхти пича  ;D
къде ги намирате такива..
и как като ти заслеви шамар ще те накара да се \"любите\"
изкличително ми е любопитно  ;D
или това е проява на назидание..  (много съм невеж в такива взаимоотношения)

как ще кажеш така? 'бaхти пича'' ,вика

голям мухльо беше тоя,лепка и половина.Аз не съм го намирала,той се довлече.Сметна,че щом тате е паралия,може да си прави каквото реши.Както и да е.Темата е друга.

теб не са ли те изнасилвали досега? говориш за мен,че имам Плутон и Венера в съвпад,ама твоите са в квадрат ако не ме лъже паметта.Знаеш ли,че си ми перфектен!!!!!Само да озлобея още малко.

*

holanda

въпреки че са се опитвали, ама се удрят на камък ;Д
Това е много интересно от юридическа гледна точка,
жена може да осъди мъж без дори да и е посягал реално, докато мъж, ако примерно бъде вързан против волята му и изнасилен от жена нищо не може да направи..
няма такъв казус в закона  ;D

виж какво,няма да се плашиш,мога да ти сбъдна мечтата/явно другите,които са се опитвали,не са били сродни души,затова си ги  отпращал.Разбирам това и го уважавам :mellow:/.Само не искам да пищиш,защото имам чувствителен слух и ще ме хване хладнокръвния гняв,а тогава вече лошо ,Гошо..После ще ме обсъждат в тая тема,че съм била иначе добър и спокоен гражданин.

иначе ако ще говорим сериозно..ти би трябвало да имаш някакви скрити-покрити истории...

*

holanda

понякога имам чувството че си вярваш  ;D

просто те подготвям ;D.Хайде да не спамим повече,че ..това недобре

Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #69 -: Юли 09, 2010, 06:36:56 am »
данни на Капризния: 13 май 1983 г. 0:50 часа, град Девин

Марс съвпад Алгол :-X,
взаимна рецепция Венера/Луна,
Новолуние съвпад Мерка/Марс - неаспектирано,
с упр.Венера в опозе Нептун и тригон Сатурн/Плутон
неасп- съвпад  Уран/Юпитер
липсват квадрати
мързел на пиедестал ,търсещ някой да го глези и обгрижва
и хлъзгане по най- слабото съпротивление
потребител на чужди блага :'( :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Да, като цяло са такива. Имат добро семейство, добра работа ... не би могло да се каже, че са извършили нещо нередно. И когато биват разкрити това е голям шок за семействата им, които не са в състояние да повярват до последно.
Наскоро, тук при нас разкриха за извършено убийство една много уважавана от обществото личност. Беше същински шок за всички, никой не би предположил, че тая личност може да посегне и да убие дори деца  :'(.

е това пък с децата вече!!! :33: :33: :33: :41: педофилията е едно от най- страшните извращения!!
да извършиш насилие срещу нещо толкова невинно и беззащитно..
смъртта е малко за такива изроди.. :33:

затвора при фамозите е по-страшно от смъртта за подобни животни :-X

Дъщеря ми и приятеля и имат Венера в Рак в опозиция на Нептун в Козирог и тао квадрат с Марс в Овен. Толкова са сантиментални и сълзливо романтични, че думи нямам...Гледат филми и реват.  :kissd:
и моят син е с опозе Венера Рак / Нептун Козирог и той така :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
еми стига да няма опозе с Венера примерно  ;D

О, Венера в опозиция с Нептун е голям филм, особено по оста Близнаци-Стрелец.  :72:
Това ли имаш предвид?

Хм, аз я имам тази опозиция по оста 2-9, доста широка, но все пак присъства. Като прибавим и това, че Венера е в тригон с Плутон и квадрат със Сатурн, картинката става ясна. Не съм извратена, но не съм и по стандартния секс.

*

Nebesna

Това е много интересно от юридическа гледна точка,
жена може да осъди мъж без дори да и е посягал реално, докато мъж, ако примерно бъде вързан против волята му и изнасилен от жена нищо не може да направи..
няма такъв казус в закона  ;D

Много трудно се доказва сексуалното насилие/тормоз у нас, особено на работното място. Независимо от това кой е насилника - мъж или жена.

*

elfidka

• 3129
еми стига да няма опозе с Венера примерно  ;D

О, Венера в опозиция с Нептун е голям филм, особено по оста Близнаци-Стрелец.  :72:
Това ли имаш предвид?

Хм, аз я имам тази опозиция по оста 2-9, доста широка, но все пак присъства. Като прибавим и това, че Венера е в тригон с Плутон и квадрат със Сатурн, картинката става ясна. Не съм извратена, но не съм и по стандартния секс.

Според мен, не би трябвало Венерата да е замесена в извращенията, а по-скоро Марса и Луната.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
само се сетих, че силни девешки акценти не биха оставили човека да се гърчи, защото са добросъвестни перфекционисти и обичат да довеждат нещата до край!! ;)

На мен пък ми прозвуча като идеално описание на сериен килър  :o

Иначе няма какво да се лъжем,при почти всеки Скорпион се намира по нещо извратено  :-[

Последен един такъв екземпляр дето видях май си падаше по деца  :-X

*

Рая

• **
  • 1094
Повръща ми се от всякакви кензото, дъждове и други подобни! :-X :-X :-X
да не говорим пък за сексуално желание към деца. :-X :-X :-X
по груповите изпълнения също не си падам.

*

elfidka

• 3129
Повръща ми се от всякакви кензото, дъждове и други подобни! :-X :-X :-X
да не говорим пък за сексуално желание към деца. :-X :-X :-X
по груповите изпълнения също не си падам.

Присъединявам се към мнението ти .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Рая

• **
  • 1094
вижън, моят Хирон е в Телец - през цялото си детство съм била мачкана физически и психически от баща ми, който е Телец. Оправданието му беше, че така ще се науча да се защитавам в живота, че ще се науча да бъда силна, че живота не бил песен, а гаден и жесток. Баааааах мама мууууууу, аз съм ЖЕНА и единственото, което съм искала е да бъда закриляна и глезена....... :'( :'( :'( :'(
Не бях лесно дете. Бях непокорна и не се примирявах, но това още повече го озлобяваше и го караше да ме мачка.

*

elfidka

• 3129
затвора при фамозите е по-страшно от смъртта за подобни животни :-X

да, чувала съм, че като отиде педофил в затвора, го чака жестоко и методично изнасилване..да е жив и здрав по- дълго време тогава..

И аз така съм чувала, дано да е вярно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева