Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42445 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
колко ми е познато!

*

holanda

Фетишистите броим ли ги за извратени :rolleyes:

имала съм приятелu фетишистu в лека степен.Дали глезени,стъпала,дали някаква дреха или бельо..нз,но им се намираха разни пристрастия.Може би визирате онези болни мъже като в ''Парфюмът'',водени от неконтролируема  фикс идея.

изобщо,темата е много добра,но предвид факта,че всичко е в степени,може да се стигне до голям спам.Ето,ако вземем дори мъжа,които обува бикините на жена си? Извратен ли е,заради това,че не е изградил Анимата си ;D /хаха,веднъж да се даде удобен случай да говорим за любимата тема на Хело,и тя да ни остaви/

« Последна редакция: Юли 09, 2010, 10:40:01 am от жълтолилава »

*

holanda

сетих се още нещо-цялото поколение с Плутон в Скорпион е по-отворено откъм сексуалната енергия.Разказвала съм случки от събирания и т.н на сестра ми или хора с Плутон във Везни и все са се 6ашкали на разврата,които струи от нашето поколение.Съгласявам се с мнението на Синухе,че Скорпиона е по-запознат с перверзията и ако е силен,но зле аспектиран в картата,неминуемо ще рефлектира и над сексуалните предпочитания .

*

Moonlady

• **
  • 1112
Здравейте на всички   :blink:
Отдавна не съм се вестявала да пиша, но хвърлям по едно УчО  :rolleyes:
и гледам тук -там какви веселби се творят   ;D

Та не можах да се сдържа в тази тема да си кажа и аз  ;)

При мъжете и при жените е различно, но общия критерий е невъзможност
за нормално реализиране/протичане на Марсовата енергия при мъжете ( Марс/Слънце )
зле поставен Марс - паднал или заточен.....и т.н.
и съответно Венера/Луна при жените.
После идват всякакви други украшения по Плутон, Нептун или Уран.

За Скорпитата не говоря, те са си родени с подчертана сексуална закваска    ;D

Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Здравейте на всички   :blink:
Отдавна не съм се вестявала да пиша, но хвърлям по едно УчО  :rolleyes:
и гледам тук -там какви веселби се творят   ;D

Та не можах да се сдържа в тази тема да си кажа и аз  ;)

При мъжете и при жените е различно, но общия критерий е невъзможност
за нормално реализиране/протичане на Марсовата енергия при мъжете ( Марс/Слънце )
зле поставен Марс - паднал или заточен.....и т.н.
и съответно Венера/Луна при жените.
После идват всякакви други украшения по Плутон, Нептун или Уран.

За Скорпитата не говоря, те са си родени с подчертана сексуална закваска    ;D

оооо, най-накрая да се появиш Лунна мацке! :blink:
онзи ден се бях сетила за теб ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Преди повече от 30г. , в Западен парк седяхме съученички и сладко си бъбрехме.
беше ранна пролет. парковете се поддържаха и тук-там някоя циганка обираше боклуци от алейте.
изведнъж из храстите изкочи някакъв и с ужас видяхме ,че нещо се мандахерца м/у краката му.
започнахме да пищиме , а той викаше:
-спокойно ,спокойно , само да свърша и тръгвам...
никога няма да го забравя тоя извратеняк :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Марая веднага ти казвам аспект:
Плутон 5-ти дом при лоши аспекти дава извратеност, садизъм, полови аномалии и нещастни връзки..

Нептун в пети е не по-малко лош....

Много те моля, нито Венера в квадрат с Нептун, нито Нептун в 5 дом дават извратеняци. Не учи децата неправилно. Сега имам друга работа и не мога да изчета всичките изписани страници, но по-късно дано успея.

*

Скарлет

• 2919
Преди повече от 30г. , в Западен парк седяхме съученички и сладко си бъбрехме.
беше ранна пролет. парковете се поддържаха и тук-там някоя циганка обираше боклуци от алейте.
изведнъж из храстите изкочи някакъв и с ужас видяхме ,че нещо се мандахерца м/у краката му.
започнахме да пищиме , а той викаше:
-спокойно ,спокойно , само да свърша и тръгвам...
никога няма да го забравя тоя извратеняк :-X

И аз съм имала подобно преживяване....и бях сама, трябваше да премина през парка, за да стигна по-бързо. Ужасно се уплаших.  :-[

*

holanda

двама колеги си говорят- единият пита- какво прави вчера след работа?
дргият- ами прибрах се и първо събух гащите на жена ми..
първият- ихааа, и квооо..??
другият- а, нищо, много ми стягаха.. ;D
;D ;D ми незнам.Води се,че най-често срещани са foot-фетишистите.Имам случка по въпроса-едно лято пътувах към Сф.Бях по к'си панталонки и сандалки.Както си стоях кротко на седалката,забелязах в отражението на прозореца,че мъж на около 40 години с наистина извратен вид /приличаше на вечномастурбиращ лиолио/ се опитва да ми снима краката.Даже може да не е снимал тях,а само стъпалата.В първия момент,признавам,хвана ме смесено чувство на възмущение,забавление и известна доза суета.Направи една снимка с телефона си,погледа я известно време и пак насочи телефона си към мен.Е,тогава вече се обърнах към него да покажа,че съм го разкоспирирала.Той пък се сви,засрами се и седна на друго място ;D.

Бив6ия ми приятел имаше същия фетиш.Другите,за които казвам,че имат фетиш към дреха или обувки,са ме ухажвали навремето и са признавали за фетиша си,когато сме говорели.Имаше една серия от Приятели,в която Joyи обу гащите на Фииби от любопитство.Много му хареса :P.

За първи път видях ексхибиционист - на 6 годиники. Беше седнал на едни картони в една горичка, в близост до училището и си праскаше ч...ии, а ние 3 момиченца като го видяхме и останахме втрещени, момченцата явно го бяха надушили и го замеряха с ластици....а той стана за да ги разгони, а нас като ни видя, вие стойте, не мърдайте ни беше казал. Ометохме се като дим от там. После сигурно съм била на 9-10 г. пак с дружки имахме среща с един такъв, ама он бил извратеняк от край време. Беше черен като кюмюр, висок и слаб и ни е издебнал в автобуса, точно преди да слезем като си отвори шлифера - малииии - няква черна махалка.... ;D и ние пак треперещи и ужасени се изпарихме на бегом...По-късно разбрах, че същия този е лежал в затвора по комунистическо време, но са го освидетелствували като психо-болен. Та ходеше плашеше лапетата по пътищата. Вече голяма мома 9 или 10 клас, редовно минавах по един забутан път за училище...пак среща с такъв ексхибиционист....Праска си човека ч...ите, като ме видя че наближава взе да ме дебне, да види как ще реагирам, обърна се към мен, мислейки че ще ме стресне, а аз му се изплюх и го напсувах /бях много плясната в устата/.....

*

Марая

• 28287
Плутон 5-ти дом при лоши аспекти дава извратеност, садизъм, полови аномалии и нещастни връзки..

Много те моля, нито Венера в квадрат с Нептун, нито Нептун в 5 дом дават извратеняци. Не учи децата неправилно. Сега имам друга работа и не мога да изчета всичките изписани страници, но по-късно дано успея.
Скарлет , толкова е размазан Нептун в 5-ти ,че нямам думи.
ако няма як Сатурн в картата...думи нямам.
а съвпад на нептун с марс в 8-ми присъства в картите на хомо.

*

Скарлет

• 2919
  Праска си човека ч...ите, като ме видя че наближава взе да ме дебне, да види как ще реагирам, обърна се към мен, мислейки че ще ме стресне, а аз му се изплюх и го напсувах /бях много плясната в устата/.....

Безсрамница.... и псуваш като каруцарка, пардон кат мен!  :85: :tongue2:

*

Рая

• **
  • 1094
хаха, на мен 5-ти дом ми се управлява от Нептун - ами заблудена съм си, няма какво да го крия!
Но не и извратена!

*

Скарлет

• 2919

Скарлет , толкова е размазан Нептун в 5-ти ,че нямам думи.
ако няма як Сатурн в картата...думи нямам.
а съвпад на нептун с марс в 8-ми присъства в картите на хомо.

Е, анджък, де! Нали това ти думам. Само по голия Нептун в 5 или по голия му....квадрат с Венера не можеш да кажеш, че е извратеняк. Има толкова много проявления като творческа работа - музикант, певец, танцьор и т.н., с тайни около децатааа  ;) алкохолик, наркоман.....и много други. Но всичко се гледа цялостно. Това имах предвид. Колкото до съвпада на Марс и Нептун ще ти кажа на ушенце.  ;) Изобщо не е хомо.  :P

*

Vanila

• *
  • 385
 Много те моля, нито Венера в квадрат с Нептун, нито Нептун в 5 дом дават...

Един от "най~силните" аспекти, "даващ" т.нар. търсения в областта на духовното е именно Венера квадрат Нептун; със сигурност има предизвикателство в него, но може да бъде изживяван и по този начин... В три карти, които разглеждам /две са на мъже и една на жена/ присъства този аспект, като включва и изключителен финес и усет към музиката и изкуството въобще...

Допълнително има акцент/и върху знака на Скорпион /в едната карта Луната е в Скорпион, в другата - Луна съвпад Плутон, при третата - Слънце опозиция Плутон по оста ІІ-ри - VІІІ-ми дом/ - което предопределя подтикът им към трансформация ...вече е въпрос на избор как я постигат...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

holanda

....Праска си човека ч...ите, като ме видя че наближава взе да ме дебне, да види как ще реагирам, обърна се към мен, мислейки че ще ме стресне, а аз му се изплюх и го напсувах /бях много плясната в устата/.....

олииии,в този форум само бойни мацки сте се събрали  ;D.Cool  :mellow:

пък аз,нали от Пловдив..нашите 4..джии все по тепетата висяха. Имаше един период,когато ходех на уроци по рисуване върху плат,а сградата беше в Стария град .Мале..без да преувеличавам,почти всеки път хващах по някои ентусиаст там  ;)В един момент вече свикнах...

*

Kaya

• 2893
Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #96 -: Юли 09, 2010, 11:40:28 am »
  в темата за споделяне:

в ерата на беезбилетието чакам на университета автобус и по едно време между хората видимо изтрещял инидивид ме приближава и ми вика: "едно билетче"... аз : "нямам, съжалявам не мога да ви услужа", той пак " едно билетче"  и аз повтарям... така 2-3 пъти, а хората наоколо гледат странно.. по едно време пак ме пита само че този път загрях, че било "М**ледайте*тче" ииииии той получи дежурното "простак", та се успокои човека и му олекна ;D

освен нептун за фетияи и перверзии гледайте мерк и неговите знаци
тук Vision да не се криеш
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #97 -: Юли 09, 2010, 11:55:01 am »
  в темата за споделяне:

в ерата на беезбилетието чакам на университета автобус и по едно време между хората видимо изтрещял инидивид ме приближава и ми вика: "едно билетче"... аз : "нямам, съжалявам не мога да ви услужа", той пак " едно билетче"  и аз повтарям... така 2-3 пъти, а хората наоколо гледат странно.. по едно време пак ме пита само че този път загрях, че било "М**ледайте*тче" ииииии той получи дежурното "простак", та се успокои човека и му олекна ;D

освен нептун за фетияи и перверзии гледайте мерк и неговите знаци
тук Vision да не се криеш
Кая , кое според теб отключва подобни модели на поведение в прогресийте и дирекцийте....

*

Uran

• 6041
Та аз имам доста от констелациите дето сте ги дали като "предпоставка" за извратеност, но съм си ОК, така смятам де. ;D ;D

*

Инти

• 2068

Етикетите не са общовалидни за всички , има си нива на проявления, ниво на съзнание и самосъзнание.

Примерно моя Марс в 8ми дом е в точен квадрат към Сатурн в Скорпион/5ти дом и в разходящ квадрат към Плутон във Везни/5ти дом, но не съм извратена, нито си падам по садо -мазо, и тем подобни,и не привличам и такива личности.