...Това е моята и венера ли е диспозитор?...
По знак - Венерата ти получава най-много от енергията, събира енергийния поток на другите планети в себе си. Затова е силна.
Направи ми впечатление, че някой беше писал, че планетите на трон не трябва да се включват в тази верига или, че трябва да няма планета на трон в картата, за да може да се проследи една такава верига на управителите.
Да не би Венерата ти да е във Везни и да е на трон, че затова да се получава така? При мен се получи Меркурий най силен, но той си е на трон (май). На мен лично ми хареса как са изобразени нещата, защото вътрешно чувствам непрестанно желание мисълта ми да е постоянно заета с нещо, и умората ми в повечето случаи е от мисли, от такова напрежение... немога да го обясня, но общо взето Меркурий сякаш беснее в мен.
По дом - най-много енергия получава рецепцията ти (май така се казваше) Меркурий-Юпитер.
За сина ти:По знак - Марс си е управител сам на себе си (може би е в Овен). Това ми беше странно, защото на мъжа ми пък Луна в Рак и тя е така (сама за себе си). Другия е Упитер и рецепцията Нептун-Уран, но пак трябва да се огледа кой в крайна сметка получава най много от енергиите.
По дом - не бях виждала такова нещо

. Всички домове са му средно силни, засегнати са всички сфери от живота еднакво, само тази луна дето е изключена от картинката, явно няма енергия да управлява (а това трябва да си ти, нали в картата на мъжа, луната е майката). Предполагам, че картата му прилича на ... едно нещо като многоъгълник, но сега не се сещам как се казваше (от рода на 2 големи тригона, вътре със секстили..., не се сещам думата)