Здравей Гост

Юпитер VS Плутон

• 64 Отговора
  • 9327 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Юпитер VS Плутон
« -: Юли 11, 2010, 04:23:17 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:51:00 am от Синухе »

Re:Юпитер VS Плутон
« Отговор #1 -: Юли 11, 2010, 04:30:07 pm »
Много хубаво си го написал, Синухе.

Или това е невъзможно,заради митологичните им връзки  :-\

И как така древните са ги познавали толкова добре?  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юли 11, 2010, 04:36:00 pm »
можеш ли да видиш кога е бил последния съвпад на титаните?
имам спомен за 2008г. ,но не съм сигурна.
принципа и на двете планети е в мащаба , в силата ,в реализацията на звученето им.
юпитер свързвам с религията , плутон не го свързвам с проблеми , а с трансформация....
мисля ,че първия цикъл /последен/ беше стрелец или в знака на юпитер. стрелеца се свързва също с религията...
та моя извод от квадратурата е следния:
предизвикана промяна посредством конфликт на интереси в духовните среди и сред народа , която ще промени мирогледа на хората ,както и отношението им към религията.
възможна е смърт на голям духовник , владика,патриарх. скандал и междуособици ,и то провокирани от нови тенденций- уран в овен в съвпад с юпитер.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юли 11, 2010, 04:47:55 pm »
Интересно е именно при какви мунданни влияния Ватикана издава заповед в един и същи час в цяла Европа да бъдат изтребени тамплиерите и да бъдат заграбени богатствата им,след като папата ги заклеймява в култ към дявола ,докато всъщност той се страхува от тяхното влияние и власт именно когато те са най-силни- Петък 13ти Октомври 1307. Виждаме че тогава е имало мунданен квадрат Юпитер/Плутон,

Искам само да вметна, че истинският виновник за изтребването на тамплиерите и разбиването на техния орден е френският крал Филип Красивия, който е бил много задлъжнял на тамплиерите - първите лихвари (заемите са по Плутон). Филип Красивият осъжда великият магистър и предводител на тамплиерите Жак дьо Моле на смърт, чрез изгаряне на клада, заради поклонение на Сатаната и така си опрощава дълговете.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Юли 11, 2010, 04:52:32 pm »
Едно от проявленията на аспекта Юпитер-Плутон е именно свързано с банките и финансите - застраховки, дългове, заеми, наследства, подкупите и корупцията по високите етажи на властта - основно в съдебната система и трансформацията на законите и правото. Този аспект идва, за да демонстрира връзките на съдебната система с подземния свят или навлизането на подземния свят в съдебната система.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Юли 11, 2010, 04:55:06 pm »
интеграция при двете планети е абсолютно невъзможна ,не само заради митологията , а и заради различните енергий на същте.
плутон е женска планета , юпитер е мъжка.
едната управлява огъня ,другата водата.
едната е суха ,другата влажна.
вечния сблъсък но еднакви цели - мащаба отговорен и за двете ,всъщност е онова ,което предизвиква и в натала и в мунданен план сериозни промени в начина на живот както на материално ,така на емоционално и ментално ниво.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юли 11, 2010, 04:57:14 pm »
Едно от проявленията на аспекта Юпитер-Плутон е именно свързано с банките и финансите - застраховки, дългове, заеми, наследства, подкупите и корупцията по високите етажи на властта - основно в съдебната система и трансформацията на законите и правото. Този аспект идва, за да демонстрира връзките на съдебната система с подземния свят или навлизането на подземния свят в съдебната система.

абсолютно точно и вярно съждение! :clap: :clap: :clap:
добре ,че и уран е замесен...той тайните нещица не ги люби! :angry:

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Юли 11, 2010, 04:57:47 pm »
Най-големите банкери и богати хора в света имат аспект на Юпитер с Плутон - властта на парите е съсредоточена в този аспект.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #8 -: Юли 11, 2010, 05:28:47 pm »
Юпитер не е само съдебната система. Той е и големия бизнес и много други /вие си ги знаете/. Тази квадратура с Плутон, успоредно с опозицията към Сатурн и съмпада с Уран мисля, че ще предизвика още по-тежка финансова криза и фалит на големи търговски фирми в световен мащаб, може би и на банки. За другите проявления вече съм споменавала неведнъж.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Юли 11, 2010, 05:48:58 pm »
Юпитер не е само съдебната система. Той е и големия бизнес и много други /вие си ги знаете/. Тази квадратура с Плутон, успоредно с опозицията към Сатурн и съмпада с Уран мисля, че ще предизвика още по-тежка финансова криза и фалит на големи търговски фирми в световен мащаб, може би и на банки. За другите проявления вече съм споменавала неведнъж.

Юпитер е и духовните лица, а също и външнотърговските фирми и университетите и т.н.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Юли 11, 2010, 06:13:51 pm »
Високопоставени хора, родени с негативни аспекти между Юпитер и Плутон ще станат нагли/ ще си изпуснат нервите/ще допуснат грешки и ще излязат на светло при повтарянето на този негативен аспект в мунданен план.

Пример : Лъчезар Иванов

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #11 -: Юли 11, 2010, 06:17:24 pm »

Юпитер е и духовните лица, а също и външнотърговските фирми и университетите и т.н.
Нали затова съм написала "и много други", че ме мързи днес да пиша.  ;D Не'ам сили от глад.  :'(

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Юли 11, 2010, 06:19:17 pm »
Още един с този аспект си отиде наскоро от властта.

Божидар Нанев

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Юли 11, 2010, 06:20:33 pm »

Нали затова съм написала "и много други", че ме мързи днес да пиша.  ;D Не'ам сили от глад.  :'(

Ясно....оттук насетне ще пишем "и много други".  :29:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #14 -: Юли 11, 2010, 06:30:28 pm »

Ясно....оттук насетне ще пишем "и много други".  :29:

Не ме карай да спамя темата, но от вчера съм с канско главоболие. Едва сега се чувствам малко по-добре..  :85: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юли 11, 2010, 09:12:07 pm »
Високопоставени хора, родени с негативни аспекти между Юпитер и Плутон ще станат нагли/ ще си изпуснат нервите/ще допуснат грешки и ще излязат на светло при повтарянето на този негативен аспект в мунданен план.

Пример : Лъчезар Иванов

интересно няма ли хора в сайта ,които имат наален аспект юпи/плуто ,да споделят как се проявява.
без значение дали е твърд или мек?! ;) ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юли 11, 2010, 09:16:40 pm »
Майка ми имаше съвпад Юпитер/Плутон в Лъв в 7 дом в тригон към Венера във втори.
Аз обаче нямах нейния късмет да се родя с Юпитер в аспект с Венера, а и въобще с аспектиран Юпитер. Стои самотно в 7 дом в Телец и се дуе...  ;D А иначе Юпитер ми е точно върху мипдойнта Луна/Венера и има 135 гр. с Плутон, сескиквадрат. Поживьом - увидим, както се казва. Чудя се кога ли ще подейства и при мен?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Юли 11, 2010, 09:19:21 pm »
Майка ми имаше съвпад Юпитер/Плутон в Лъв в 7 дом в тригон към Венера във втори.
Аз обаче нямах нейния късмет да се родя с Юпитер в аспект с Венера, а и въобще с аспектиран Юпитер. Стои самотно в 7 дом в Телец и се дуе...  ;D А иначе Юпитер ми е точно върху мипдойнта Луна/Венера и има 135 гр. с Плутон, сескиквадрат. Поживьом - увидим, както се казва. Чудя се кога ли ще подейства и при мен?

как се е проявявал аспекта?

« Отговор #18 -: Юли 11, 2010, 09:23:22 pm »
Аз обаче нямах нейния късмет да се родя с Юпитер в аспект с Венера, а и въобще с аспектиран Юпитер. Стои самотно в 7 дом в Телец и се дуе...  ;D

е,не се оплаквай деееее, Юпитер пак си има връзка със Венерката, тя му е управител по дом и знак ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юли 11, 2010, 09:52:56 pm »
как се е проявявал аспекта?

Бракове с чужденци и по-висок социален /материален/ статус след брака. Първият съпруг преуспява впоследствие, след брака, а вторият си беше такъв, когато се запознава с него и сключват брак.
Навремето и мен се опитваше да ме омъжи изгодно, ама аз нали съм инатлив рогат добитък, оказвах неистова съпротива... все гонех лИбоФта и още вярвам в нея.  :-[ Накрая да не вземе да увехне моят стелиум в 5 дом, докато чакам да дойде тая пуста любов!  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.