Здравей Гост

ДНЕВНО / НОЩНО РАЖДАНЕ

• 55 Отговора
  • 8707 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ДНЕВНО / НОЩНО РАЖДАНЕ
« Отговор #20 -: Юли 13, 2010, 01:38:54 am »
Слънце в 5ти дом-нощно  ;)

Абе какво се прозявате,с Марая сме свежи,а всеки ден почти изгряваме  :93:

миии ,сови сме! ;) и всяка нощ правим нощно раждане! ;D ;D ;D ;D
м/у другото най-продуктивна съм през ноща! може и това да се дължи на нощното раждане! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Юли 13, 2010, 01:45:19 am »
може и така Крис....
интересно до тук сме само трима с нощно раждане...Ти ,Синухе и Аз.... :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #22 -: Юли 13, 2010, 01:52:31 am »
м/у другото най-продуктивна съм през ноща! може и това да се дължи на нощното раждане! ;)

не знам дали спамя в момента,но в един астро-сайт /пуснала съм link към него/ прочетох,че хора със Слънце в 12 дом са активни нощем и за тях случая 'сутрин лягам,вечер ставам'' е нещо типично.Аз също оставям най-наложителните неща за късните часове.През деня съм или неадекватна,или с твърде хаотична мисъл.Още като малка си учех уроците след 22 h .Е,Марс е в съвпад със Слънце,но мисля,че и само би могло да бъде достатъчен показател

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юли 13, 2010, 01:54:57 am »
Аз пък за себе си освен нощното раждане,го отдавам на Луна на МЦ-освен че съм сова,съм забелязал че хороскопи пиша най-добре вечер,тогава по ми теква така да се каже  :P

А може и да важи по принцип факта,че
Когато Слънцето залязва,изгряват звездите   :blink:

Чудя се дали всъщност добрите астролози не са нощно родени или просто в тази група се разкрива по-голямо влечение към науката за звездите  :rolleyes:

еййй,ама бързаш ,като пърле пред майка си да правиш констатаций.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юли 13, 2010, 02:02:28 am »
Аз пък за себе си освен нощното раждане,го отдавам на Луна на МЦ-освен че съм сова,съм забелязал че хороскопи пиша най-добре вечер,тогава по ми теква така да се каже  :P

А може и да важи по принцип факта,че
Когато Слънцето залязва,изгряват звездите   :blink:

Чудя се дали всъщност добрите астролози не са нощно родени или просто в тази група се разкрива по-голямо влечение към науката за звездите  :rolleyes:
Хммм не занм, мисля че значение има това, ако Уран, Нептун и Плутон са нощни планети в радикса, също и Луната.
Особено ако са във водни знаци.

уран във вода хич не ми пасва...как го виждаш да плува прометей? ами огъня...
уран е друга бира -дай му въздух и огън и земя която да руши...ама водатааа...ЪЪ-ъъ.
за нептун и плутон съм съгласна. на тях им е удобно във водата.
а за местоположението им в нощни или дневни домове не съм мислила.
но наскоро разбрах още нещо в астрологията разяснено ми логично от Синухе. за сега няма да го споделя щот ще ям бой!

*

holanda

« Отговор #25 -: Юли 13, 2010, 02:05:44 am »

но наскоро разбрах още нещо в астрологията разяснено ми логично от Синухе. за сега няма да го споделя щот ще ям бой!

как пусна мухата,сега актвира нощната ми мисъл  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Юли 13, 2010, 02:11:26 am »
И домовете, в които попадат съшо.
 Радост на планетите
Този термин за първи път се среща при Манилиус. Той обяснява че както планетите се чувстват благоприятно в определени знаци така има хармония и симпатия между определени планети и домове. Накратко дневните планети се радват вдневни домове, а нощните планети в нощни домове, единствено Меркурий, който не е нито дневна, нито нощна планета се радва в първи дом, който е на границата между нощта и деня.

Или иначе казано ако са в източната част на хоризонта и са в съответните домове..

ха-ха ,затова ли Гал Сасон говори ,че това е най-доброто мястоза меркурий по дом!? :blink:
btw ,искам да ти кажа ,че имам сатурн в риби в гокленова зона и според чичко ти Люмиер той е радостен /сатурна имм впредвид/ , а според Леля ти Марая хич не е радостен дъртия пергиш! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Юли 13, 2010, 02:15:00 am »
На мен са ми нощни всички планети без Луната,ма тя си е нощна по рождение,така че няма какво да я мисля и по-скоро на МЦ показва,че картата ми кореспондира от всякъде с нощта(Луната е нощното светило)  :lol:

Уран екзалтира във Скорпион моля,моля именно поради липсата му на състрадателност по време на трансформативните и освобовдаващи процеси,които се генерират с пълна сила в този му знак,а и има отношение към извличането на информация от акаша...но не това е темата .

ми не ми се струва много удачно да го вкарам ураня у блатото...все пак това е скорпион.
това да не е море или океан по нептун или река по луна.
а за извличането на инфо от плутон съм съгласна...

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Юли 13, 2010, 02:17:22 am »

как пусна мухата,сега актвира нощната ми мисъл  ;D

нямам право и на подсказка ,щот шЪ мЬе утрепе... :-[ :-[ и без това бучи ,че се раздавам и правя консултаций и по телефона посреднощ без пари! :-[

*

holanda

« Отговор #29 -: Юли 13, 2010, 02:21:01 am »

как пусна мухата,сега актвира нощната ми мисъл  ;D

нямам право и на подсказка ,щот шЪ мЬе утрепе... :-[ :-[ и без това бучи ,че се раздавам и правя консултаций и по телефона посреднощ без пари! :-[

;D ;Dстига са издава вече ;D.На теб да не ти се налага да укриваш нe6to....че...отиде схемата още в зародиш

« Последна редакция: Юли 13, 2010, 02:29:55 am от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Юли 13, 2010, 02:43:35 am »
Ама стига с това блато, отде го подхвана Вещицата, та сега и вие го понесохте.  ;D

Е аз пък като съм дневно раждане и нощна птица как ще го обясниш? Ненам към кого ми е въпроса.  :blink: А под хоризонта са ми единствено Хирон и Нептун. Нощно раждане май не те прави непременно активен нощем, по-скоро е това с енергията на планетите, а и Асц също си казва думата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Юли 13, 2010, 02:51:52 am »
Ама стига с това блато, отде го подхвана Вещицата, та сега и вие го понесохте.  ;D

Е аз пък като съм дневно раждане и нощна птица как ще го обясниш? Ненам към кого ми е въпроса.  :blink: А под хоризонта са ми единствено Хирон и Нептун. Нощно раждане май не те прави непременно активен нощем, по-скоро е това с енергията на планетите, а и Асц също си казва думата.

къде е Нептун в 4-ти дом ли е?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Юли 13, 2010, 02:57:49 am »
Ади бе, че къде може да е при асц Скорпион - чак в 4-ти ли... ;D В 1 дом е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юли 13, 2010, 03:02:54 am »
Ади бе, че къде може да е при асц Скорпион - чак в 4-ти ли... ;D В 1 дом е.

сетих се аз ,но Синухе ме подстрека , защото нептун управлява съня , а това е 4-ти дом.
в първи освен ясновидските сънища ,защото е в стрелец ,дава и проблеми със съня...аз ти имам картата ,ама...чак до там не ми се ходеше-астрокома ;D ;D ;D
лека ,до утре! :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Юли 13, 2010, 03:03:56 am »
Еми да, управлява ми 4 дом.  ;D Проблеми със съня не съм имала, освен, когато Уран на моменти се проявява, дори спя дълбоко и мога да спя дългоооо, само съня ми помага да се възстановявам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #35 -: Юли 13, 2010, 08:40:05 am »
ми над линията асц/десц всички домове са дневни, а отдолу са нощни..
още ако си роден от 4 до 6 сутринта, слънцето ти е в дома на асц в 1 дом, от 6 до 8 във 12-ти, от 8 до 10 ч. в 11-ти и т.н. ако не се лъжа, така се определя асц. на око, ако нямаш таблици, макар че има някакви вариации, дето не ги знам.. :-[

:clap: ,зависи само и от още нещо ,лятно и зимно часово време ....

верно, това беше.. :-[

спомних си, че това с асц. и как се определя го мислих преди години, като ми попадна някаква книга за астрология, която не помня коя беше, някакви основни неща..в нея имаше таблица за асц. и се мъчех да схвана принципа, тогава си го представих това за домовете, но имаше асц., които бяха от по 1 час, а не по два и то преди да се изменя лятно и зимно време, но нямам спомени да съм разбирала сама защо се получава така..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Юли 13, 2010, 08:44:07 am »
та по въпроса за Куртово Курнаре... ;D ;D
един японец искал да посети България , имал приятелка българка. отива да си купува билет за самолет в Токио. на летището го посреща усмихната билетопродавачка ;D ;D ;D и го пита :
- за къде искате да пътувате?
- за Дъбник !-отговаря човека.
-За Горни Дъбник или Долни?!- учудено пита стюардесата...

и аз се сетих един виц- пиян се качва в такси и казва на шофьора- карай към къщи..
шофьора пита- къде по- точно??
пияният- къде, къде...мии..към хола!!  :49:

*

Vision

• 3523
« Отговор #37 -: Юли 13, 2010, 08:47:46 am »

не знам дали спамя в момента,но в един астро-сайт /пуснала съм link към него/ прочетох,че хора със Слънце в 12 дом са активни нощем и за тях случая 'сутрин лягам,вечер ставам'' е нещо типично.Аз също оставям най-наложителните неща за късните часове.През деня съм или неадекватна,или с твърде хаотична мисъл.Още като малка си учех уроците след 22 h .Е,Марс е в съвпад със Слънце,но мисля,че и само би могло да бъде достатъчен показател

има такова влечение, определено, но човек не трябва да му се оставя, защото лесно се обръща ноща на ден, а това не е добре..сънят през ноща, дори и малко да е- е незаменим, и това се усеща много отчетливо в по- зряла възраст..

« Отговор #38 -: Юли 13, 2010, 09:19:38 am »
   Слънце в 7 дом...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #39 -: Юли 13, 2010, 09:44:19 am »
Нощно раждане, Слънце в "долна мъртва точка". В четвърти дом. Над хоризонта - Марс, Юпитер, Сатурн, Хирон, и Кету.
Другите са сбутани в квадранта между 7 и 4 дом.

Уран екзалтирал в Скорпион на мен ми се връзва перфектно със способностите на този знак да за регенерация и трансформация - мощта, която Плутон е акумулирал, поглъщайки я и свивайки я навътре, се нагнетява и изригва чрез Уран. Уран дава тази интензивност, напрежение и поляризация, която вече избликва отвътре навън, от ядрото. Това може да е взрив без посока, без цел, без друг смисъл, освен разрушението. Но, ако се овладее и насочи конструктивно, в съзидание, тогава идва силата и волята на Скорпион да трансформира, да гради, да лекува (макар тук да е нужна и помощ от Нептун, който също се чувства приятно в тоя знак). Уран е нужен на Скорпиона, за да му даде усещането за свобода, смелост и вяра да променя.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda