Цитат на: Diyana в Днес в 15:42:08
Имаш ли стелиум някъде, къде са ти светилата, в кои домове - земни, водни и т.н. са ти струпани планетите? Точкувай съответно най-подчертания елемент с една точка, сякаш имаш там планета. Това си е струпване на енергии, подчертаване на стихията и качеството, което също се взема под внимание накрая.
Така като гледам ти се губи по една планета, която остава да е единствена в някоя от стихиите и в някое качество - планетата синглетон. По-вероятно е да реагираш по нея, а не по синтетичения си знак.
Иначе има доста хора, които са с двойни синтетични знаци.
Тук има статийка от Румяна Кожухарова по темата, ако ти е интересно.
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=10ох, много се обърках..много хубава статия, ама хаоса е пълен..по стихии имам х 3 планети в огнени, въздушни и земни и една във воден..
като едната земна ми е на 28.55, а единствената водна на 27.59 градуса и се чудя не минават ли в следващият така??
ако минават, стават- 4 въздух, 4 огън и две земни..
кардинални - 1 бр., въздух
фиксирани- 5 бр., съответно- 2 огън,1 въздух, 1 вода и 1 земя..
подвижни- 4 бр., съответно- 2 земя, 1 огън и 1 въздух
най- много имам във фиксирани- 5 бр. и най- много в огън и земя- по 3 бр.
фиксиран огън е лъв, където ми е слънцето и венера, фиксирана земя е телец, където ми е луната..значи все пак остава синтетичен лъв??
най- слаби са ми кардиналните, там почти нема никой..овен, рак и козирог..няма кой да ми сложи началото на мен, освен един уран във везни, ама пък той сега мърда в овена и ми прави стъкмистиката..
кардиналната вода ми е най- зле- рак..рак, мерак и т.н. не се лекуват..11 дом при мен, 4-ти дом по принцип..слаба ракия отвсякъде..
общо взето е това:
ОГЪН и ЗЕМЯ – мъжки и женски знак. Тази комбинация дава трудолюбие и издръжливост. Най-често това са ефикасни хора, здрави, живеят дълго и имат добра наследственост. Могат да се занимават с голям бизнес, производство. Устойчив темперамент, но могат да изглеждат груби и недодялани.
Kris: още преди 2 дни ти казах лъв и дева..
да, ама ако преминат онези двете, които са в последните градуси картинката доста ще се промени..
а пък аз ти казах, че слънцето в лъв дава всичко на нептуна заради 12-ти дом и цикъла се затваря..
Царят е мъртъв!!...да живее Царят!!