Здравей Гост

ОПТИМИЗЪМ И ПЕСИМИЗЪМ

• 22 Отговора
  • 4143 Прегледи
*

holanda

Re:ОПТИМИЗЪМ И ПЕСИМИЗЪМ
« Отговор #20 -: Юли 15, 2010, 10:41:53 pm »
а именно-повечето млади хора са песимисти или реалисти/по Крисово усмотворение/
Не съм казвал такова нещо..
не е нужно да си песимист за да си душевен боклук

По принцип идеализмът трябва да е еквивалент на оптимизъм, реализмът съответно на песимизъм.

понякога имам чувството,че те слушам по-добре,отколкото ти сам се слушаш.Просто заместих песимизма с реализъм,затова те споменавам  :34:

« Отговор #21 -: Юли 15, 2010, 10:42:05 pm »
;D няма нищо по-измамно от очеизвадното  - перифраза на стара китайска поговорка - "Най-тъмно е под лампата"...
  За оптимистът, песимистът, реалистът и машинистът - доста отдавна ако не се лъжа, беше писано от някой от форума и аз изказах и го повтарям най-отговорно  ;D АЗ съм машинистът - дето вижда 3-ма идиоти....

*

holanda

« Отговор #22 -: Юли 15, 2010, 11:01:13 pm »
Имаш чувство?
Венера в скорпион ли какво излиза тука от къде са тези чувства  ;D
И аз понякога имам чувството, че си мислиш, че си разбрала нещо което съм казал, а всъщност не си, но да не се отклоняваме толкова от темата.   ;)

:unsure:
изобщо не става дума за това дали споделям мнението ти и дали съм разбрала това,което си искал да изразиш.Но за твое сведение-много добре разбирам какво искаш да 'кажеш''.Пак повтaрям-мнението ми не съм го свързвала идеологично по никакъв начин с твоето.Просто за заключение използвах думата реализъм като еквивалент на песимизъм и споменах името ти защото сам си го писал.Дори ти пуснах твоя собствен пост.