Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 110887 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА
« Отговор #200 -: Октомври 02, 2010, 05:40:05 am »
Аз си се изхилих с глас.
Обаче имам едно такова питане към вас: Като как бихте приели подобен хумор в Бг и адресирано към кой да е от Нас?

бих се засмяла пак, дори да е относно моята възраст, харесва ми този хумор..е, бих се засмяла чак когато го осмисля де.. :-[

който се смее последен, последен е разбрал вица.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #201 -: Октомври 02, 2010, 10:46:42 pm »
БНТ1

21,40  Кабаре - игрален филм /САЩ, 1972г./, режисьор Боб Фос, в ролите. Лайза Минели, Майкъл Йорк, Хелмут Грим, Джоуел Грей и др. (12)

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Бързи и яростни" - с уч. на Вин Дизел, Мишел Родригес, Пол Уокър, Рик Юне, Чад Линдбърг, Джордана Брустър и др.

23:20 "Усещане за жена" - с уч. на Ал Пачино, Крис О`Донъл, Филип Сиймор Хофман, Гейбриъл Ануор, Брадли Уайтфорд и др.

ТВ 7

20:00 "Тайните на Холивуд" - комедия, САЩ, 2008, с Робърт Де Ниро, Шон Пен, Брус Уилис, Катрин Кийнър, Стенли Тучи, Робин Райт Пен, Джон Туртуро

bTV

22:30 "Междузвездни войни. Епизод III - Отмъщението на ситите" - Фентъзи, САЩ, 2005 г., Режисьор. Джордж Лукас, В ролите. Юън Макгрегър, Натали Портман, Хейдън Кристенсен, Кристофър Лий и др.

bTV CINEMA

20:00 Киновечер. "Симпатико" - Криминален, Драма, Великобритания, Франция, САЩ, 1999 г., Режисьор. Матю Уорхъс, В ролите. Ник Нолти, Джеф Бриджис, Шарън Стоун, Албърт Фини, Катрин Кийнър и др.

HBO

22:35 "Банков обир" - криминален трилър - Великобритания, 2008; реж. Роджър Доналдсън, с Джейсън Стейтъм, Сафрън Бъроуз, Стивън Кембъл Мур, Даниъл Мейс, Джеймс Фолкнър

Вижън, ако не си го гледала този филм или нямаш HBO, ти препоръчвам да го свалиш от нета. Хубав е.

Между другото, от няколко дни имам чувството, че Pro Bg нещо да променили във формата на картината, защото само във формат 4:3 образа ми излиза като хората, а се вижда, че това е всъщност летърбокс.  :-\ :-\ :-\ Лошото е, че излиза много по-малка от потенциала на екрана. :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #203 -: Октомври 02, 2010, 11:58:14 pm »
Току-що по Про Бг започна Предай нататък.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #204 -: Октомври 02, 2010, 11:58:44 pm »

HBO

22:35 "Банков обир" - криминален трилър - Великобритания, 2008; реж. Роджър Доналдсън, с Джейсън Стейтъм, Сафрън Бъроуз, Стивън Кембъл Мур, Даниъл Мейс, Джеймс Фолкнър

Вижън, ако не си го гледала този филм или нямаш HBO, ти препоръчвам да го свалиш от нета. Хубав е.

Между другото, от няколко дни имам чувството, че Pro Bg нещо да променили във формата на картината, защото само във формат 4:3 образа ми излиза като хората, а се вижда, че това е всъщност летърбокс.  :-\ :-\ :-\ Лошото е, че излиза много по-малка от потенциала на екрана. :angry:

при мен про бг май си е както винаги..благодаря, че ме светкаш за моя любим екранен образ..нямам HBO, ще дръпна филма.. :58:

« Отговор #205 -: Октомври 03, 2010, 03:56:58 am »
Изпуснала съм Про Бг в програмата.

23 ч - Пряко включване - с Джим Кавийзъл и Денис Куейд. Това е един от любимине ми филми.

http://probg.bg/statija/filmi/ako-mozheshe-da-promenish-minaloto-pryako-vklyuchvane.html

*

Vision

• 3523
« Отговор #206 -: Октомври 03, 2010, 04:48:28 am »
Изпуснала съм Про Бг в програмата.

23 ч - Пряко включване - с Джим Кавийзъл и Денис Куейд. Това е един от любимине ми филми.

http://probg.bg/statija/filmi/ako-mozheshe-da-promenish-minaloto-pryako-vklyuchvane.html

гледах ''предай нататъка'' за трети път може би, ама си е хубав..гледах и ''симпатико'', него може би за втори път..става..сега ще гледам и ''пряко включване'', струва ми се, че не съм го гледала..опасявам се, че ще стана ТелеМаниак..като теб.. :-[

п.с. Джим Кавийзъл изграеше и в ''предай нататъка'', а това детенце от ''шесто чувство'' ми е много любимо.. :blink:

« Отговор #207 -: Октомври 03, 2010, 05:01:22 am »
..опасявам се, че ще стана ТелеМаниак..като теб.. :-[

виновата  :-[ Какво да се прави?! Дигитална ера. Голямо разнообразие. Много възможности.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #208 -: Октомври 03, 2010, 07:05:33 am »
..опасявам се, че ще стана ТелеМаниак..като теб.. :-[

виновата  :-[ Какво да се прави?! Дигитална ера. Голямо разнообразие. Много възможности.  :blink:

не те обвинявам, преди нета и аз бях така, пък и нали всичко е циклично.. ;)

обаче ''пряко включване'' ми хареса много..само бих пипнала малко спомените, които му се появиха, не трябваше да се вижда отстрани в тях, а все едно камерата му е в очите..но нищо, пак е ок..накара ме да се замисля има ли моменти в моя живот като този на смъртта на баща му, т.е., които са външни, не зависят от мен, а променят всичко..да, хубав филм, благодаря, че го посочи.. :blink:

« Отговор #209 -: Октомври 03, 2010, 10:52:27 pm »
БНТ1

20.45 Играчът - игрален филм/САЩ, 1992г./, режисьор Робърт Олтман, в ролите. Тим Робинс, Грета Скаки, Упи Голдбърг, Питър Галахар и др.

ДИЕМА 2

18:00"Тайната на моя успех" - комедия

21:00"За нула време" - криминален с уч. на Джони Деп, Кристофър Уокън, Рома Мафия, Къртни Чейс, Чарлз Дътън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

21:00"Дежа вю" - с уч. на Дензъл Уошингтън, Вал Килмър, Паула Патон, Джеймс Кавийзъл, Адам Голдбърг и др

ТВ 7

20:00"Правилата на дома" - романтична драма, САЩ, 1999, с Тоби Магуайър, Чарлийз Терон, Делрой Линдо

23:00"Депото" - криминална драма, САЩ, 2000, с Марк Уолберг, Хоакин Финикс, Чарлийз Терон

HBO

18.00 "Умирай умно" - комедия - САЩ, 2008; реж. Питър Сегал, със Стив Керъл, Ан Хатауей, Дуейн Джонсън, Алън Аркин, Бил Мъри, Терънс Стамп

21:05 "Мрежа от лъжи" - екшън - САЩ, 2008; реж. Ридли Скот, с Леонардо ДиКаприо, Ръсел Кроу, Марк Стронг, Голшифтех Фарахани, Оскар Айзък

Pro7

21:15 "Черният рицар" - екшън филм, САЩ, 2008.
Аз мисля да гледам това  :rolleyes:

« Отговор #210 -: Октомври 05, 2010, 01:10:29 am »
ДИЕМА 2

21:00"Форест Гъмп" - комедия с уч. на Том Ханкс, Гари Синиз, Сали Фийлд, Робин Райт, Миклети Уилямсън и др.

ТВ 7

20:00"Местни новини" - романтична драма, САЩ, 2001, с Кевин Спейси, Джулиън Мур, Джуди Денч

« Отговор #211 -: Октомври 07, 2010, 12:44:31 am »
ДИЕМА 2

21:00"Закони на привличането" - комедия с уч. на Пиърс Броснан, Джулиан Мур, Майкъл Шийн и др.

ТВ 7

21:00"Древни досиета" - еп. 1, сериал, исторически, мистерия, Великобритания, 2008, с Хю Боневил, Джули Граам, Ейдриан Лестър, Майкъл Малоуни

bTV CINEMA

20:00Киновечер. "Сега и завинаги" - Екшън, Трилър, Криминален, Япония, САЩ, 1994 г., Режисьор. Роджър Доналдсън, В ролите. Алек Болдуин, Ким Бейсинджър, Майкъл Медсън, Джеймс Уудс, Филип Сиймур Хофман и др.

PRO.BG

21:00"Братовчед ми Вини" - Комедия, САЩ, 1992 г., Режисьор. Джонатан Лин, В ролите. Мичъл Уитфилд, Брус Макгил, Джеймс Ребхорн, Джо Пеши, Мариса Томей, Ралф Мачо, Лейн Смит, Пол Шиф

HBO

21:05"Мрежа от лъжи" - екшън - САЩ, 2008; реж. Ридли Скот, с Леонардо ДиКаприо, Ръсел Кроу, Марк Стронг, Голшифтех Фарахани, Оскар Айзък

RTL2

"Слънчева светлина" - фантастичен филм/трилър, Англия/САЩ, 2007
Мисля, че този филм е с Килиън Мърфи и Крис Евънс, но не ми се проверява. Много добър е за жанра си.

« Отговор #212 -: Октомври 08, 2010, 02:33:19 am »
PRO.BG

21:00"Острието" - Драма, Екшън, Приключенски, САЩ, 1997 г., В ролите. Антъни Хопкинс, Харолд Периньо, Алек Болдуин, Ел Макферсън Режисьор. Лий Тамахори

bTV CINEMA

22,00 Късно кино. "Проблясък" /п./ - Романтична драма, Трилър, САЩ, 1992 г., Режисьор. Дейвид Зелцер , В ролите. Майкъл Дъглас, Мелани Грифит, Лиам Нийсън, Джоли Ричардсън, Джон Гилгуд и др.

HBO

21:05"Пътят на промените" - драма - САЩ, 2008; реж. Сам Мендес, с Леонардо ДиКаприо, Кейт Уинслет, Кати Бейтс, Майкъл Шанън, Катрин Хан

« Отговор #213 -: Октомври 09, 2010, 01:42:13 am »
ДИЕМА 2

21.00 "Чай с Мусолини" - Шер, Джуди Денч, Маги Смит, Лили Томлин, Джоан Плаурайт и др.

Много хубав филм  :blink:

« Отговор #214 -: Октомври 09, 2010, 09:47:12 pm »
ДИЕМА 2

21:00 "Неприлично предложение" - романтика с уч. на Робърт Редфорд, Деми Мур, Уди Харелсън, Сиймур Касел, Оливър Плат, Били Боб Торнтън, Били Боб Торнтън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

15:45 "Ще танцуваме ли?" - с уч. на Сюзън Сарандън, Ричард Гиър, Ник Кенън, Стенли Тучи, Боби Канавал, Омар Милър, Дженифър Лопес, Ричард Дженкинс, Анита Джилет и др.

23:20 "Червеният дракон" - с уч. на Антъни Хопкинс, Харви Кайтел, Емили Уотсън, Едуард Нортън, Филип Сиймур Хофман, Мери-Луиз Паркър, Антъни Хийлд и др.

ТВ 7

20:00 "В името на краля" - приключенски екшън, Германия, Канада, САЩ, 2007, с Джейсън Стейтъм, Лили Собиески, Джон Рис-Дейвис, Рей Лиота

bTV

22,30 "Междузвездни войни. Епизод IV - Нова надежда" - Фантастика, САЩ, 1977 г., Режисьор. Джордж Лукас,В ролите. Марк Хамил, Харисън Форд, Кари Фишър, Алек Гинес, Дейвид Прауз и др.

bTV CINEMA

20:00 Киновечер. "Блокада" - Криминален, Трилър, САЩ, 1998 г., Режисьор. Едуард Зуик, В ролите. Дензъл Уошингтън, Брус Уилис, Анет Бенинг, Тони Шалхоуб, Сузи Есман, Едуард Цвик, Уилям Хил и др.

bTV COMEDY

21:00 "В открито море" - Комедия, САЩ, 1997 г., Режисьор. Марта Кулидж, В ролите. Джак Лемън, Уолтър Матау, Глория Де Хейвън, Доналд О'Конър, Брент Спайнър, Даян Кенън, Илейн Стрич и др.

PRO.BG

18.00 "Танго за трима" - Комедия, Романтичен, САЩ, Австралия, 1999 г., Режисьор. Деймън Сантотефано, В ролите. Матю Пери, Нийв Кембъл, Дилън Макдърмат и др.

21:00 "Защитна стена" - Криминален, Трилър, Австралия, САЩ, 2006 г., Режисьор. Ричърд Лонкрейн, В ролите. Харисън Форд, Вирджиния Медсън, Пол Бетани, Робърт Форстър, Мери Ли Реджскъб, Робърт Патрик, Джими Бенет, Алън Аркин

23:00 "Иронии на съдбата" - Драма, Мистерия, Романтика, САЩ, 1999 г., Режисьор. Сидни Полак, В ролите. Харисън Форд, Кристин Скот Томас, Чарлз Дютън, Бони Хънт, Денис Хайсберт, Сидни Полак, Ричърд Дженкинс и др.

*

Vision

• 3523
« Отговор #215 -: Октомври 10, 2010, 01:34:56 am »
ще го гледам  :kissd:

вече не гледам програмите на тв в нета, само тази тема.. :57:

« Отговор #216 -: Октомври 10, 2010, 01:43:27 am »
Ееее, аз прескачам туй-онуй. Пренебрегнах Бързи и яростни 2 сега по НОва и ако има фенове на Пол Уокър шЪ мА бият. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #217 -: Октомври 10, 2010, 01:49:16 am »
Ееее, аз прескачам туй-онуй. Пренебрегнах Бързи и яростни 2 сега по НОва и ако има фенове на Пол Уокър шЪ мА бият. ;D

е точно де- имам доверие на избора ти..ако си пропуснала нещо, значи наистина не си заслужава.. ;)
така е много по- лесно, щом не пропускаш Джейсън и Хаус, всичко е ОК.. :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #218 -: Октомври 10, 2010, 04:33:42 am »
добре беше- малко детски, но ми задържа вниманието два часа.. :blink:

не гледам често такива филми, с бой, крале, рицари, магьосници и т.н., обаче като ги гледам, изпитвам желание да се бия.. :-[ сигурно в много предишни животи съм била мъж- войн.. :rolleyes: и то точно от този тип, рицарския..даже преди много години като се бях пристрастила към цивилизацията 2, бързах да направя рицари и после ги държах до края /май имаше нещо, което ги махаше по някое време, някоя наука, не помня, но тогава го знаех и гледах да не я научавам/ ;D..представи си съвременният свят и рицари на коне, които пазят градовете или се бият с враговете..красота, нали.. :blink: :blink: :blink:

ама сега съм жена все пак и нямам нищо против един такъв рицар да ме защитава:   :-[ :-[ :-[

« Отговор #219 -: Октомври 10, 2010, 04:52:51 am »
..представи си съвременният свят и рицари на коне, които пазят градовете или се бият с враговете..красота, нали..

Да ти кажа, като гледам такива филми, си мисля - на какво ли са миришели и колко често са се къпели  ;D ;D ;D