Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111258 Прегледи
Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА
« Отговор #240 -: Ноември 07, 2010, 05:45:45 pm »
БНТ1

20:45Сабрина - игрален филм/САЩ, Германия, 1995г./, режисьор Сидни Полак, в ролите. Харисън Форд, Джулия Ормонд, Грег Киниър, Нанси Марчанд и др.

ДИЕМА 2

18:15"Голо оръжие" -комедия

21:00"Инстинкт" - трилър с уч. на Антъни Хопкинс, Куба Гудинг Младши, Доналд Съдърланд, Мора Тиърни и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Карибски пирати: Проклятието на черната перла" - с уч. на Джони Деп, Орландо Блум, Кайра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт и др.

23:30"Едит Пиаф: Животът в розово" - с уч. на Жерар Депардийо, Марион Котияр, Жан-Пиер Мартинс
др.

ТВ 7

"Следите" - драма, мистерия, САЩ, 2002, с Мел Гибсън, Хоакин Финикс, Рори Кълкин

bTV

"Похитителите на изчезналия кивот" - Приключенски, САЩ, 1981 г., Режисьор. Стивън Спилбърг, В ролите. Харисън Форд, Карън Алън, Денъм Елиът, Пол Фрийман

bTV CINEMA

20:00 "Водно конче" - Драма, Трилър, САЩ, 2002 г., Режисьор. Том Шейдиак, В ролите. Кевин Костнър, Сузана Томпсън, Рон Рифкин и др.

PRO.BG

21:00"Преследване на щастието" - Биографичен, Драма, САЩ, 2006 г., Режисьор. Габриел Мучино, В ролите. Уил Смит, Танди Нютън, Джейдън Смит

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #241 -: Ноември 13, 2010, 10:31:18 pm »
БНТ1

21:35Революция - игрален филм /копродукция, 1985г./, режисьор Хю Хъдсън, в ролите. Ал Пачино, Доналд Съдърланд, Настася Кински, Ани Ленъкс и др. (12)

23:50Човек срещу човека - игрален филм /копродукция, 2005г./, режисьор Режис Варние, в ролите. Джоузеф Файнс, Кристин Скот Томас, Йън Глен и др.

ДИЕМА 2

21:00"Подземен свят. еволюция" - екшън с уч. на Кейт Бекинсейл, Скот Спийдман, Тони Къран, Дерек Джейкъби и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Орлово око" - с уч. на Шая ЛаБьоф, Мишел Монаган, Росарио Доусън, Били Боб Торнтън, Майкъл Чиклис, Антъни Маки, Итън Ембри и др.

23:30"Лудото куче и Глория" - с уч. на Робърт де Ниро, Ума Търман, Бил Мъри, Дейвид Карузо, Майк Стар и др.

ТВ 7

20:00"Здрач" - драма, фентъзи, САЩ, 2008, с Кристин Стюарт, Робърт Патинсън, Майкъл Уелч, Питър Фачинели - премиера

23:00"Нещата, които да правиш в Денвър, когато си мъртъв" - криминална драма, САЩ, 1995, с Анди Гарсия, Уилям Форсайт, Бил Нън

bTV CINEMA

20:00 "28 дни" - Комедия, Драма, САЩ, 2000 г., Режисьор. Бети Томас, В ролите. Виго Мортенсен, Стив Бушеми, Даян Лад, Елизабет Пъркинс, Сандра Бълок, Доминик Уест

« Отговор #242 -: Ноември 14, 2010, 09:23:39 pm »
БНТ1

20:45Имението "Хауърдс Енд" - игрален филм /копродукция, 1992г./, режисьор Джеймс Айвъри, в ролите. Хелена Бонам - Картър, Ема Томпсън, Ванеса Редгрейв, Антъни Хопкинс и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца" - с уч. на Джони Деп, Орландо Блум, Кайра Найтли, Джак Дейвънпорт, Джонатан Прайс, Стелан Скарсгард, Джефри Ръш и др.

bTV

20,00 "Индиана Джоунс и Храмът на обречените" - Приключенски, САЩ, 1984 г., Режисьор. Стивън Спилбърг, В ролите. Харисън Форд, Кейт Капшоу, Кван Ке Хуей, Амриш Пури, Дан Акройд

bTV CINEMA

20:00 "Антоан Фишър" - Биографична драма, САЩ, 2002 г., Режисьор. Дензъл Уошингтън, В ролите. Дензъл Уошингтън, Дерек Люк, Малкълм Дейвид Кели, Кори Ходжес, Сали Ричардсън и др.

*

abroad

« Отговор #243 -: Ноември 14, 2010, 09:26:21 pm »
Ех, надявах се на нещо подвигнато и в синьо, ама нейсе ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #244 -: Ноември 14, 2010, 09:29:26 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:47:45 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #245 -: Ноември 18, 2010, 11:53:20 pm »
ДИЕМА 2

21:00 "Планината Броукбек" - драма с уч. на Хийт Леджър, Джейк Гиленхал, Ранди Куейд, Мишел Уилямс, Ан Хатауей и др.

*

Uran

• 6041
« Отговор #246 -: Ноември 19, 2010, 12:10:02 am »
ДИЕМА 2

21:00 "Планината Броукбек" - драма с уч. на Хийт Леджър, Джейк Гиленхал, Ранди Куейд, Мишел Уилямс, Ан Хатауей и др.

Аааа, много хубав филм.
Забравете за гейската тема.

« Отговор #247 -: Ноември 19, 2010, 12:40:46 am »
Аааа, много хубав филм.
Забравете за гейската тема.

Че ние дори не я отваряме  :93: Аз не съм го гледала и ще ми е интересен. :blink:

« Отговор #248 -: Ноември 20, 2010, 10:46:33 pm »
БНТ1

21:35 Бяла напаст - игрален филм/копродукция, 1987г./, режисьор Майкъл Радфорд, в ролите. Грета Скаки, Чарлс Данс, Джош Оуклънд, Джералдин Чаплин и др.

ДИЕМА 2

21:00 "Снайперисти" - драма с уч. на Джейми Фокс, Джейк Гиленхал, Питър Сарсгард, Лукас Блек, Ло Минг и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Привидения в замъка" - с уч. на Еди Мърфи, Терънс Стамп,Натали Паркър,Марша Томпсън, Дженифър Тили и др.

23:00 "Талантливият мистър Рипли" - с уч. на Мат Деймън, Гуинет Полтроу, Джуд Лоу, Кейт Бланшет и др.

ТВ 7

20:00 "Ронин" - екшън, криминален, САЩ, Великобритания, 1998, с Робърт Де Ниро, Жан Рено, Наташа Макелхън, Стилън Скаарсгаард, Шон Бийн, Джонатан Прайс

bTV

22:30 "Парламентьорът" - Екшън, Криминален, Драма, Германия, САЩ, 1998 г., Режисьор. Ф. Гари Фрей, В ролите. Самюел Джаксън, Кевин Спейси, Дейвид Морс, Рон Рифкин, Джон Спенсър, Реджина Тейлър, Карлос Гомез и др.

PRO.BG

21:00 "Лепнат за теб" - Комедия, САЩ, 2003 г., Режисьор. Боби Фарели, Питър Фарели, В ролите. Рона Митра, Мат Деймън, Грег Киниър, Ева Мендес, Сиймор Касъл, Шер

23:15- "Вълк" - Драма, Фантастика, Ужаси, Романтичен, Трилър, САЩ, 1994 г., Режисьор. Майк Никълс, В ролите.
Джак Никълсън, Мишел Пфайфър, Джеймс Спейдър, Кейт Нелиган, Ричард Дженкинс, Кристофър Плъмър и др.

*

rat

• 13
« Отговор #249 -: Ноември 21, 2010, 12:54:30 am »
За първи път в България.

Harry Potter And The Deathly Hallows  ;D

http://mamuta.net/details.php?id=135

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #250 -: Ноември 21, 2010, 01:28:07 am »
За първи път в България.

Harry Potter And The Deathly Hallows  ;D

http://mamuta.net/details.php?id=135

Мерси мишленце! ;D ;D :wub: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #251 -: Ноември 21, 2010, 10:44:16 pm »
БНТ1

20:45 Ние не сме ангели - игрален филм/САЩ, 1989г./, режисьор Нийл Джордан, в ролите. Робърт Де Ниро, Джеймс Русо, Бруно Кърби, Шон Пен, Рей Маканъли, Деми Мур и др.

ДИЕМА 2

21:00 "Нападение над участък 13" - екшън с уч. на Итън Хоук, Лорънс Фишбърн, Гейбриъл Бърн, Мария Бело и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Карибски пирати: На края на светa" - с уч. на Джони Деп, Орландо Блум, Кайра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт, Чоу Юн Фат, Том Холандер, Бил Наи и др.

ТВ 7

20:00 "Аламо" - историческа драма, уестърн, САЩ, 2004, с Денис Куейд, Патрик Уилсън, Джейсън Патрик, Били Боб Торнтън

23:00 "Фаворитът 2" - криминален, екшън, САЩ, 2006, с Денис Куейд, Патрик Уилсън, Джейсън Патрик, Били Боб Торнтън

AXN

21:00 "Холивудски ченгета" - екшън - САЩ, 2003; реж. Рон Шелтън, с Харисън Форд, Джош Хартнет, Лена Олин, Брус Грийнуд, Исая Уошингтън, Лолита Давидович

bTV

20:00 "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход" - Приключенски, САЩ, 1989 г., Режисьор. Стивън Спилбърг, В ролите. Харисън Форд, Шон Конъри, Денъм Елиът, Алисън Дуди, Джон Рис-Дейвис, Ривър Финикс

HBO

21:05 "Всичко ни е наред" - драма - САЩ, 2009; реж. Кърк Джоунс, с Робърт Де Ниро, Дрю Баримор, Кейт Бекинсейл, Сам Рокуел, Джеймс Фрейн, Деймиън Йънг

PRO.BG

21:00 "Сириана" - Драма, САЩ, 2005 г., Режисьор. Стивън Гейгън, В ролите. Кристофър Пламър, Александър Сидиг, Джордж Клуни и др.

23:15 "Островът" - Екшън, Фантастика, Трилър, САЩ, 2005 г., Режисьор. Майкъл Бей, В ролите. Шон Бийн, Джимон Хоунсу, Юън МакГрегър, Скарлет Йохансон, Стив Бушеми, Майкъл Кларк Дънкан

*

rat

• 13
« Отговор #252 -: Ноември 22, 2010, 07:32:39 pm »
13 / Тринадесет [2010]

В ролите : Джейсън Стейтъм,Мики Рурк,50 Cent,Майкъл Шанън,Сам Райли и др.

http://www.mamuta.net/details.php?id=153hit=1

*

Vision

• 3523
« Отговор #253 -: Ноември 23, 2010, 12:10:46 am »
13 / Тринадесет [2010]

В ролите : Джейсън Стейтъм,Мики Рурк,50 Cent,Майкъл Шанън,Сам Райли и др.

нямаш ли чувството, че Джейсън вади нов филм всеки месец?!! ;D
струва ми се вече, че съм гледала повече филми с него, отколкото с който и да е друг актьор /и то какъв/, но не ми омръзва да го гледам..ще ми се да не влиза толкова в този екшън образ..а да го видя и малко по- романтичен, но не мога да измисля точно как.. ;D

и забележи как му се измества името все по- напред в афишите..абе голяма работа е, и това си е..звезда, но без да звездее излишно.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #254 -: Ноември 23, 2010, 12:38:10 am »
нямаш ли чувството, че Джейсън вади нов филм всеки месец?!! ;D

А ми той все пак е сравнително свежо лице. И аз мисля, че един романтичен филм много би му отивал  ;)

« Отговор #255 -: Ноември 23, 2010, 12:51:51 am »
БНТ1

20:50 "Източни пиеси" - игрален филм /България, 2009 г./, режисьор Камен Калев, в ролите. Христо Христов, Ованес Торосян, Саадет Изил Аксой, Николина Янчева, Иван Налбантов и др.

ДИЕМА 2

21:00"Гордост и предразсъдъци" - романтика с уч. на Кийра Найтли, Талула Райли, Розамунд Пайк, Джена Малоун, Кери Мълиган, Доналд Съдърланд, Бренда Блетин и др.

ТВ 7

20,00 "Семейство Таненбаум" - комедия, драма, САЩ, 2001, с Джийн Хекман, Анджелика Хюстън, Бен Стилър, Гуинет Полтроу, Бил Мъри, Дани Глоувър
 ;D ;D ;D Не е по вкуса на всеки

bTV CINEMA

20,00  "Дивият" - Драма, САЩ, 1954 г., Режисьор. Ласло Бендек, В ролите. Марлон Брандо, Лий Марвин, Мери Мърфи, Робърт Кейт, Пеги Мали

22:00 "Дворец на илюзиите" - Драма, САЩ, 1999 г., Режисьор. Джонатан Каплан, В ролите. Клер Дейнс, Кейт Бекинсейл, Лу Даймънд Филипс, Пол Уолкър, Бил Пълман, Даниел Лапейн, Бил Пулман, Джо Стръмър, Дейвид Арата, Хюми Ман и др.

PRO.BG

21,00 "Невъзможно твой" - Романтична комедия, САЩ, 2003 г., Режисьор. Нанси Майърс, В ролите. Джак Никълсън, Даян Киитън, Киану Рийвс и др.

*

Vision

• 3523
« Отговор #256 -: Ноември 23, 2010, 12:56:11 am »

А ми той все пак е сравнително свежо лице. И аз мисля, че един романтичен филм много би му отивал  ;)

представям си го в някаква ситуация, в която любовта го връхлита и променя коренно..но не мога да реша от коя крайност в коя да отиде..например да е някакъв бизнес сухар и някаква дива женка да го извади от релси, или да е аутсайдер и любовта на някоя точна жена да го изправи на крака..второто май е по- голямо клише, значе да заложим на първото..той е например мениджър на някой не много известен английски футболен отбор- пари, жени, хазарт, наркотици, алкохол- тотална личностова деградация..и поредната наивна девойчица, емигрантка, не знаеща много английски, до която се събужда в поредната махмурлийска мъглива лондонска утрин по някакъв наивно възторжен начин събужда отдавна забравеното дете в него със своята невинност и вяра..а, как ти се струва.. :blink:

да бях с 20 години по- млада, щях да се пробвам в кастинга за ролята даже..заради любовните сцени, не за друго.. :-[

започва ''пъклен дом'', гледаш ли го?? ;)

« Отговор #257 -: Ноември 23, 2010, 01:08:27 am »
започва ''пъклен дом'', гледаш ли го?? ;)

не  :-[

Аз пък си го представям като някакяв задръстеняк, с две леви ръце, но смачкано-чаровен. Харесал си жена, която никога няма да бъде негова. Една съседка - яка мадама, иначе много популярна, е зарязана от тузара си, на когото е заложила бъдещето си. Тя се изнася от квартирата, където онзи я  й е наел, за да я посещава. Тя рИве върху куфарите си, защото си е изтървала тИлИфона в асансьорната шахта и не може да се обади на никого да я прибере. Нашия я вижда на стърбището и я прибира. Тя остава при него уж врмененно, но се амбицира и се заема с външния му вид. Ставайки все по-готин и по уверем моделират от ръцете на мацката той разбера, че другото момиче ще си остане недостижимо, а тази мацка е точно за него. ;)

;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #258 -: Ноември 23, 2010, 03:17:18 am »

не  :-[

Аз пък си го представям като някакяв задръстеняк, с две леви ръце, но смачкано-чаровен. Харесал си жена, която никога няма да бъде негова. Една съседка - яка мадама, иначе много популярна, е зарязана от тузара си, на когото е заложила бъдещето си. Тя се изнася от квартирата, където онзи я  й е наел, за да я посещава. Тя рИве върху куфарите си, защото си е изтървала тИлИфона в асансьорната шахта и не може да се обади на никого да я прибере. Нашия я вижда на стърбището и я прибира. Тя остава при него уж врмененно, но се амбицира и се заема с външния му вид. Ставайки все по-готин и по уверем моделират от ръцете на мацката той разбера, че другото момиче ще си остане недостижимо, а тази мацка е точно за него. ;)

;D ;D ;D

и двата сценария ми харесват и дори усещам, че в твоя има повече терен за разгръщане на горещи сексуално- еротични сцени../защото инициативата ще е в ръцете на жена  ;)/

обаче се надявам по някое време Джейсън да набие този, който я е зарязал, защото и като се бие пак е дОбър.. :-[
например бившия тузар ги среща случайно и да се опитва да я унижи с думи /след като е запознала Джейсън с цялата история/, представяш ли си нашето момче как ще го помЕли, на ситна, ситна каймица.. ;D ;D ;D

« Отговор #259 -: Ноември 23, 2010, 03:25:16 am »