Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111093 Прегледи
*

abroad

Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА
« Отговор #320 -: Януари 09, 2011, 05:40:31 am »

героинята е родена 09 ноември 1922г., Холи е точно 44г. и 1 ден след нея
Д.Д. е първата чернокожа номинирана за Оскар, а Холи - първата такава спечелила го ;)

значи Холи се е родила около година и два месеца след смъртта на ДД??не ти ли се струва че не е случайно :)

Съвсем не смятам, че е случайно
Vision, сори за подвеждането, Холи е три месеца, без 5 дни преди Д.Д.
Слънце в  :leos: е

*

Vision

• 3523
« Отговор #321 -: Януари 09, 2011, 05:42:37 am »

героинята е родена 09 ноември 1922г., Холи е точно 44г. и 1 ден след нея
Д.Д. е първата чернокожа номинирана за Оскар, а Холи - първата такава спечелила го ;)

значи Холи се е родила около година и два месеца след смъртта на ДД??не ти ли се струва че не е случайно :)

Съвсем не смятам, че е случайно
Vision, сори за подвеждането, Холи е три месеца, без 6 дни преди Д.Д.
Слънце в  :leos: е

аз ти повярвах, въпреки че помня, че с нея имаме много общи неща в картите- слънце, луна и не помня още какво, може би и асц.??..трябва да я видя пак..много е харизматична, според мен..може би другите не я виждат така..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #322 -: Януари 09, 2011, 05:45:50 am »
Много е харизматична далеч не само, и според мен ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #323 -: Януари 09, 2011, 05:46:54 am »
намерих и картата в сайта, който пусна Аврора..нямаме чак толкова общи неща.. :-[ :-[

карта

видях я отдавна помня и нещо ме е впечатлила картата.. :blink:

« Отговор #324 -: Януари 09, 2011, 11:47:38 pm »
БНТ1

20:45Сибирският бръснар - игрален филм /копродукция, 1998г./, режисьор Никита Михалков, в ролите. Джулия Ормонд, Ричард Харис, Даниел Обрушски, Олег Меншиков и др.

ДИЕМА 2

21:00"Хем боли, хем сърби" - комедия с уч. на Бен Стилър, Малин Акерман, Мишел Монахан, Карлос Менсия, Джери Стилър, Роб Кордри и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Лице назаем" - с уч. на Джон Траволта, Никълъс Кейдж, Колм Ферое, Джон Алън, Доминик Суейн, Ник Касаветис и др.

22:50"Тигър и Дракон" - с уч. на Жан Зъи, Чоу Юн Фат, Чанг Чен, Лунг Сихунг, Ченг Пей-Пей, Мишел Йо и др.

ТВ 7

20:00"Какво искат жените" - романтична комедия, САЩ, 2000, с Мел Гибсън, Хелън Хънт, Мариса Томей

23:10"Цар на войната" - драма, трилър, САЩ, Франция, 2005, с Никълъс Кейдж, Джаред Лето, Бриджит Мойнехан
Това е един от любимите ми филми :blink:

bTV

20:00"Камъкът на раздора" - Семеен, Комедия, Романтичен, САЩ, 2005 г., Режисьор. Томас Безука, В ролите. Клеър Дейнс, Даян Кийтън, Дермът Мълрони, Сара Джесика Паркър, Крег Нелсън и др.

bTV CINEMA

20:00Киновечер. "Пич, къде ми е колата?" - Екшън-комедия, САЩ, 2000 г., Режисьор. Дани Лейнър, В ролите. Дженифър Гарнър, Шон Уилям Скот, Аштън Кътчър, Дейвид Хърман, Марла Соколоф и др.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #325 -: Януари 11, 2011, 01:51:01 am »
ДИЕМА 2

21:00 "Смъртоносно влияние" - фантастика с уч. на Робърт Дювал, Теа Леони, Илайджа Ууд, Ванеса Редгрейв, Морган Фрийман, Джеймс Кромуел и др.

bTV CINEMA

22:00 "Принцът и просякът" - Семеен, Великобритания, Унгария, 2000 г., Режисьор. Джилс Фостър, В ролите. Ейдън Куин, Алън Бейтс, Джонатан Тиминс, Робърт Тиминс и др.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #326 -: Януари 11, 2011, 05:35:51 am »
Аурора , гледа ми се нещо , дето да ме грабне....  ;D...И в него да има интрига, да е пълно с красота ...Дай някаква идея! И нещо смешно ми измисли..... ;D

И мерси! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #327 -: Януари 11, 2011, 05:56:06 am »
Аурора , гледа ми се нещо , дето да ме грабне....  ;D...И в него да има интрига, да е пълно с красота ...Дай някаква идея! И нещо смешно ми измисли..... ;D

Ми, следи ми мисълта в тази тема, де  ;D http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3790.360.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #328 -: Януари 11, 2011, 06:44:22 am »

Ми, следи ми мисълта в тази тема, де  ;D http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3790.360.html

СЕГА СЪМ ВЪВ ВЪЗЛИТЕ...ИЗПУСКАШ МнннОООО шЪ знаЙш... :rolf: :rolf:

Мерси слънце , ще и Фърля едно очо... :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #329 -: Януари 12, 2011, 01:19:41 am »
ДИЕМА 2

21:00"Флашданс" - романтика с уч. на Дженифър Бийлс, Майкъл Нури, Лилия Скала, Съни Джонсън, Кайл Хефнър и др.

*

Марая

• 28287
« Отговор #330 -: Януари 12, 2011, 02:00:17 am »
ДИЕМА 2

21:00"Флашданс" - романтика с уч. на Дженифър Бийлс, Майкъл Нури, Лилия Скала, Съни Джонсън, Кайл Хефнър и др.

Много стар , ама много ме кефи.... ;D

http://vbox7.com/play:ce2202c2

« Отговор #331 -: Януари 15, 2011, 11:18:31 pm »
БНТ1

21:45 Джеферсън в Париж - игрален филм /САЩ, 1995г./, режисьор Джеймс Айвъри, в ролите. Ник Нолти, Грета Скаки, Жан-Пиер Омонт, Саймън Калоу, Сет Гилиъм, Гуинет Полтроу и др.

ДИЕМА 2

21:00 "48 часа" - екшън-комедия с уч. на Еди Мърфи, Джеймс Ремар, Брион Джеймс, Ник Нолти и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Моят фалшив годеник" - с уч. на Мелиса Джоан Харт, Джоузеф Лоурънс, Даян Нийл, Джейсън Макдоналд, Анди Калауей, Бърджис Дженкинс и др.

23:00 "8-ма миля" - с уч. на Еминем, Ким Бейсинджър, Бритни Мърфи, Меки Файфър и др

ТВ 7

20:00 "Адаптация" - комедия, САЩ, 2002, с Никълъс Кейдж, Мерил Стрийп, Крис Купър, Тилда Суинтън
Май ще гледам това

bTV

20:00 "Целуни ме" - Романтична комедия, Драма, САЩ, 1999 г., Режисьор. Раджа Госнъл В ролите. Майкъл Вартан, Дрю Баримор, Дейвид Аркет, Джон Райли, Лийли Собиески, Моли Шанън, Гари Маршъл

23:30 "Криеница" - Трилър, САЩ, 2005 г., Режисьор. Джон Полсъм, В ролите. Робърт Де Ниро, Дакота Фанинг, Елизабет Шу, Дилън Бейкър и др.
Това е добро

« Отговор #332 -: Януари 16, 2011, 09:46:25 pm »
БНТ1

20:45Живи - игрален филм /САЩ, 1993г./, режисьор Франк Маршал, в ролите. Итън Хоук, Винсънт Спано, Джош Хамилтън, Сам Берънс, Дейвид Кригъл, Брус Рамзи и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Всички страхове" - с уч. на Бен Афлек, Морган Фрийман, Джеймс Кромуел, Лив Шрайбър, Брус Макгий, Филип Бейкър Хол и др

22:40"Патриотът" - с уч. на Джейсън Айзъкс, Мел Гибсън, Чеки Карио, Том Уилкинсън, Рене Обержоноа, Том Уилкинсон, Хийт Леджър, Крис Купър, Джоли Ричардсън и др.

bTV

20:00"Истински лъжи" - Екшън комедия, САЩ, 1994 г., Режисьор. Джеймс Камерън, В ролите. Арнолд Шварценегер, Джейми Лий Къртис, Том Арнолд, Бил Пакстън, Тиа Карере, Арт Малик

PRO.BG

20:00"Любов в облаците" - Драма, Романтика, САЩ, 1995 г., Режисьор. Алфонсо Арау, В ролите. Киану Рийвс, Айтана Санчес Гийон, Антъни Куин, Жанкарло О' Жанини
Това филмче е много приятно

« Отговор #333 -: Януари 18, 2011, 02:53:40 am »
ДИЕМА 2

21:00 "Прецакването" - екшън с уч. на Марлон Брандо, Анджела Басет, Гари Фармър, Робърт Де Ниро, Едуард Нортън и др.

« Отговор #334 -: Януари 21, 2011, 02:26:26 am »
bTV COMEDY

21:00"Знак на съдбата" - Комедия, Фентъзи, САЩ, 2001 г., Режисьор. Питър Челсъм, В ролите. Джон Кюсак, Кейт Бекинсейл, Джеръми Пивен, Бриджит Мойнахан, Моли Шанън, Южийн Леви и др.

*

Vision

• 3523
« Отговор #335 -: Януари 21, 2011, 03:02:07 am »
bTV COMEDY

21:00"Знак на съдбата" - Комедия, Фентъзи, САЩ, 2001 г., Режисьор. Питър Челсъм, В ролите. Джон Кюсак, Кейт Бекинсейл, Джеръми Пивен, Бриджит Мойнахан, Моли Шанън, Южийн Леви и др.

тъкмо влизам, но щом ще дават ''серендипити'', пускам тв-то и казвам чао.. :kissd:

« Отговор #336 -: Януари 22, 2011, 01:58:17 am »
БНТ1

21,00 Концерт по повод 70-годишния юбилей на Пласидо Доминго - пряко предаване от Мадрид

ДИЕМА 2

21:00"За любов или пари" - романтична комедия с уч. на Майкъл Джей Фокс, Антъни Хигинс, Габриел Ануор, Боб Балабан, Дан Хедая и др.

bTV CINEMA

20:00Киновечер. ПРЕМИЕРА. "Между два свята" - Екшън, Научна фантастика, Канада, 2007 г., Режисьор. Джейсън Бърк, В ролите. Джейсън Прайсли, Лу Даймънд Филипс, Гари Хъдсън, Брадли Страйкър и др.

22:00"Копието на съдбата" (част 1) - Драма, Минисериал, Белгия, 2007 г., Продуцент. Денис Бери, В ролите. Елен Сьозаре, Макс фон Тун, Жак Вечер, Жак Перен, Михаел Коен, Джузепе Солери, Юрген Хайнрих и др.

« Отговор #337 -: Януари 23, 2011, 12:40:30 am »
ДИЕМА 2

21:00"Как да разкараш гаджето за 10 дни" - романтична комедия с уч. на Кейт Хъдсън, Матю Макконахи, Шалом Харлоу, Майк Мичъл, Адам Голдбърг и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Гаднярът" - с уч. на Вини Джоунс, Джейсън Стейтъм, Дейвид Кели, Дейвид Хемингс, Джейсън Флеминг, Ралф Браун и др.

23:10"Холивудленд" - с уч. на Бен Афлек, Боб Хоскинс, Ейдриън Броуди, Робин Тъни, Джефри Демън, Даян Лейн, Моли Паркър, Каролин Давернас и др.

bTV CINEMA

20,00 Киновечер. "Прелюдия към една целувка" - Комедия, Романтичен, САЩ, 1992 г., Режисьор. Норман Рене, В ролите. Нед Бийти, Кати Бейтс, Алек Болдуин, Мег Райън, Станли Туч

Вече няма Про Бг...има BTV екшън....

*

Vision

• 3523
« Отговор #338 -: Януари 23, 2011, 01:05:59 am »
не че не си падам все още по Джейсън, но видях, че по ТВ7 има и някакъв друг от 20 ч. "Митът" - приключенски екшън, Китай, Хонг Конг, 2005, с Джеки Чан, Хи-Сеон Ким, Малика Шерауат..и ''прелюдия към една целувка'' ми се гледа, и ''гаднярът'' ми се гледа..всичко е от 20 ч.  :41:

« Отговор #339 -: Януари 23, 2011, 01:32:27 am »
Гаднярът е готино филмче, а Вини Джоунс се оказа талант  ;)