Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111092 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА
« Отговор #360 -: Януари 31, 2011, 01:57:42 am »

20:00  "Армагедон" - Фантастика, Екшън, Трилър, САЩ, 1998 г., Режисьор. Майкъл Бей, В ролите. Брус Уилис, Били Боб Торнтън, Лив Тайлър, Петер Стормаре, Кийт Дейвид, Уил Патън, Оуен Уилсън, Стив Бушеми, Удо Киер, Уилям Фихтнър, Бен Афлек и др.

еееееех, любимият ми мъж пак ши мре  :03: :03: :03: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

и аз се чудя да го гледам ли за стотен път..пак ши рива, то се е видяло..че и дълъг, три часа..ама какво да се прави като ми е слабост.. :-[ :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #361 -: Февруари 06, 2011, 12:20:58 am »
БНТ1

21:45Дамите в лилаво - игрален филм /Великобритания, 2004г./, режисьор Чарлс Данс, в ролите. Джуди Денч, Маги Смит, Даниел Брюл и др.

ДИЕМА 2

21:00"Дългата целувка за лека нощ" - криминален екшън с уч. на Самюел Джаксън, Джина Дейвис, Браян Кокс, Дейвид Морс, Ивон Зима и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

23:00"Зеленият път" - с уч. на Том Ханкс, Сам Рокуел, Майкъл Кларк Дънкън, Бони Хънт, Патриша Кларксън, Дъг Хътчисън, Джеймс Кромуел, Дейвид Морс, Бари Пепър и др.

bTV

20:00"Мъже на честта" - Военна драма, САЩ, 2000 г.; Режисьор. Джордж Тилман Мл.; В ролите. Робърт де Ниро, Куба Гудинг Мл., Чарлийз Терон, Хал Холбрук, Майкъл Рапапорт, Пауърс Буут, Дейвид Кейт

bTV CINEMA

20:00Киновечер. "Луди в Алабама" - Комедия, Драма, САЩ, 1999 г., Режисьор. Антонио Бандерас, В ролите. Род Стайгър, Мелани Грифит, Кати Мориарти, Фани Флаг, Дейвид Морс

22:00Късно кино. "Лудории" - Приключенски, Трилър, Режисьор. Джон Макнотън, В ролите. Мат Дилън, Бил Мъри, Кари Снодграс, Кевин Бейкън, Нийв Кембъл, Дениз Ричардс

bTV COMEDY

21:00"Въздухари" - Комедия, Тийнейджърски, САЩ, 1994 г., Режисьор. Майкъл Леман, В ролите. Адам Сандлър, Ърни Хъдсън, Стив Бушеми, Крис Фарли, Брендан Фрейзър, Джо Мантеня

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #362 -: Февруари 06, 2011, 11:52:20 pm »
какво ще ни препоръчаш за днес??.. :blink:

имам сили за един филм..след вчерашната реанимация.. :-[

*

Инти

• 2068
« Отговор #363 -: Февруари 07, 2011, 12:02:05 am »

.: Резюме :

''Бурлеска'' Али Роуз /Кристина Агилера/ е красиво момиче от дълбоката провинция, което попада в космополитния Лос Анджелис, където съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес /Шер/.

Някога клубът е кипял от живот и клиентите са се редяли на опашка, за да влязат, но сега Тес изпитва сериозни финансови затруднения. Дали новоназначената сервитьорка Али Роуз няма да въвърне славата на клуба?

Филмът е режисьорски дебют за актьора Стив Антин, а тандемът Кристина Агилера – Шер е гаранция за добре прекарани часове в киносалоните.

torrent

« Отговор #364 -: Февруари 07, 2011, 12:17:55 am »
БНТ1

20:45 Булката беглец - игрален филм /САЩ, 1999г./, режисьор Гари Маршал, в ролите. Джулия Робъртс, Ричард Гиър, Джоан Кюсак и др.

ДИЕМА 2

21:00"Златното дете" - прилюченски екшън с уч. на Еди Мърфи, Чарлз Данс, Шарлот Луис, Виктор Уонг и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Извън контрол" - с уч. на Джордж Клуни, Дженифър Лопес, Дон Чийдъл, Денис Фарина, Албърт Брукс, Винг Реймс и др.

22:30"Братството на вълците" - с уч. на Венсан Касел, Моника Белучи, Марк Дакаскос, Самюел льо Биан, Жан-Франсоа Стевинен, Емили Дьокен и др.

bTV

20:00"Легенди за страстта" - Драма, Романтика, САЩ, 1994 г.; Режисьор. Едуард Цвик; В ролите. Антъни Хопкинс, Брад Пит, Айдан Куин, Джулия Ормонд, Хенри Томас

bTV CINEMA

20:00Киновечер. "Герой" - Комедия, Драма, САЩ, 1992 г., Режисьор. Стивън Фриърс, В ролите. Дъстин Хофман, Джина Дейвис, Анди Гарсия, Джоан Кюсак, Кевин Джей О'Конър

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #365 -: Февруари 07, 2011, 03:21:19 am »
Аурора.... , гледа ми се нещо готино и смешно или нещо красиво любовно.... :-[ ;D ;D
Не ме пращаи из темите , че не ми се чете...Избери ми нещо...,моля те! :wub: :25:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #366 -: Февруари 07, 2011, 03:28:40 am »
Аурора.... , гледа ми се нещо готино и смешно или нещо красиво любовно.... :-[ ;D ;D

1) http://arenabg.com/details.php?id=952b6b5ac528c9a3548fde95b0b74b593f247ac9
2) http://www.zamunda.net/details.php?id=250987&hit=1

Аз пък гледам Хинденбург по РТЛ.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #367 -: Февруари 07, 2011, 03:34:18 am »

1) http://arenabg.com/details.php?id=952b6b5ac528c9a3548fde95b0b74b593f247ac9
2) http://www.zamunda.net/details.php?id=250987&hit=1

Аз пък гледам Хинденбург по РТЛ.  :blink:

Снощи гледах до 3 часа голяма простития..."Запознай се с предците"....ужас... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #368 -: Февруари 07, 2011, 03:39:49 am »
Снощи гледах до 3 часа голяма простития..."Запознай се с предците"....ужас... ;D ;D

Верно е ужас. ;D  Няма как - филмът е с Джак Блек. Това му е амплоато. Рядко ми харесва филм с него, но се намират. Сащото и с Адам Сандлър - един на десет да ми хареса.

Ето една простотия с Адам Сандлър, на която много съм се смяла. Няма да стерляш по мене, ако не ти хареса. Филма е огледало на постера  ;D така, че сама реши дали да го сваляш  :P :P :P

http://www.zamunda.net/details.php?id=139449&hit=1

*

Марая

• 28287
« Отговор #369 -: Февруари 07, 2011, 04:07:25 am »

Верно е ужас. ;D  Няма как - филмът е с Джак Блек. Това му е амплоато. Рядко ми харесва филм с него, но се намират. Сащото и с Адам Сандлър - един на десет да ми хареса.

Ето една простотия с Адам Сандлър, на която много съм се смяла. Няма да стерляш по мене, ако не ти хареса. Филма е огледало на постера  ;D така, че сама реши дали да го сваляш  :P :P :P

http://www.zamunda.net/details.php?id=139449&hit=1

О.К. Ще ти кажа като го гледам дали ми е харесал...Разбира се , че няма да стрелям по теб , а по сценариста и режисьора , ако не ми хареса.... ;D ;)
Мерси! :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #370 -: Февруари 07, 2011, 12:03:32 pm »

22:30"Братството на вълците" - с уч. на Венсан Касел, Моника Белучи, Марк Дакаскос, Самюел льо Биан, Жан-Франсоа Стевинен, Емили Дьокен и др.

...беше неочаквано добър.. :blink:

« Отговор #371 -: Февруари 09, 2011, 01:42:54 am »
Ако искате да знаете началото на Доситетата Х и Fringe не ви е достатъчен, по btv Cinema от започна излъчването на първия сезон на сериала.
Дано да го източат целия  :blink:

bTV CINEMA днес

22:00"Досиетата "Х" - сериал, с. 1, еп. 2

« Отговор #372 -: Февруари 10, 2011, 02:53:44 am »
Диема 2

21 ч Дух с Патрк Суейзи и Деми Мур  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #373 -: Февруари 10, 2011, 03:18:02 am »
Диема 2

21 ч Дух с Патрк Суейзи и Деми Мур  :blink:

добре че ме подсети, един от любимите ми филми, в който е и една от любимите ми песни..пускам го, благодаря.. :kissd:

« Отговор #374 -: Февруари 10, 2011, 03:35:33 am »
 :blink:

Видях го в последния момент. Викам - я да го постна. На някой може да му се рИве. ;D

« Отговор #375 -: Февруари 12, 2011, 10:46:26 pm »
БНТ1

21:45 Кутиите - игрален филм /Франция, 2007г./, режисьор Джейн Бъркин, в ролите. Жералдин Чаплин, Мишел Пиколи, Джейн Бъркли, Наташа Рене, Ани Жирардо и др.

ДИЕМА 2

17:35"Блус Брадърс" - комедия с уч. на Джон Белуши, Дан Акройд, Джеймс Браун, Рей Чарлз и др.

21:00"Влюбеният Шекспир" - комедия с уч. на Бен Афлек, Гуинет Полтроу, Колин Фърт, Джефри Ръш, Том Уилкинсън, Джуди Денч и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

23:00"Елизабеттаун" - с уч. на Алек Болдуин, Орландо Блум,Сюзън Сърандън, Кирстен Дънст, Брус Макгил, Джуди Гриър и др.

ТВ 7

20:00 "Венецианският търговец" - драма, САЩ, Италия, Люксембург, 2004, с Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Джоузеф Файнс, Лин Колинс

bTV

20:00"Големи топки" - Екшън, Комедия, Спортен, САЩ, 2004 г., Режисьор. Роусън Маршъл Тънбър, В ролите. Винс Вон, Бен Стилър, Кристин Тейлър, Рип Торн, Джъстин Лонг, Стивън Рут, Джоел Дейдив Мур

23:30"Десперадо" - Екшън, Драма, САЩ, 1995 г., Режисьор. Робърт Родригес, В ролите. Антонио Бандерас, Салма Хайек, Стийв Бушеми, Карлос Гомез, Куентин Тарантино и др.

bTV CINEMA

22:00  "2001. Космическа одисея" - Приключенски, Драма, Научна фантастика, Великобритания, САЩ, 1968 г., Режисьор. Стенли Кубрик, В ролите. Кеър Дюлея, Гари Локууд, Уилям Силвестър, Даниел Рихтер, Леонард Роситър, Маргарет Тизак и др.

« Отговор #376 -: Февруари 13, 2011, 10:36:42 pm »
БНТ1

20:45Гражданско дело - игрален филм /САЩ, 1998г./, режисьор Стивън Зейлиън, в ролите: Джон Траволта, Робърт Дювал, Тони Шалоуб, Уилям Мейси и др.

ДИЕМА 2

21:00"Американски прелести" - драма с уч. на Кевин Спейси, Анет Бенинг, Тора Бърч, Уес Бентли, Мена Сувари, Крис Купър, Питър Галахър и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Превъзходството на Борн" - с уч. на Мат Деймън, Брайън Кокс, Франка Потнете, Джоан Алън, Джулия Стайлс, Карл Ърбан и др.

22:20"Мемоарите на една гейша" - с уч. на Юки Кудо, Гонг Ли, Кен Уатанабе, Мишел Йео, Коджи Якушо, Каори Момой и др.

ТВ 7

20:00"Добрият Уил Хънтинг", драма, САЩ, 1997, с Мат Деймън, Робин Уилямс, Бен Афлек, Мини Драйвър, Стелан Скарсгаард

23:00"Портата на тигъра и дракона", екшън драма, Хонг Конг, 2006, с Дони Уен, Николас Це, Шаун Уе

bTV

20:00"Добре дошли в Музпорт" - Комедия, САЩ, 2004 г., Режисьор: Доналд Петри, В ролите: Джийн Хекман, Рей Романо, Марша Хардън, Маура Тиърни, Кристин Барански, Фред Савидж, Рип Торн

bTVAction

18:00"Мис таен агент 2: Въоръжена и прекрасна" - Комедия, САЩ, 2005 г., Режисьор: Джон Паскин, В ролите: Сандра Бълок, Реджина Кинг, Енрике Марчиано, Уилям Шатнър, Ърни Хъдзън, Хедър Бърнс, Дидрих Бейдър, Трийт Уилямс

21:00"Трите Хикса 2: Следващо ниво" - Екшън, САЩ, 2005 г., Режисьор: Лий Тамахори, В ролите: Айс Кюб, Уилям Дефо, Скот Спийдман, Питър Строс, Съни Мабри, Нона Гей, Самюел Л. Джаксън

« Отговор #377 -: Февруари 20, 2011, 01:53:29 am »
БНТ1

21:45 Брулени хълмове - игрален филм /САЩ, 1992г./, режисьор Питър Космински, в ролите: Жюлиет Бинош, Ралф Файнс, Джанет Мактиър и др.

ДИЕМА 2

21:00"Диво сърце" - криминален с уч. на Лора Дърн, Никълъс Кейдж, Уилям Дефо, Изабела Роселини, Шерилин Фен, Криспин Глоувър, Даян Лад и др.

bTV

20:00"Прозрачно минало" - Трилър, САЩ, 2000, Режисьор: Робърт Земекис, В ролите: Мишел Пфайфър, Харисън Форд, Даяна Скаруид, Миранда Ото, Джеймс Ремар, Джо Мортън, Амбър Валета, Уенди Крюсън

*

Kaya

• 2893
« Отговор #378 -: Февруари 22, 2011, 06:54:06 pm »
ей, че си трудна принцеса за достигане с този подпис :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #379 -: Февруари 23, 2011, 02:19:42 am »
ей, че си трудна принцеса за достигане с този подпис :P

:rolf:  :confuse3:

Тази вечер дават Титаник. Като намеря къде беше ще се върна в темата да пиша.  ;D

ПП

Диема 2 - 21 ч