Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111106 Прегледи
Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА
« Отговор #380 -: Февруари 23, 2011, 04:27:54 am »
Гледам, че в торентите вече качват нови епизоди на Хаус. Сезонът е подновен. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #381 -: Февруари 24, 2011, 03:07:22 am »
Диема 2

21 ч Ловецът на хвърчила

Страхотен филм! Много ще ревете.

« Отговор #382 -: Февруари 27, 2011, 12:06:25 am »
БНТ1

21:45 Кабаре - игрален филм /САЩ, 1972г./, режисьор Боб Фос,

ДИЕМА 2

21:00 "Пътят на промените" - романтика с уч. на Катрин Хан, Дейвид Харбър, Леонардо Дикаприо, Кейти Бейтс, Кейт Уинслет, Майкъл Шенън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Свалячът Хал" - с уч. на Гуинет Полтроу, Джак Блек , Джейсън Александър, Джо Витерели, Рене Кирби, Брус Макгил, Антъни Робинс и др.

23:30"Чудовищно" - с уч. на Майкъл Стал-Дейви, Майк Вогъл, Джесика Лукас, Лизи Каплан, Одет Юстман, Ти Джей Милър и др

bTV

20:00"Джак Мечока" - Трилър Комедия, Драма, Семеен, САЩ, 1993 г.; Режисьор: Маршъл Херсковиц; В ролите: Дани де Вито, Мико Хюз, Робърт Стайнмилър, Гари Синиз, Арт Лафльор, Ерика Йон, Андреа Марковичи, Джулия Луис-Драйфус

23:30"Колекционерът" - Трилър, САЩ, 1999 г.; Режисьор: Филип Нойс; В ролите: Дензъл Уошингтън, Анджелина Джоли, Куийн Латифа, Майк Макглоун, Луис Гусман, Майкъл Рукър

bTVAction

21:00 "Матрицата: Презареждане" - Фантастичен екшън, САЩ, 2003 г., Режисьор: братя Уашовски, В ролите: Киану Рийвс, Моника Белучи,Кери-Ан Мос

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #383 -: Февруари 27, 2011, 03:20:00 pm »
Снощи някой гледал ли е Пътят на промените? По едно време заспах и не разбрах защо не заминаха за Париж Уилсън?  :thinking:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #384 -: Февруари 27, 2011, 03:51:09 pm »
Снощи някой гледал ли е Пътят на промените? По едно време заспах и не разбрах защо не заминаха за Париж Уилсън?  :thinking:

Него го повишиха в работата и той не искаше да заминат. Тя забременя. Направи домашен аборт и почина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #385 -: Февруари 27, 2011, 03:59:04 pm »
Благодаря Аврора. Аз се събудих после и догледах филма. Интересен беше, с много теми за размисъл и много реален, без стандартния хепи енд.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #386 -: Февруари 28, 2011, 12:19:05 am »
БНТ1

20:45 Трафик - игрален филм /САЩ, 2000г./, режисьор Стивън Содърбърг, в ролите: Луис Гусман, Денис Куейд, Бенджамин Брат, Бенисио Дел Торо, Майкъл Дъглас, Дон Чийдъл, Катрин Зита Джоунс и др. (12)

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Последният замък" - с уч. на Джеймс Гандолфини, Делрой Линдо, Марк Руфало, Робърт Редфорд, Стив Бъртън, Клифтън Колинс мл., Греъм Йост и др.

22:45"Обичам неприятностите" - с уч. на Ник Нолти, Джулия Робъртс, Робърт Лоджия, Олимпия Дукакис, Юджийн Леви, Сол Рубинек и др.

ТВ 7

20:00 "Пърл Харбър", военен, екшън драма, САЩ, 2001, с Бен Афлек, Джош Хартнет, Кейт Бекинсейл

bTV

20:00"Небесно царство" - Драма, Исторически, Военен, САЩ, 2005 г.; Режисьор: Ридли Скот; В ролите: Орландо Блум, Ева Грийн, Джеръми Айрънс, Дейвид Тюлис, Брендан Глиисън, Лиам Нийсън, Майкъл Шийн, Едуард Нортън

bTVAction

21:00"Матрицата: Революция" - Фантастичен екшън, САЩ, 2003 г., Режисьор: братя Уашовски, В ролите: Киану Рийвс, Моника Белучи,Кери-ан Мос

bTV COMEDY

21,00 "Смотаняци 2" - Екшън, Комедия, САЩ, 1993 г., Режисьор: Джим Ейбрахамс , В Ролите: Чарли Шийн, Лойд Бриджис, Валериа Голино, Ричард Крина, Бренда Бек, Мигел Ферер, Роуан Аткинсън, Джери Халива

БНТ1

21:00 Нощта на Оскарите - церемония по връчване на наградите "Оскар 2011"

ТВ 7

20:00 "Какво общо има това с любовта", биографична драма, САЩ, 1993, с Анджела Басет, Лорънс Фишбърн, Канди Александър

bTVAction

21:00 "Точен прицел" - Екшън, Трилър, САЩ, 1993 г., Режисьор: Роуди Херигтън, В ролите: Брус Уилис, Сара Джесика Паркър, Денис Фарина, Том Сайзмор

*

Vision

• 3523
тъкмо навреме съм се прибрала значи..за Оскарите.. ;D
предполагам, че и ти ще си на тях.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

предполагам, че и ти ще си на тях.. ;)

Аз даже ще съм на червения килим преди тях  ;D, но тази част няма да я излъчат  ;D

*

Vision

• 3523

Аз даже ще съм на червения килим преди тях  ;D, но тази част няма да я излъчат  ;D

излъчиха я  :unsure:..много добре ти седеше роклята.. :blink:
ти нямаше ли аватар с Натали Портман??..колко беше бременна, милата..

харесах си два филма- ''социална мрежа'' и ''бютифул'' с Хавиер Бардем..много хубав мъж беейй.. :-[ :-[ и Пенелопето не се дава..подхождат си страхотно..какво не бих дала да съм на нейно място.. :-[ :-[

добре беше церемонията, ама някак леко бедна и постна ми се стори..след интересното ураническо начало последваха някакви заигравки с родата и преглед на гардероба на Ан Хатауей..но все пак са си Оскари..очаквах повече за ''Инсепшън'' и даже Оскар на Лео, ама нъцки, даже не беше номиниран..защо така?!!.. :unsure: :-\ :'(

Ето малко от тУЙлетите http://www.elle.de/Galerie/Oscarverdaechtige-Red-Carpet-Roben-Wir-haben-die-schoensten-Looks-vom-roten-Teppich-ausgewaehlt_1497327.html#galerieBild

Да, постно беше, защото това беше някаква ултра кратка версия. Нямаше балет, нямаше музика, нямаше почетен Оскар, нямаше онази част с преглед на актьорите, които са си отишли от този свят миналата година.

Аз харесвам Джеймс Франко, но не ми хареса като конферансие. Ан Хатауей ми се лигавеше. ТОва не бива да се бърка с проява на чувство за хумор или комедиен талант. Като водещ най-много ми е допадал Били Кристъл. Той е водил няколко пъти и смешките винаги му се получават. :blink:

*

Vision

• 3523
този ''бютифул'' не го намирам..тегля ''социалната мрежа'' обаче..чудя се дали да не гледам и ''зимен дар''..стори ми се тежък, но хубав..сега е време за лягане, ама през четирите почивни дни, които се задават ще злоупотребя.. :blink:

ти хареса ли си филми??..сподели де, или вече си ги изгледала всичките.. :blink:

оо, Хавиер Бардем има чрд, след 40 мин. започва, на 1. март 1969 г. е роден..рибок, расов.. :-[

« Последна редакция: Март 01, 2011, 05:23:29 am от Vision »

ти хареса ли си филми??..сподели де, или вече си ги изгледала всичките.. :blink:

Предстои да гледам Речта на краля, Боецът /или Боксьорът - така беше първоначално преведен/. Вероятно Truе Gift няма да го свалям. Ще го чакам на HBO.

Inception e спечелил в категориите Оператор, Звуково миксиране, Звуково редактиране, Визуални ефекти като ето тази е много силна! Виж какви заглавия има:

Visual Effects
“Alice in Wonderland” Ken Ralston, David Schaub, Carey Villegas and Sean Phillips
“Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1” Tim Burke, John Richardson, Christian Manz and Nicolas Aithadi
“Hereafter” Michael Owens, Bryan Grill, Stephan Trojansky and Joe Farrell
“Inception” Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley and Peter Bebb
“Iron Man 2” Janek Sirrs, Ben Snow, Ged Wright and Daniel Sudick

Трябваше да го номинират и за Костюм  ;D Кви бяха изтупани само!  ;D

В тази категория всички съм ги гледала  ;D

И можеха поне да мернат Лео в публиката  :-[

*

Vision

• 3523
видях..визуалните ефекти ги смотаха на края за 5 секунди..ясно е, че за режисьор, филм, главна мъжка и женска роля са най- значимите награди..но така е в Холивуд- като си нарочат някой филм и го бутат като торен бръмбрар- еди какво си..тази година бутаха ''речта на краля'', затова аз няма да го гледам- в знак на протест..а може и да ми мине някой ден и да го видя от любопитство.. :blink:

Лео сигурно не е бил, затова не го дадоха..той въобще и не беше номиниран- сигурно е сърдит, нали е скорпи.. ;)

..тази година бутаха ''речта на краля'', затова аз няма да го гледам- в знак на протест..

......Лео сигурно не е бил, затова не го дадоха..той въобще и не беше номиниран- сигурно е сърдит, нали е скорпи.. ;)

Еее, не така де  :P Джефри Ръш ми е един от любимите актьори. Дори заради него ще го гледам.

А Лео снима филм за Едгар Хувър и би трябвало доста да е понадебелял за тази роля. Може и затова да е.

ДИЕМА 2

21:00 "Шоуто на Труман" - драма с уч. на Джим Кери, Ноа Емерих, Лаура Лини, Наташа МакЕлхон, Пол Джамати, Ед Харис и др.

ТВ 7

23:30"Сензацията", комедия, фентъзи, Великобритания, САЩ, 2006, с Хю Джакман, Скарлет Йохансон, Иън Макшейн

bTVAction

21:00"Синята бездна" - Екшън, Ужаси, САЩ, 1999 г., Режисьор: Рени Харлин, В ролите: Стелан Скарсгард, Томас Джейн, Сафрон Бъроуз, Джаклин Маккензи, Майкъл Рапапорт, Розана Аркет, Самюел Л. Джаксън

bTV CINEMA

20:00 Киновечер: "Врагът в моето легло" - Трилър, Драма, САЩ, 1991 г., Режисьор: Джоузеф Рубин, В ролите: Джулия Робъртс, Патрик Берджин, Кевин Андерсън, Елизабет Лоурънс, Клодет Невинс, Тони Абатемарко и др.

23:00 Късно кино: "Соларис" - Фантастика, Драма, САЩ, 2002 г., Режисьор: Стивън Содърбърг, В ролите: Джордж Клуни, Наташа Макелоун, Джеръми Дейвис, Виола Дейвис и др.

БНТ1

20:45 Хъшове - тв филм /България, 2008г./, 1 част, режисьор Александър Морфов, в ролите: Валери Йорданов, Петър Попйорданов, Руси Чанев, Валентин Ганев, Христо Мутафчиев, Деян Донков, Валентин Танев и др.

bTV

20:00 "Един прекрасен ден" - Романтична комедия, САЩ, 1996 г.; Режисьор: Майкъл Хофман; В ролите: Мишел Пфайфър, Джордж Клуни, Мей Уитман, Алекс Линц, Чарлс Дюринг, Холанд Тейлър и други

bTVAction

21:00 "Хари Потър и Огненият бокал" - Приключенски, Фантастика, Екшън, САЩ, 2005 г., Режисьор: Майк Нюъл, В ролите: Робърт Патисън, Алан Рикман, Клеменс Поези, Кати Леунг, Рупърт Гринт, Даниел Радклиф, Станислав Яневски, Ралф Файнс, Ема Уотсън

bTV CINEMA

20:00 Киновечер: "Големите надежди" - Драма, САЩ, 1998 г., Режисьор: Aлфонсо Куарон, В ролите: Робърт де Ниро, Гуинет Полтроу, Итън Хоук, Крис Купър и др

ДИЕМА 2

21:00"Аполо 13" - приключенски с уч. на Бил Пакстън, Катлийн Куинлан, Кевин Бейкън, Ед Харис, Гари Синиз, Том Ханкс и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Перфектен мъж" - с уч. на Хилари Дъф, Хедър Локлиър, Крис Нот, Майк О'Мейли, Бен Фелдман, Каролин Риа и др.

bTVAction

21:00"Зад решетките" - Екшън, Драма, САЩ, 1989 г., Режисьор: Джон Флин, В ролите: Силвестър Сталоун, Доналд Съдърланд, Дарлин Флюгел и др.

23:00"Американски психар" - Криминален, Психо, Ужаси, Трилър, САЩ, 2000 г., Режисьор: Мери Харон, В ролите: Рийз Уидърспун, Крисчън Бейл, Джаред Лето, Клои Севини, Уилям Дефо, Саманта Матис, Джош Лукас

bTV CINEMA

20:00Киновечер: "Вулкан" - Екшън, Драма, САЩ, 1997 г., Режисьор: Мик Джаксън, В ролите: Томи Лий Джоунс, Ан Хечи, Габи Хофман, Дон Чийдъл, Ричард Шиф, Майкъл Макгрейди, Кийт Дейвид и други

23:00Късно кино: "Моби дик" (част 2) - Минисериал, Драма, Приключенски, Великобритания, Австралия, 1998 г., Режисьор: Франк Родам, В ролите: Хенри Томас, Брус Спенс, Хю Кейс-Бърн, Робин Къминг, Шейн Фийни-Конър, Патрик Стюарт, Грегъри Пек и др.

RTL2

21:15 "Завръщане в бъдещето" - култова комедия, САЩ, 1985  ;D ;D ;D

БНТ1

21:45 Законът на Картър - игрален филм /САЩ, 2000г./, режисьор Стивън Кей, в ролите: Силвестър Сталоун, Миранда Ричардсън, Майкъл Кейн, Мики Рурк и др

ДИЕМА 2

21:00 "Момиче за милиони" - драма с уч. на Морган Фрийман, Клинт Ийстууд, Хилари Суонк, Джей Баручел и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Гадна компания" - с уч. на Антъни Хопкинс, Крис Рок, Гейбриъл Махт, Кери Уошингтън, Петер Стормаре, Майк Стенсън и др.

23:30"От Русия с любов" - с уч. на Никол Кидман, Бен Чаплин, Венсан Касел, Матю Касовиц, Бен Милър и др.

ТВ

20:00 "Аз, шпионинът" - Комедия, Трилър, САЩ, 2002 г.; Режисьор: Бети Томас; В ролите: Оуън Уилсън, Еди Мърфи, Фамке Янсен, Малкълм Макдауел, Гари Коул

bTVAction

21:00 "Първичен инстинкт" - Трилър, САЩ, 1992 г., Режисьор: Пол Верховен, В ролите: Майкъл Дъглас, Шарън Стоун, Стивън Тоболовски, Лаура Сан Джакомо, Уейн Найт, Джеймс Ребхорн, Джийн Трипълхорн и др.

bTV CINEMA

20:00 Киновечер: "Секс игри" - Трилър, САЩ, 1999 г., Режисьор: Роджър Къмбъл, В ролите: Райън Филипе, Сара Мишел Гелър, Рийз Уидърспун и др.