Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111309 Прегледи
БНТ1

20:45 Ларго Уинч - игрален филм /копродукция, 2008г./, режисьор Жером Сал, в ролите: Томер Сисли, Кристин Скот Томас, Мики Манойлович и др. (12)

ДИЕМА 2

21:00 "Форест Гъмп" - комедия с уч. на Том Ханкс, Гари Синиз, Сали Фийлд, Робин Райт, Миклети Уилямсън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Гладиатор" - с уч. на Ръсел Кроу, Оливър Рийд, Ричард Харис, Кони Нилсен, Хоакин Финикс, Дерек Джакоби.

23:10 "Любовен пир" - с уч. на Морган Фрийман, Грег Кийнър, Джейн Алекзандър, Рада Мичъл, Селма Блеър и др.

ТВ 7

20:00 "Неуязвимият", фентъзи, трилър, драма, САЩ, 2000, с Брус Уилис, Самюел Джаксън, Робин Райт Пен, Спенсър Трийт Кларк

bTV

20:00 "Любимците на Америка" - Комедия, САЩ, 2001 г; Режисьор: Джо Рот; В ролите: Джулия Робъртс, Катрин Зита-Джоунс, Кристофър Уолкън, Алън Аркин, Джон Кюсак

bTVAction

21:00 "Седем" - Трилър, Криминален, САЩ, 1995 г., Режисьор: Дейвид Финчър, В ролите: Брад Пит , Морган Фрийман, Гуинет Полтроу и др.

bTV CINEMA

20:00 "Бялата графиня" - Драма, Исторически, Романтичен, Военен, САЩ, Великобритания, Германия, Китай, 2005 г., Режисьор: Джеймс Айвъри, В ролите: Ванеса Редгрейв, Хироюки Санада, Джон Ууд, Маделин Потър, Ралф Файнс, Наташа Ричардсън, Алън Кордунър, Лин Редгрейв

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
вчера изпуснах филма за боксьорката, но днес му хванах повторението без да искам и то не от самото начало, но ми хареса и той..Истууд, също като Шаямалан си има характерен почерк..и на двамата стила ми е приятен- някак бавен, без да е муден, има поука, без да е елитарен, светлините са приглушени, хваща някакви важни моменти, без да е претензиозен откъм драматизъм..и въобще..добри са.. :blink:

днес мисля да започна с ''любимците'' и после да превключа на ''форест гъмп''..ама ако по време на някоя реклама превключа на ''гладиатор'', пак ще залепна за него.. :confuse3:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

вчера изпуснах филма за боксьорката, но днес му хванах повторението

Тези, които озвучават дублажа трябва да се гръмнат. Ужасни гласове, нищо не се чува от страничния шум на филма,  нито от музиката, която е на фон, въобще не можеш да усетиш драматизма. През цялото преме някакво буботене! :thinking: :thinking: :thinking: :thinking:

*

Vision

• 3523

Тези, които озвучават дублажа трябва да се гръмнат. Ужасни гласове, нищо не се чува от страничния шум на филма,  нито от музиката, която е на фон, въобще не можеш да усетиш драматизма. През цялото преме някакво буботене! :thinking: :thinking: :thinking: :thinking:

нищо, поне разбрах за какво става въпрос, защото на времето от рекламите излизаше все едно става въпрос за поредната история за бедното малко момиченце, което доказва, че американската мечта не е само мит, затова и не го гледах..имам въображение, мога да гледам филм и без хубави странични шумове.. ;)

ти на ''гладиатор''-а ли ще се ''отдадеш''??  ;) :P ;D

ти на ''гладиатор''-а ли ще се ''отдадеш''??  ;) :P ;D

даммм  :P ;) :-[ , а към 21 ч ще прехвърлям от време на време на НВО. Има едни филм с Катерин Зета Джоунс, който ми харесва и ще фърлям едно оЧо и на него....докато бродя из нета  ;D

*

Vision

• 3523
добре че погледнах пак филмите..бях забравила за ''неуязвимият''...само на него ще съм, гледала съм го само веднъж и то отдавна..супер.. :blink: благодаря че ме подсети, щях да го изпусна.. :kissd:

ДИЕМА 2

21:00 "Адвокат на дявола" - трилър с уч. на Киану Рийвс, Ал Пачино, Чарлийз Терон, Джефри Джоунс, Делрой Линдо, Кони Нилсен и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Завръщането на паяка" - с уч. на Морган Фрийман, Моника Потър, Дилън Бейкър, Майкъл Уинкот, Майкъл Мориати, Джей Сандърс, Пенелъпи Ан Милър и др.

bTVAction

21:00"Кабелджията" - Комедия, драма, САЩ, 1996 г., Режисьор: Бен Стилър, В ролите: Джак Блек, Оуен Уилсън, Джим Кери, Ерик Робъртс, Джордж Сегал, Матю Бродърик, Лесли Ман, Джанийн Гарофало

bTV CINEMA

20:00Киновечер: "Амазония" - Приключенски, Франция, Испания, 2000 г., Режисьор: Филип дьо Брока, В ролите: Жан-Пол Белмондо, Ариел Домбал, Патрик Бушите, Тилда Барс, Андре Пенверн, Рони Бандамо Казанова, Карлос Падрон и др.

23:00Късно кино: "Суровата следка - Екшън, Трилър, Криминален, САЩ, 1986 г., Режисьор: Джон Арвин, В ролите: Арнолд Шварценегер, Виктор Арго, Робърт Дави, Дарън Макгевин и Катрин Харолд др.

bTV COMEDY

21:00"Мистър Питкин в млекарницата" - Комедия, Великобритания, 1965 г., Режисьор: Робърт Ашър, В ролите: Норман Уиздъм, Едуард Чапман, Джери Дезмънд и др.

ДИЕМА 2

21:00 "Белфегор: Фантомът на Лувъра" - фентъзи с уч. на Мишел Серо, Фредерик Дифентал, Джули Кристи, Софи Марсо и др.

bTV CINEMA

20:00Киновечер: "Сега и завинаги" - Екшън, Трилър, Криминален, САЩ, Япония, 1993 г., Режисьор: Роджур Доналдсън, В ролите: Алек Болдуин, Ким Бейсинджър, Майкъл Медсън, Джеймс Уудс, Девид Морс, Дженифър Тили

23:00 "Мрачна вода" - Трилър, САЩ, Трилър, 2005 г., Режисьор: Уолтър Сейлс, В ролите: Дженифър Конъли, Джон С. Райли, Тим Рот, Пийт Постлетуейт и Дъгрей Скот

bTV COMEDY

21:00 "Камъкът на раздора" - Романтична комедия, Семеен, САЩ, 2005 г., Режисьор: Томас Безука, В ролите: Клеър Дейнс, Даян Кийтън, Дермът Мълрони, Сара Джесика Паркър, Крег Нелсън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Природни сили" - с уч. на Бен Афлек, Сандра Бълок, Мора Тиърни, Стийв Зан, Блайт Данър, Рони Кокс Блайт Данър и др.

ТВ 7

20:00"Забравените от Хуарес", криминална драма, САЩ, 2006, с Антонио Бандерас, Дженифър Лопес, Иринео Алварес, Рене Ривера

23:30"Първичен инстинкт 2", криминален, трилър, Германия, Великобритания, САЩ, 2006, с Шарън Стоун, Стан Колимур, Дейвид Тюлис

bTV CINEMA

20:00 "Ерин Брокович" - Биографичен, Драма, Романтичен, САЩ, 2000 г., Режисьор: Джулия Робъртс, Стивън Содърбърг, В ролите: Арън Екхарт, Албърт Фини

23:00 "Х-Мен" - Екшън, Фантастика, САЩ, 2000 г., Режисьор: Брайън Сингър, В ролите: Хю Джакман, Ана Пакуин, Фамке Янсен, Патрик Стюарт, Йън Маккелън, Холи Бери, Джеймс Марсдън, Ребека Ромийн, Шон Робъртс, Рей Парк, Тейлър Мейн, Брус Дейвисън

БНТ1

21:45 Гориво в кръвта - игрален филм /копродукция, 2001г./, режисьор Рене Харлин, в ролите: Силвестър Сталоун, Естела Уорън, Бърт Рейнолдс, Джина Гершон и пилотите Кристиян Фитипалди, Жан Алези, Хуан Пабло Монтоя, Жак Вилньо

ДИЕМА 2

18:00 "Чарли Бартлет" - комедия с уч. на Антон Йелчин, Робърт Дауни Младши, Хоуп Дейвис, Кейт Денингс, Меган Парк и др.

21:00 "Бягство от Алкатраз" - екшън с уч. на Клинт Истууд, Патрик Макгоън, Фред Уорд и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "Код "Меркурий" - с уч. на Брус Уилис, Алек Болдуин, Ким Дикънс, Мико Хюз, Чи Макбрайд, Питър Стормеър др.

23:30 "Алфи" - с уч. на Джъд Лоу, Мариса Томей, Омар Епс, Сиена Милър, Ния Лонг, Сюзан Сарандън, Джейн Краковски, Кевин Рам, Рене Тейлър и др.

ТВ 7

20,00 Евита

23:00 "Мистър Брукс", криминална драма,мистерия, САЩ, 2007, с Кевин Костнър, Деми Мур, Дейн Кук, Уилям Хърт

bTV

23:30 "Фенът" - Драма, Спортен, Трилър, САЩ, 1996 г.; Режисьор: Тони Скот; В ролите: Робърт Де Ниро, Бенисио дел Торо, Уесли Снайпс, Елън Баркин, Джон Легизамо

bTV COMEDY

21:00 "Прелюдия към една целувка" - Комедия, Романтичен, САЩ, 1992 г., Режисьор: Норман Рене, В ролите: Нед Бийти, Кати Бейтс, Алек Болдуин, Мег Райън, Станли Тучи

« Последна редакция: Март 13, 2011, 12:10:00 am от Aurora Borealis »

ДИЕМА 2

21:00"Шест дни, седем нощи" -приключенски екшън с уч. на Харисън Форд, Ан Хечи, Жаклин Обрадорс, Kлиф Къртис и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Кинг Конг" - с уч. на Наоми Уотс, Ейдриън Броуди, Джак Блек, Кайл Чандлър, Колин Ханкс, Джейми Бел, Анди Съркис, Крейг Хол, Томас Кречман и др.

bTV

20:00"Троя" - Историческа драма, САЩ, 2004 г.; Режисьор: Волфганг Питърсън; В ролите: Брад Пит, Ерик Бана, Орландо Блум, Питър О`Тул, Джули Кристи, Шон Бийн, Брендън Глийсън, Сафрън Бъроус

bTVAction

21:00"Лоши момчета" - Екшън, Комедия, САЩ, 1995 г., Режисьор: Майкъл Бей, В ролите: Мартин Лоурънс, Уил Смит, Джо Пантолиано, Али Шийди, Кланси Браун

bTV CINEMA

20:00Киновечер: "Любов в облаците" - Драма, Романтика, САЩ, 1995 г., Режисьор: Алфонсо Арау, В ролите: Киану Рийвс, Айтана Санчес Гийон, Антъни Куин,

ДИЕМА 2

21:00 "Могъщо сърце" - драма с уч. на Анджелина Джоли, Жерар Депардийо, Арчи Панджаби и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "40 дни и 40 нощи" - с уч. на Маги Гиленхал, Винеса Шоу, Моне Мазур, Майкъл Лондон, Джош Хартнет, Пауло Костанцо, Лорин Хейт, Бари Нюман, Адам Трийс и др.

ТВ 7

23:30 "По Мисури", уестърн, САЩ, 1976, с Марлон Брандо, Джак Никълсън, Ренди Куейд, Катлин Лойд, Фредерик Форест

bTVAction

21:00 "Този див, див запад" - Екшън, Комедия, Приключенски, Уестърн, САЩ, 1999 г., Режисьор: Бари Зоненфелд, В ролите: Уил Смит, Кенет Брана, Салма Хайек, Кевин Клайн, Бай Линг, М. Емет Уолш

bTV CINEMA

20:00 "Симпатико" - Драма,Криминален, Великобритания, Франция, САЩ, 1999 г., Режисьор: Матю Уорхъс, В ролите: Ник Нолти, Джеф Бриджис, Шарън Стоун, Албърт Фини, Катрин Кийнър и др.

bTV COMEDY

21:00 "Мистър Питкин в тила на врага" - Комедия, Великобритания, 1959 г., Режисьор: Джон Пади Карстейрс, В ролите: Норман Уисдом, Хонър Блекмен, Едуард Чепмен, Кампбел Сингър и др.

Днес почва ''Стъклен дом'',ако някой го следи от 20часа по БТВ.  :blink:

ДИЕМА 2

21:00 "Всичко, което изгубихме" - драма с уч. на Холи Бери, Бенисио Дел Торо, Дейвид Духовни, Алексис Левлин, Алисън Ломан и др.
Страхотен филм!

bTV CINEMA

20:00 "Моят личен Айдахо" - Драма, САЩ, 1991 г., Режисьор: Джон Карпентър, В ролите: Сам Нийл, Юрген Прохнов, Джули Кармен, Киану Рийвс

21:00 "Всичко, което изгубихме" - драма с уч. на Холи Бери, Бенисио Дел Торо, Дейвид Духовни, Алексис Левлин, Алисън Ломан и др.
Страхотен филм!

То бива, бива, ма тоя Бенисио дел Торо е невероятен актьор.  :umnik:

*

Vision

• 3523
Страхотен филм!

То бива, бива, ма тоя Бенисио дел Торо е невероятен актьор.  :umnik:

гледах го и аз филма..много ми хареса..ревах като изрод..
чудно как го даваха във филма да е лъв, чрд на 3-ти август..приличаше ли ти на лъв??на мен ми приличаше на стрелец..а Холи Бери играеше като жена- рак, познавам точно такива..иначе тя май беше лъв реално..както и да е..благодаря за препоръката..наистина много силен филм.. :blink:

чудно как го даваха във филма да е лъв, чрд на 3-ти август..приличаше ли ти на лъв??на мен ми приличаше на стрелец..

В сайта с картите няма посочен час на раждане, но да напомня ми на Стрелец на Ас. Всеки случай нещо огнено.  :rolleyes:

ДИЕМА 2

21:00 "Идеалният резултат" - криминална комедия с уч. на Крис Еванс, Скарлет Йохансон, Брайън Грийнбърг, Ерика Кристенсен, Леонардо Нам, Дариус Майлс и др.

23:40 "Мъртвото момиче" - трилър с уч. на Тони Колет, Пайпър Лори, Джовани Рибизи, Джош Бролин, Роуз Бърн и

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00 "16 пресечки" - с уч. на Брус Уилис, Мос Деф, Дейвид Морс, Джена Стърн , Кейси Сандър и др.

ПП
Аууууу, пропуснала съ един много хубав филм!

Сега започва по бтв Синема - Краят на аферата - с Рейф ФАйнс и....онази червенокосата... ;D

Страхотен е!

« Последна редакция: Март 19, 2011, 02:00:46 am от Aurora Borealis »

ДИЕМА 2

21:00"Снайперист" - екшън с уч. на Марк Уолбърг, Майкъл Пеня, Дани Глоувър, Кейт Мара, Елиас Котеас,Рона Митра и др

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Бракувани" - с уч. на Аштън Къчър, Британи Мърфи, Кристиан Кейн, Дейвид Москоу, Моне Мазур, Дейвид Раш и др.

23:10"Отменено уволнение" - с уч. на Райън Филип, Аби Корниш, Чанинг Тейтъм, Джоузеф-Гордън Левит, Чаран Хиндс, Тимъти Олифант, Виктор Расък, Роб Браун и др.

ТВ 7

20:00"Ръката която люлее люлката", драма, трилър, САЩ, 1992, с Анабела Шиора, Ребека Де Морни, Мат Макой

23:00"Чудовище", биографична драма, криминален, Германия, САЩ, 2003, с Чарлийз Терон, Кристина Ричи, Брус Дърн

bTVAction

21:00"Блокада" - Екшън, Драма, Трилър, САЩ, 1998 г., Режисьор: Едуард Цвайк, В ролите: Дензъл Уошингтън, Анет Бенинг, Тони Шалуб, Брус Уилис

bTV CINEMA

20:00Киновечер: Премиера: "Ромео и Жулиета" - Екшън, Драма, Романтичен, Приключенски, САЩ, 1996 г., Режисьор: Баз Лурман, В ролите: Леонардо Дикаприо, Клеър Дейнс, Джон Легуизамо, Харолд Перино Мл., Пол Сорвино, Брайън Денехи, Тед Тонтаг

*

Vision

• 3523
вчера гледах ''краят на аферата''..много хубав и много тъжен..тъжен, но хубав.. :blink: секса не ми беше нещо много сексуален обаче, а са добри актьори..чудя се аз ли съм се повредила нещо, между тях ли си нямаше химия.. :-\
май ако в мъжката роля беше Джеръми Айрънс по- добре щяха да се получат нещата..Файнс играеше като скорпион- дърво..

днес ще гледам ''чудовище''.. ;)

вчера не влизах и не знаех какво си препоръчала, сама си го избрах..и сега да не знаех, пак чудовището бих си избрала..  :57: :88: