Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 111064 Прегледи
вчера гледах ''краят на аферата''

май ако в мъжката роля беше Джеръми Айрънс по- добре щяха да се получат нещата..Файнс играеше като скорпион- дърво..

Джеръми Айрънс е гей. Той таквиз чувствени роли не играе. Аз харесвам Рейф Фйнс...много жадни очи, беее  :rolleyes: и хубав задник  :P Иначе Дж Мур обича да се съблича, но винаги ми е била като скумрия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
Оооо, много хубав филм. Нищо му няма на Ралф Файнс. ;) :-[
В "Английският пациент" ролята му беше подобна-другият в любовния триъгълник.

*

Vision

• 3523

Джеръми Айрънс е гей. Той таквиз чувствени роли не играе. Аз харесвам Рейф Фйнс...много жадни очи, беее  :rolleyes: и хубав задник  :P Иначе Дж Мур обича да се съблича, но винаги ми е била като скумрия.

айде на филма.. :blink:
Айрънс в Лолита беше супер, какво като е гей, като е добър актьор може да изиграе и страст дори.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

БНТ1

20:45 Кодът на апокалипсиса - игрален филм /Русия, 2007г./, режисьор Вадим Шмелев, в ролите: Венсан Перес, Анастасия Заворотнюк, Алексей Серебряков и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20,00 "Скалата" - с уч. на Шон Конъри, Никълъс Кейдж, Ед Харис, Майкъл Бийн, Джон Спенсър, Дейвид Морс и др.

22:50 "Инстинкт" - с уч. на Антъни Хопкинс, Куба Гудинг мл., Доналд Съдърланд, Мора Тиърни, Джордж Дзъндза, Джон Аштън и др.

bTV

20:00 "Влакът трезор" - Екшън, Приключенски, Криминален, САЩ, 1995 г.; Режисьор: Джоузеф Ръбин; В ролите: Уди Харълсън, Робърт Блейк, Крис Купър, Уесли Снайпс, Дженифър Лопес

23:00 "Паника на Арлингтън Роуд" - Екшън, приключенски, трилър, САЩ, 1999 г.; Режисьор: Марк Пелингтън; В ролите : Тим Робинс, Джеф Бриджис, Джоан Кюсак, Хоуп Дейвис, Мейсън Гембъл

bTVAction

21:00"Лоши момчета 2" - Екшън, Приключенски, САЩ, 2003 г., Режисьор: Майкъл Бей, В ролите: Мартин Лоурънс, Уил Смит, Джо Пантолиано, Тереза Рандъл

bTV CINEMA

20:00 "Калас завинаги" - Биографичен, Драма, Романс, Франция, Великобритания, Италия, Испания, Румъния, 2002 г., Режисьор: Франко Дзефирели, В ролите: Фани Ардан, Джеръми Айрънс, Джоан Плаурайт, Алесандро Бертолучи и др.

ДИЕМА 2

21:00"Нощен полет" - трилър с уч. на Рейчъл МакАдамс, Силиън Мърфи, Браян Кокс, Джейма Мейс и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"13-ият войн" - с уч. на Антонио Бандерас, Владимир Кулич, Даниел Саутърн, Нийл Мафин, Омар Шариф, Тони Кърън и др

ТВ 7

23:30"Територия на девици", комедия, романтичен, Италия, Великобритания, Франция, 2007, с Хайден Кристенсен, Миша Бартън, Тим Рот

БНТ1

22:10 Лабиринти - игрален филм /САЩ, 2001г./, режисьор Родриго Гарсия, в ролите: Глен Клоуз, Камерън Диас, Калиста Флокхард, Кати Бейкър, Валерия Голино, Холи Хънтър и др.

ДИЕМА 2

21:00 "Еймъс и Андрю" - криминална комедия с уч. на Самюел Джаксън, Майкъл Лърнър, Маргарет Колин, Никълъс Кейдж и др.

bTVAction

23:00 "Стелт" - Екшън, САЩ, 2005 г., Режисьор: Роб Коен, В ролите: Джош Лукас, Джесика Бийл, Джейми Фокс, Сам Шепард, Ричард Роксбърг, Джо Мортън, Иън Биас, Ебон Мос-Бахрач, Майкъл Денка

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Съпруга по неволя" - с уч. на Ума Търман, Колин Фърт, Джефри Дийн Морган, Сам Шепърд, Бруки Адамс, Изабела Роселини и др.

23:10"Цветът на парите" - с уч. на Том Круз, Бил Кобс, Джон Туртуро, Пол Нюман, Мери Елизабет Мастрантонио и др.

ТВ 7

20:00"Хазарт", драма, трилър, САЩ, 2005, с Ал Пачино, Матю Макконъхи, Рене Русо, Арманд Асанте

bTVAction

18:00"Мистър Дийдс" - Романтична комедия, САЩ, 2002 г., Режисьор: Стивън Брил, В ролите: Пери Анделин Блек, Уинона Райдър, Джон Туртуро, Стив Бушеми, Адам Сандлър, Питър Лайънс Колистър, Джон Тортуро

21:00"Господар и командир: Далечният край на света" - Екшън, Драма, Приключенски, САЩ, 2003 г., Режисьор: Питър Уиър, В ролите: Ръсел Кроу, Били Бойд, Пол Бетан, Джеймс Дарси и др.

bTV COMEDY

21:00"Не поглеждай назад" - Драма, Романтичен, САЩ, 1998 г., Режисьор: Едуард Бърнс, В ролите: Уорън Холи, Едуард Бърнс, Джон Бон Джоуви

БНТ1

20:45Обирът - игрален филм /САЩ, 2001г./, режисьор Дейвид Мамет, в ролите: Джийн Хекман, Дани Де Вито, Делрой Линдо, Сам Рокуел и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Трансформърс" - с уч. на Шая Лебьоф, Меган Фокс, Джош Дюамел, Джон Войт, Джон Туртуро, Тайрийз Гибсън, Рейчъл Тейлър, Кевин Дън и др.

23:00"Непроследим" - с уч. на Даян Лейн, Колин Ханкс, Били Бърк, Джоузеф Крос, Мери Бет Хърт и др.

ТВ 7

20:00"Панаир на суетата", романтична драма, Англия, САЩ, 2004, с Рийс Уидърспун, Джонатан Рийс Майерс, Гейбриъл Бърн, Анджелика Менди

bTV

20:00"След утрешния ден" - Екшън, Трилър, Фантастика, САЩ, 2004; Режисиьор: Роланд Емерич; В ролите: Денис Куейд, Джейк Гиленхаал, Еми Росум, Села Уорд

bTVAction

21:00 "Изгубени души" - Драма, САЩ, 2000 г., Режисьор: Януш Камински, В ролите: Уинона Райдър, Бен Чаплин, Джон Хърт, Филип Бейкър Хал, Елиас Котеас и др

Филмът е мистъри с лек привкус на хорор  ;)

*

Vision

• 3523

bTVAction

21:00 "Изгубени души" - Драма, САЩ, 2000 г., Режисьор: Януш Камински, В ролите: Уинона Райдър, Бен Чаплин, Джон Хърт, Филип Бейкър Хал, Елиас Котеас и др

Филмът е мистъри с лек привкус на хорор  ;)

пускам го, приятно гледане и лека нощ /ако заспя/, че откакто смениха времето съм като болна маймуна..вечер не мога да заспя, сутрин не мога да стана, цял ден се нося в някаква мъгла.. :rolleyes:

*

Vision

• 3523
аа, много добър филм.. ;D

:clap: :clap: :clap:

И аз го гледах пак. Айде лека, Вижънче!

Сменям каналите и по всички програми разни Местопрестъпления. Аман от трупове, морги и дисекции  :angry: Днес в Код криминално дават работното място на един съдебен медик в Сливен. Една мизерия. Все едно е в някакво мазе. И наредени ножове - 20 вида /не скалпени/. Ще речеш, че е тражорна  :-\

ДИЕМА 2

21:00"Заложник " - криминален екшън с уч. на Кевин Полак, Джими Бенет, Мишел Хорн, Бен Фостър, Джонатан Тъкър, Брус Уилис и др.

bTVAction

21:00"Безумецът" - Екшън, САЩ, 1998 г., Режисьор: Роман Полански, В ролите: Еманюел Сение, Харисън Хорд, Бети Бъкли и др.

ДИЕМА 2

21:00"Четвъртък" - криминален екшън с уч. на Аарон Екхарт, Мики Рурк, Томас Джейн, Полина Порижкова, Джеймс Легрос, Пола Маршал, Майкъл Джетър, Глен Плъмър и др.

bTV COMEDY

21:00"Меню за трима" - Комедия, Романтичен, Драма, САЩ, 1998 г., Режисьор: Дийн Парисот, В ролите: Дрю Баримор, Катрин О’Хара, Люл Уилсън, Джейк Бъси, Шели Дювал

БНТ1

21:45 3000 мили до Грейсланд - игрален филм /САЩ, 2001г./, режисьор Деймиън Лихтенщайн, в ролите: Кърт Ръсел, Кевин Костнър, Кортни Кокс, Крисчън Слейтър, Кевин Полак, Дейвид Аркет и др.(12)

ДИЕМА 2

21:00"Тя е жената" - комедия с уч. на Камерън Диас, Едуард Бърнс, Майк Макглоун, Джон Махони, Дженифър Анистън и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

23:00"Експертите" - с уч. на Робърт Редфорд, Сидни Поатие, Гари Хършбъргър, Дан Акройд, Дейвид Стратеърн и др.

ТВ 7

22:45"Здрач", драма, фентъзи, САЩ, 2008, с Кристин Стюарт, Робърт Патинсън, Майкъл Уелч, Питър Фачинели

bTV

23:30"От ада" - Трилър, Ужаси, Мистерия, САЩ, 2001 г.; Режисьор: Албърт и Алън Хюс; В ролите: Джони Деп, Хедър Граам, Роби Колтрейн, Йън Холм, Джейсън Флеминг

bTV CINEMA

22:00Късно кино: "Готи" - Драма, Криминален, САЩ, 1996 г., Режисьор: Робърт Хармън, В ролите: Арман Асанте, Уилям Форсайт, Антъни Куин, Франк Винсънт, Скот Коен, Робърт Миранда

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
хей ами по БТВ комеди що забрави "Ледена епоха 1"  :tongue2:  от 21 часа

че аз за него се каня - много е забавен, а и страшни лафове бичи  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

хей ами по БТВ комеди що забрави "Ледена епоха 1"  :tongue2:  от 21 часа

ми не ми е била във филтъра  :-[ иначе и аз сега видях рекламата.

ДИЕМА 2

21:00"Привидения в замъка" - приключенски с уч. на Терънс Стамп, Натаниъл Паркър, Марша Томасън, Уолъс Шоун, Дина Уотърс, Еди Мърфи и др.

23:35"Самолети, влакове и автомобили" - приключенска комедия с уч. на Майкъл Маккийн, Дилън Бейкър, Стив Мартин, Кевин Бейкън, Джон Кенди, Лейла Робинс и др., /п/

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Въздушен конвой" - с уч. на Никълъс Кейдж, Джон Кюсак, Джон Малкович, Винг Реймс, Ник Чинлънд, Стив Бушеми, Колм Мийни и др.

22:30"Шесто чувство" - с уч. на Брус Уилис, Хейли Джоуел Осмънт, Тони Колет, Оливия Уилямс и др.

bTV

20:00"Разкази за любовта" - Романтичен, Драма, Индия, 2000 г.; Режисьор: Адития Чопра; В ролите: Амитаб Баккхан, Шах Рук Кан, Айшуариа Рай, Удай Чопра, Джими Шергил, Шарма, Преети Джанджиани

bTVAction

21:00"Защитна стена" - Криминален, Трилър, САЩ, Австралия, 2006 г., Режисьор: Ричърд Лонкрейн, В ролите: Вирджиния Медсън, Харисън Форд, Пол Бетани, Робърт Форстър, Мери Ли Реджскъб, Робърт Патрик, Джими Бенет, Алън Аркин

bTV CINEMA

22:00Киновечер: "Знам какво направи миналото лято " - Трилър, Психо, Ужаси, САЩ, 1997 г., Режисьор: Джим Гилеспи, В ролите: Джони Галеки, Фреди Принз младши, Сара Мишел Гелар, Дженифър Лав Хюит, Райън Филип, Ан Хечи

*

Stella

• 7765

май ако в мъжката роля беше Джеръми Айрънс по- добре щяха да се получат нещата..Файнс играеше като скорпион- дърво..

Джеръми Айрънс е гей.

За пръв път чувам, че е гей. А иначе зная, че е женен за една много добра театрална актриса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765

Джеръми Айрънс е гей.

За пръв път чувам, че е гей. Направил ли е "самопризнания" или някой така предполага? А иначе  за него зная, че е женен за една много добра театрална актриса. Преди време ми беше любим актьор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥