Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 110996 Прегледи
Гледам този нов сериал с Джереми Айрънс - The Borgias. Засега има само 1 епизод. Ето линк към замунда - http://zamunda.net/details.php?id=258128&hit=1.

За пръв път чувам, че е гей. А иначе зная, че е женен за една много добра театрална актриса.

Преди мнооого години четох, не помня вече кой беше източника. Може и да не е истина .....като повечето неща в пресата.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Гледате ли Столичани в повече?  :blink: На мен първите две серии ми допаднаха. Не е смъртоносно смешно, но е приятно за гледане. Сега почва третата серия по БТВ.

*

Vision

• 3523
Гледате ли Столичани в повече?  :blink: На мен първите две серии ми допаднаха. Не е смъртоносно смешно, но е приятно за гледане. Сега почва третата серия по БТВ.

аз упорито ги изпускам, без да искам, според Фройд сигурно нещо ме дразни в тях, но не го осъзнавам..както и да е..но ме подсети, че забравих оня ден да гледам последният епизод на ''пъклен дом'', втори сезон, сега ще видя качили ли са го в бокса..а този уикенд ще гледам лов.нет на кино..щях да го гледам съботата която мина, но Синухе ме стресна с този съвпад марс/лилит и си представих някакви сцени в кино залата, да не ти ги описвам, че четат и деца.. :-[ ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
гледах днес love.net и много го харесах, направо си поревах даже и се чувствах горда както от това, че съм българка и сме направили такъв хубав филм, така и от факта, че съм част от тази история, историята на виртуалното пространство у нас.. :blink:

днес не си дала препоръки, трябва да избера сама.. :P

днес не си дала препоръки, трябва да избера сама.. :P

Ми нищо не ми хвана окото  :-[ Но вчера гледах Речта на краля. Мноого ми хареса. Невероятни актьори, невероятни! :blink:

ТВ7 - Ще се лее кръв -  с ДАниел Дей Луис. Мноого хубав филм. Започва сега!  ;D ;D ;D

БНТ1

20:45 Клетвата - игрален филм /САЩ, 2001г./, режисьор Шон Пен, в ролите: Джак Никълсън, Бенисио Дел Торо, Патриша Кларксън, Бо Дениълс и др. (12)

ДИЕМА 2

21:00"Слийпи Холоу" - трилър с уч. на Джони Деп, Кристина Ричи, Миранда Ричардсън, Майкъл Гамбон, Каспър Ван Дийн, Джефри Джоунс, Ричард Грифитс и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00"Х-Мен 2" - с уч. на Патрик Стюарт, Хю Джакман, Ян Маккелън, Холи Бери, Джеймс Марсдън, Браян Кокс, Алън Къминг и др.

22:50"Телефонна клопка" - с уч. на Колин Фарел, Кийфър Съдърланд, Форест Уитакър, Рада Мичъл, Кейти Холмс и др.

ТВ 7

19:45"Одисей и островът на мъглите", фантастичен, Великобритания, Румъния, Канада, 2008, с Арнолд Васло, Стив Бейсик, Леа Гибсън

bTV

20:00"Като рицарите" - Екшън, Драма, Романтичен, САЩ, 2001 г.; Режисьор: Брайън Хелгеланд; В ролите: Хийт Леджър, Марк Ади, Пол Бетани, Лора Фрейзър, Руфъс Сюъл

*

Vision

• 3523
"Слийпи Холоу" не съм гледала..от няколко дни текат реклами и съм се наточила.. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

bTV

20:00"Като рицарите" - Екшън, Драма, Романтичен, САЩ, 2001 г.; Режисьор: Брайън Хелгеланд; В ролите: Хийт Леджър, Марк Ади, Пол Бетани, Лора Фрейзър, Руфъс Сюъл

еееееееееееееееееее тва беше върха бееееееееееее  :-X :-X :-X 

финалният кадър на филма: звездно небе и изведнъж Поясът на Орион заблестява с цялата си прелест  :33:  аман от рептилите и техните грандомании тююююююююю развалиха ми вкуса от филма начи  :rakeattack:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Диема 2

21,00 - Еър Форс Уан - с ХАрисън Форд

В момента по една от прогамите започна Скарлет, но не обърнах внимание по коя  :confuse3:  ;D

БНТ

21:45
Есен в Ню Йорк - игрален филм /САЩ, 2000г./, режисьор Джоан Чен, в ролите: Ричард Гиър, Уинона Райдър, Антъни Лапалия и др.

Диема 2

21:00
"Здрач" - мистери с уч. на Пол Нюман, Сюзън Сарандън, Джийн Хекман, Рийз Уидърспун, Стокард Чанинг, Джеймс Гарнър и др.

23:45
"Доброто старо време" - комедия с уч. на Винс Вон, Уил Феръл, Люк Уилсън, Шон Уилям Скот, Мат Уолш и др., /п/

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

20:00
"Последният легион" - с уч. на Колин Фърт, Бен Кингсли, Айшвария Рей, Питър Мълан, Кевин Маккид, Джон Хана и др.

23:10
"Предизвестена смърт" - с уч. на Наоми Уотс, Мартин Хендерсън, Браян Кокс, Дейвид Дорфман, Линдзи Фрост и др.

ТВ 7

19:45
"Семейство Таненбаум
"
, комедия, драма, САЩ, 2001, с Джийн Хекман, Анджелика Хюстън, Бен Стилър, Гуинет Полтроу, Бил Мъри, Дани Глоувър
Този филм е шантав, но аз много го харесвам   ;D

22:45
"Карибски пирати 2: Сандъкът на мъртвеца", приключенски екшън, САЩ, 2006, с Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Бил Най

bTV

23:30
"Бездната" - Екшън, Приключенски, Драма, САЩ, 1989 г.; Режисьор: Джеймс Камерън; В ролите: Ед Харис, Мери Елизабет Мастрантонио, Майкъл Биен, Кид Брюър Дж., Лео Бърменстър, Тод Граф

bTV CINEMA

22:00
Късно кино: Премиера: "Хидра" - Фантастика, Ужаси, САЩ, 2009 г., Режисьор: Андрю Прендергаст, В ролите: Джордж Стълтс

bTV COMEDY

"Да почувстваш Минесота"
- Драма, САЩ, 1996 г., Режисьор: Стивън Байгълман, В ролите: Киану Рийвс, Камерън Диас, Винсънт Д’Онофрио, Делрой Линдо, Дан Акройд, Къртни Лъв, Тюсди Уелд и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

"Транспортер 3
"
- с уч. на Джейсън Стейтъм, Наталия Рудакова, Франсоа Берлен, Робърт Непър и др.
22:15
"Четирите пера" - с уч. на Хийт Леджър, Кейт Хъдсън, Уес Бентли, Джимон Хонсу, Джеймс Космо и др.

ТВ 7

"Усмиряване
",
драма, фентъзи, мистерия, Германия, САЩ, 2005, с Ейдриън Броуди, Кийра Найтли, Крис Кристофърсън

bTV

"Последният самурай"
- Приключенски, Драма, САЩ, 2003 г.; Режисьор: Едуард Зуик

23:30
"Изворът на живота" - Драма, Фентъзи, САЩ, 2006 г.; Режисьор: Дарън Аронофски; В ролите: Хю Джакман, Елън Бърстин, Рейчъл Уайз и други

ДИЕМА 2

"Ханибал: Потеклото" - трилър с уч. на Гаспар Юлиел, Гонг Ли, Доминик Уест, Рис Айфънс и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

"Ейс Вентура 2: Повикът на природата" - с уч. на Джим Кери, Иън Макнийс, Саймън Калоу, Боб Гънтън и др.

ТВ 7

"Семейна война"
, романтична комедия, САЩ, Канада, 2008, с Кристин Скот Томас, Бен Барнс, Джесика Бийл, Колин Фърт

22:15
"Фарго", криминална драма, Великобритания, САЩ, 1996, с Уилям Мейси, Стив Бушеми, Франсис Макдърмът

bTVAction

]21:00
"Невинен до доказване на противното
"
- Трилър, Криминална драма, САЩ, 1999 г., Режисьор: Джон Грей, В ролите: Раул Хулия, Харисън Форд, Бони Беделия, Грета Скаки, Пол Уинфийлд, Брайън Денехи и др.

btv cinema

23:00
Късно кино: "Опасни връзки" - Драма, САЩ, 1988 г., Режисьор: Стивън Фриърс, В ролите: Ума Търман, Сузи Курц, Джон Малкович, Мишел Пфайфър, Глен Клоуз, Киану Рийвс, Шодерло дьо Лакло, Милдред Натуик, Сузи Кърц, Питър Капалди, Антонио Вивалди

bTVAction

"Пряко включване"
- Драма, САЩ, 2000 г., Режисьор: Грегъри Хоблит, В ролите: Питър Макнийл (І) , Денис Куейд, Андре Брофър, Ноа Емерих, Дж. Питър Робинсън, Джим Кавийзъл, Джона Хил, Майкъл Цера, Майкъл Сера, Джеймс Кавийзъл, Елизабет Мичъл, Бил Караро
Много го обичам този филм. Наскоро го даваха, но аз пак да ви го препоръчам  ;D

bTV COMEDY

"Телевизионна мрежа" - Комедия, Драма, САЩ, 1987 г., Режисьор: Джеймс Л. Брукс, В ролите: Джак Никълсън, Джоан Кюсак, Уилям Хърт, Холи Хънтър, Албърт Брукс, Робърт Проски и др

ДИЕМА 2

"Дюс Бигалоу: Мъжкото жиголо" - комедия с уч. на Роб Шнайдър, Уилям Форсайт, Жаклин Обрадорс, Гейл О'Грейди, Еди Грифин и др.

ДИЕМА 2

"Ванила Скай" - драма с уч. на Том Круз, Камерън Диас, Пенелопе Круз, Кърт Ръсел, Джейсън Лий, Ной Тейлър и др.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

"Бързи и яростни: Токио Дрифт" - с уч. на Лукас Блек, Захари Ти Браян, Ники Грифин, Браян Гудман, Натали Кели, Линда Бойд и др.
22:20
"Мисията невъзможа 2" - с уч. на Том Круз, Танди Нютън, Дъгрей Скот, Винг Реймс, Ричард Роксбър и др.

ТВ 7

"Вавилон",
драма, САЩ, Франция, Мексико, 2006, с Брад Пит, Кейт Бланшет, Ел Фанинг, Джейми Макбрайд

bTV

23:00
"Предай нататък" - Комедия, Драма, Романтичен, САЩ, 2000 г.; Режисьор: Мими Ледър; В ролите: Кевин Спейси, Хелън Хънт, Хейли Джоел Осмънт, Джон Бон Джоуви

Вещееее, 21 ч Бтв Екшън Умирай трудно  ;)

тв 7

"Добрият пастир", драма, трилър, Канада, 2004, с Крисчън Слейтър, Моли Паркър, Стивън Риа

бтв синема

Киновечер: "Преди изгрев" - Драма, Романтичен, САЩ, 1995 г., Режисьор: Ричард Линклейтър, В ролите: Итън Хоук, Джули Делпи и др.
22:00
"Сърца в Атлантида" - Драма, Мистерия, Трилър, САЩ, 2001 г., Режисьор: Скот Хикс, В ролите: Антъни Хопкинс, Хоуп Дейвис, Мика Бурем, Дейвид Морс, Том Бауър и др.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Вещееее, 21 ч Бтв Екшън Умирай трудно  ;)

въй тва съм го изтървала  :(  тцъ тцъ тцъ ама, че съм заплес  :-\

сега си изтеглих ЕЛ Дорадо 2те серии от замундата и дано да свършат навреме, че ми се гледа за Атлантида  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Това е един минисериал, който няма да е по вкуса на всеки. На мене ми хареса. Гледах го 2-3 пъти.  ;D Общо взето - гейски СПИН неволи.

ТВ 7

20:40 "Ангели в Америка", еп. 1, минисериал, драма, фентъзи, Италия, САЩ, 2003, с Джеймс Кромуел, Ал Пачино, Мерил Стрийп, Ема Томпсън, Мери Луис Паркър