Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 110995 Прегледи
*

Vision

• 3523
Това е един минисериал, който няма да е по вкуса на всеки. На мене ми хареса. Гледах го 2-3 пъти.  ;D Общо взето - гейски СПИН неволи.

ТВ 7

20:40 "Ангели в Америка", еп. 1, минисериал, драма, фентъзи, Италия, САЩ, 2003, с Джеймс Кромуел, Ал Пачино, Мерил Стрийп, Ема Томпсън, Мери Луис Паркър

гледах го, добре че ме подсети..бях го набелязала по рекламите, но щях да го забравя..шантав е, но ми хареса.. :blink:
чакам да видя ангелите..пак ли са в халюцинация..утре ли е втората серия??дано да предупредиш пак, 10Х  :kissd:..
харесвам Ема Томпсън, създава едно особено /невротично- интелигентно и фино/ излъчване около себе си.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

утре ли е втората серия??

да  ;) 20:40 "Ангели в Америка", еп. 2

А пък аз в този филм за пръв път забелязах Мери Луис Паркър и си каза - ама тая е много автентична шизо  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523

да  ;) 20:40 "Ангели в Америка", еп. 2

А пък аз в този филм за пръв път забелязах Мери Луис Паркър и си каза - ама тая е много автентична шизо  ;D  ;D  ;D

аа, мама ''трева'', мечтата на всеки тийн..добре изпълва ролята на ''отнесени от вихъра'', сигурно специално ги е наблюдавала за целта.. ;)

ще го гледам довечера, благодаря ти.. :kissd:

bTVAction

21:00 "Умирай трудно 3"   :mellow: - Екшън, Приключенски, САЩ, 1995 г., Режисьор: Джон Мактиърнън, В ролите: Брус Уилис, Джереми Айрънс, Самюел Л. Джаксън, Греъм Грийн, Колин Камп

*

abroad

• 2187
Nova TV

Пристигане в Америка  ;D - един от великите в жанра
току започна

Вижън, от 20 ч по Нова има филм с Джейсън Стейтъм - Единакът.  ;)

*

Vision

• 3523
Вижън, от 20 ч по Нова има филм с Джейсън Стейтъм - Единакът.  ;)

изпуснах го  :-[..нищо, ще го дръпна, но май го имам даже, ако той е ченге с партньор азиатец, когото убиват в началото, а Джет Ли е от лошите..ако е този филма, даже май не го догледах до края..харесвам Джейсън, но не винаги мога да понасям прекаления екшън.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аурора, нещо интересно има ли днес? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Вече нищо не ми е интересно  :angry:

Ааа чакай да се поправя  :confuse3: Добре , че ме подсети  :haha:

По Diva Universal тече вторият сезон на Добрата съпруга. Сега започва новият епизод.

*

priya

• **
  • 1263
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:33:18 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ааа чакай да се поправя  :confuse3: Добре , че ме подсети  :haha:

По Diva Universal тече вторият сезон на Добрата съпруга. Сега започва новият епизод.

Мерси...,отивам след малко да се обучавам как се става добра съпруга.... ;D ;)

И без такива приказки... :wub: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

ДИЕМА 2

21:00 "Вечният градинар" - драма с уч. на Ралф Файнс, Рейчъл Уайз, Дани Хюстън и др.

ПП

Много добър филм!
« Последна редакция: Май 24, 2011, 05:25:32 am от Aurora Borealis »

Вижън, днес Ангели в Америка 20,40 ч ТВ7  ;)

*

Vision

• 3523
Вижън, днес Ангели в Америка 20,40 ч ТВ7  ;)

знам, сетих се преди малко, но ти благодаря че мислиш за мен.. :kissd:
доколкото разбрах- вторник, сряда и четвъртък го дават..докато запомня и той ще свърши, нали е мини..
току що изгледах това филмче, което е пуснала Кайли /на Дейвид Айк/..стана ми гот от факта, че нямам заеми.. ;D

4 почивни дни, направо са ми много..и майка дойде на гости и си тръгна, и излизах да се мотая, и вече нямам търпение да отида на работа.. :confuse3: мързела ми влияе много зле..сигурно заради това не печеля от тото-то.. :lol:

приятна вечер и на теб.. :blink:

4 почивни дни, направо са ми много..

И на мене са ми много  ;D,  но една регулярна 4 дневна работна седмица би ми идвала добре.  ;D

*

abroad

• 2187
но една регулярна 4 дневна работна седмица би ми идвала добре.  ;D

да, да, дааа :yahoo: :confuse3:
само дето не са ми много тези 4 дни ;D

*

Vision

• 3523
4 почивни дни, направо са ми много..

И на мене са ми много  ;D,  но една регулярна 4 дневна работна седмица би ми идвала добре.  ;D

заклевам се, че го обмислях като вариант..с надеждата, че постепенно ще свикна с три почивни дни, но като чух как скача бизнеса срещу официалните празници, разбрах че сме далеч от осъществяването на идеята  ;)..  :haha:

Вижън,  ;)

21:00 "Транспортер 2" - Трилър, Екшън, САЩ, 2005 г., Режисьор: Луис Летер, В ролите: Александро Гасман, Джейсън Флеминг, Амбър Валета, Кейт Наута, Матю Модин

БТВ

20:00 "От другата страна" - Криминален, Екшън, Драма, САЩ, 2006 г.; Режисьор: МАртин Скорсезе; В ролите: Леонардо Ди Каприо, Деймън, Джак Никълсън, Марк Уолбърг, Мартин Шийн, Рей Уинстоун, Вера Фармига

НВО

21:05 "Злокобен остров ", трилър - САЩ, 2010; реж. Мартин Скорсезе, с Леонардо ДиКаприо, Марк Ръфало, Бен Кингсли, Мишел Уилямс, Макс Фон Сидоу