Здравей Гост

ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ АУРОРА

• 495 Отговора
  • 110849 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 02:12:45 pm от Hm »

Отдавна си мисля по твоя въпрос с желанието да не влизаш в конфликти

Не знаех, че съм имала такъв въпрос.  ;D Но се радвам, че ти си мислила по него  ;D

Ако не си разбрала до сега, обичам да споделям информация. Предмети и собственост - не. ;D

Аз не съм това, което си написала. Това съм аз в твоите представи за мен.

Но не мога да ти отрека друго. Гледам, че вече казваш "Благодаря". Честито. Стигна до тази думичка преди 30.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Отдавна си мисля по твоя въпрос с желанието да не влизаш в конфликти с никого и да даваш непоискана информация за филмите на другите. Наистина е странно това, че постоянно даваш информация кога какъв филм ще дават и къде и то доста преди да ти направят специална тема, само за да не се пречкаш в другите теми. Сякаш се опитваш да дадеш някакъв подарък на съфорумците, за да те харесват. И си послушна.

Така Марс се подтиска. Когато агресията не може да излезе навън се насочва навътре. Чак сега ми просветна, че сигурно заради това постоянно имаш главоболие. Главата е по Марс.

Аурора никога не влиза в конфликти пряко.... :-\  само разпалването  и поддържането на  огъня.... ;D.... не значи конфликт.... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Аурора никога не влиза в конфликти пряко.... :-\  само разпалването  и поддържането на  огъня.... ;D.... не значи конфликт.... :haha:

Хахаха! Мноого си права!  ;D Голяма съм майсторка. Даже не знам как го правя. Следобяда отговорих на един пост на Лили ииии ......отиде коня в реката.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Хахаха! Мноого си права!  ;D Голяма съм майсторка. Даже не знам как го правя. Следобяда отговорих на един пост на Лили ииии ......отиде коня в реката.  ;D

Ха-ха-ха. :haha: :rolf:
Това астрологичен казус ли е? :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Бе, карай да върви. Някъде по темите  ;)

*

Kaya

• 2893
 днес имало пепеляшка с дрю баримор  мн. е хубава тук и нежна, когато е умита  ;D и дюгри скот ( като принц и млад много ми допадна)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
днес имало пепеляшка с дрю баримор  мн. е хубава тук и нежна, когато е умита  ;D и дюгри скот ( като принц и млад много ми допадна)

можеше да кажеш преди да свърши ;D

ееее пропуснала съм да ви се харесам с този филм    :rolf:

*

Kaya

• 2893
Re:ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ И ПРЕДАВАНИЯ ПРЕПОРЪЧАН
« Отговор #489 -: Май 30, 2011, 05:20:57 am »

преди митунки му хванах края :( и чак се ядосах, защото мн. харесвам как играе тук анжелика хюстън (мащехата)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

Тази вечер нещо са наредили много заглавия

БНТ1

21:00 Обещанието - политическо реалити - това специално за Кайли   ;D

ДИЕМА 2

21:00 "Кръстникът I" - криминален с уч. на Ал Пачино,

ТВ 7

20:00 "Ритъмът на улицата", романтична драма, музикален, САЩ, 2008
танци-манци   :blink:

AXN

21:00 "Готика", ужаси - САЩ, 2003; реж. Матю Касовиц, с Холи Бери,

bTVAction

22:00 "Анаконда" - Приключенски, Фентъзи, САЩ, 1997 г.,

bTV CINEMA

20:00 "На гости в миналото" - Фентъзи, Канада, 1999 г., Режисьор: Джим Кауфман, В ролите: Тимъти Басфийлд, Елиша Кътберт, Габриел Бони и др.

bTV COMEDY,

21:00 "Ловци на шаферки" - Романтичен, Комедия, САЩ, 2005 г., Режисьор: Дейвид Добкин, В ролите: Оуен Уилсън, Винс Вон,

bTV CINEMA

20:00 "Сватбеният певец" - Комедия, САЩ, 1998 г., Режисьор: Франк Кораци, В ролите: Адам Сандлър, Дрю Баримор, Кристин Тейлър, Алън Ковърт и др.

*

Vision

• 3523

оо, гледах го, гледах гооо...нали имах много свободно време, изгледах сума ти филми.. ;D

само Gal да даде сиид на ''звездния човек'', че съм в очакване за включване..Gal, тук ли си??  :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

Свали си корейския, който е препоръчала Вещичка. Много е хубав.  :blink: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1769.620.html

*

Vision

• 3523
Свали си корейския, който е препоръчала Вещичка. Много е хубав.  :blink: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1769.620.html

ако е този с Робинзон Крузо го изгледах, даже вече го изтрих..става като за веднъж..не ме наведе на кой знае какви размисли..просто човек, поставен в крайна ситуация, за да види кое наистина има значение в живота..имам доста такива лични ситуации.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

bTV CINEMA

20:00 "Месец любов"[/b] - Драма, Романтичен, САЩ, 2001 г., Режисьор: Пат О’Конър, В ролите: Киану Рийвс, Чарлийз Терон, Джейсън Айзъкс, Грег Джърман, Лиъм Айкън, Майкъл Розенбаум, Лорън Греъм, Джейсън Кравиц и др.