Здравей Гост

Странно едно такова...

• 265 Отговора
  • 63113 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Странно едно такова...
« Отговор #40 -: Юли 16, 2010, 12:55:38 pm »
  Търсяяя, в големия свят непрестанно, утре е късно, а днеска е раноооо. Трябва ми тръпка любов, но красива, трябва ми глътка живот, ала живаааа........

http://www.vbox7.com/play:258183c9

и аз съм изпаднала в същото състояние.
обстоятелствата ме притискат отвсякъде, а изхода е забулен в мъгла.

търсенето е вътре в теб! просто го пусни да си иде....отвори му вратата и ще разбереш ,че онова ,което търсиш си го намерила.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #41 -: Юли 16, 2010, 12:56:23 pm »
Това е състоянието на Наблюдателя. Добре позната на изток фигура.
Аз откак съм се родила съм в такова състояние.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #42 -: Юли 16, 2010, 12:57:28 pm »
не си сеотворил и затворил достатъчно!
не може да ти бъде тъпо , при условие ,че си опознал себе си и си стигнал до себепознанието...
тук става дума за ЕГО!
а не за отваряне и затваряне....егото е над състоянието "тъпо".....то е над нещата!

не знаеш достатъчно, не осъзнаваш достатъчно и няма как да знаеш всичко! отново ти казвам за теб аз съм мъгла и точка. до сега нямаш нито едно попадение. интерпретацията ти на моя хороскоп са общи приказки и дори не съм ги искала!  

знам си хороскопа и знам какво ме чака и нямам нужда от твоята интерпретация!

не съм се била затворила или пък не съм се отворила - то туй да не са портите на светата инквизиция! това съм аз - личност! аз знам по-добре себе си и колкото и да драпаш да се правиш на великия звездоброец на форума не се занимавай с мен! не желая да ме обсъждаш, защото не си обективна! сори, но това е положението!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #43 -: Юли 16, 2010, 12:58:57 pm »
пффффффффууу, и моята прогресивна луна е в 8 дом, но скоро е влязла там и чак след 3 години ще излезе :-X
и е в опозиция на Нептун във 2.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #44 -: Юли 16, 2010, 01:00:38 pm »

до тук ти беше най-точна! каза го кратко и синтезирано  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Юли 16, 2010, 01:01:00 pm »
пффффффффууу, и моята прогресивна луна е в 8 дом, но скоро е влязла там и чак след 3 години ще излезе :-X
и е в опозиция на Нептун във 2.
;D ;DТакааааа, значи пр.Луна да обвиня.(и моята се е намърдала в 8 дом)

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Юли 16, 2010, 01:01:42 pm »
което те накара да напишеш всички тия глупости, за да се почувстваш "над нещата".  ;D

И аз мислех да го напиша, но не по този начин. Някои хора винаги си търсим възвишени "оправдания", за да се чувстваме по определен начин...слагам и себе си в числото понякога.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #47 -: Юли 16, 2010, 01:05:20 pm »
явно в този момент от живота, там й е мястото.
факт е обаче, че не се чувствам себе си, няма го пламъчето в мен, няма я жажда за живот, която имах преди.
всичко ми е безразлично и безинтересно.
търся да се хвана за нещо, като удавник за сламка, но после се оказва, че сламката не е достатъчно стабилна, за да ме измъкне от блатото и си стоя тук, загубила надежда, че нещо зависи от мен и от моите усилия.

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Юли 16, 2010, 01:05:23 pm »

до тук ти беше най-точна! каза го кратко и синтезирано  ;)

Виж сега, Веще! Съзерцанието е хубаво нещо и на мен ми стана ясно, че си в такова състояние от ПЪРВИЯ ПЪТ. Но това не обяснява факта, че си неудовлетворена. Ти казваш имам нужда от още нещо, това не ми е достатъчно. Аз ти гарантирам, че като замениш състоянието на съзерцание и превключиш на състояние търсене, нещата ще се променят....и хормоналната ти настнройка ще се промени - вместо серотонин - малко адреналин ще ти се влее в кръвта. То всичко е свързано и с биохимията, колкото и да е странно...Но мозъкът диктува- важното е да знаеш дали го искаш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Юли 16, 2010, 01:07:54 pm »
не си сеотворил и затворил достатъчно!
не може да ти бъде тъпо , при условие ,че си опознал себе си и си стигнал до себепознанието...
тук става дума за ЕГО!
а не за отваряне и затваряне....егото е над състоянието "тъпо".....то е над нещата!

не знаеш достатъчно, не осъзнаваш достатъчно и няма как да знаеш всичко! отново ти казвам за теб аз съм мъгла и точка. до сега нямаш нито едно попадение. интерпретацията ти на моя хороскоп са общи приказки и дори не съм ги искала!  

знам си хороскопа и знам какво ме чака и нямам нужда от твоята интерпретация!
не съм се била затворила или пък не съм се отворила - то туй да не са портите на светата инквизиция! това съм аз - личност! аз знам по-добре себе си и колкото и да драпаш да се правиш на великия звездоброец на форума не се занимавай с мен! не желая да ме обсъждаш, защото не си обективна! сори, но това е положението!
може , не знам каква е причината за тази ти реакция , ако наистина нямаш ЕГО!
видно  от този ти пост ,имаш проблем с ЕГОТО си ,защото дори не можеш да изслушаш друго мнние или гледна точка!
това ,че си личност ,не означава ,че си повече от останалите , а само едно ,че си част от тях и те от теб!
погледнах хороскопа ти и винаги ще гледам ,това ,което смятам че ми е нужно зада разбера някой или нещо...
няма като как да не спомена ,че добрите проявления на юпитер/меркурий в съвпад на асц ,те имат и негативни такива!твоя живот си е твой и си го живей както намериш за добре ,но след като споделяш и ни ангажираш с това си състояние , аз се чувствам задължена да споделя мнението си!
проблема ти е свързан с ЛИЧНОТО ТИ СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЕГОТО ,което трудно може да бъде преборено , по начина и отношението ти към другите!
чувството на превъзходство не е най-правилния начин! :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Юли 16, 2010, 01:10:12 pm »
Ало, Стрелец и Риби няма да се разберат, така че не спорете. Имам чувството, че не говорите една на друга изобщо.

« Отговор #51 -: Юли 16, 2010, 01:12:53 pm »
явно в този момент от живота, там й е мястото.
факт е обаче, че не се чувствам себе си, няма го пламъчето в мен, няма я жажда за живот, която имах преди.
всичко ми е безразлично и безинтересно.
търся да се хвана за нещо, като удавник за сламка, но после се оказва, че сламката не е достатъчно стабилна, за да ме измъкне от блатото и си стоя тук, загубила надежда, че нещо зависи от мен и от моите усилия.

Дааам Рая, разсъждавайки над това - като удавник за сламка - стигнах до някои свои прозрения, които не са свързани само с настоящата тема...Че не е нужно да търсиш сламка, защото това показва, че си достатъчно отчаян и виждаш леталния изход. А трябва да се осланяш на дълбоката вяра в себе си - което ще рече в Бог, да се оставиш на неговата воля - тогава изхода идва от само себе си.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #52 -: Юли 16, 2010, 01:13:03 pm »
което те накара да напишеш всички тия глупости, за да се почувстваш "над нещата".  ;D

И аз мислех да го напиша, но не по този начин. Някои хора винаги си търсим възвишени "оправдания", за да се чувстваме по определен начин...слагам и себе си в числото понякога.

не мога да разбера що за стаден инстинкт да натиквате главата на човек, който се опитва да изплува от блатото! защо да няма възвишени оправдания? защо да няма духовни пътеки по които да вървим? защо опорочавате всичко по-извисено? защо действате точно както е описано в Матрицата - като редови опо-ве, които единствената им цел да върнат заблудената овца в стадото? това злоба ли е от ваша страна или завист?

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юли 16, 2010, 01:14:19 pm »
Ало, Стрелец и Риби няма да се разберат, така че не спорете. Имам чувството, че не говорите една на друга изобщо.

права си! споелих мнението си....
знаех ,че става дума за това ,което каза Кайли ;D ;D ;D ,тя беше пуснала такава тема ;D и ако не ме лъже паметта ,беше ПУСТОТА- заглавието й....
търсех другия начин ,за да кажа нещата по-различно. щото за това състояние -НАБЛЮДАТЕЛ не се говори! то се усеща , а и не това е начина да кажеме колко сме "пораснали"духовно! ;D ;D ;D

« Отговор #54 -: Юли 16, 2010, 01:14:40 pm »
Понеже от известно време и аз съм в подобно с-ние та се опитах да го дефинирам с 1 дума-Липса на усещаня за съзидателност. Творчеството е заложено у всеки и като го няма това усещане за градивност, изпитваш пустота, неможеш да намериш себе си и мястото си и за какво аджеба е всичко...

Уран, точно и на място казано.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #55 -: Юли 16, 2010, 01:15:54 pm »

видно  от този ти пост ,имаш проблем с ЕГОТО си ,защото дори не можеш да изслушаш друго мнние или гледна точка!
това ,че си личност ,не означава ,че си повече от останалите , а само едно ,че си част от тях и те от теб!
погледнах хороскопа ти и винаги ще гледам ,това ,което смятам че ми е нужно зада разбера някой или нещо...
няма като как да не спомена ,че добрите проявления на юпитер/меркурий в съвпад на асц ,те имат и негативни такива!твоя живот си е твой и си го живей както намериш за добре ,но след като споделяш и ни ангажираш с това си състояние , аз се чувствам задължена да споделя мнението си!
проблема ти е свързан с ЛИЧНОТО ТИ СЕБЕПОЗНАНИЕ И ЕГОТО ,което трудно може да бъде преборено , по начина и отношението ти към другите!

бреее кой ми говори за его  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

има разлика между изслушване на мнение, което е желано и едно нежелано такова!!! твоето мнение е нежелано за мен и точка! наречи го его, наречи го свинщина и прочее, но си е факт! все ми е тая - местя си я в другия крачол!

« Отговор #56 -: Юли 16, 2010, 01:18:50 pm »
    Еее пък моято прогр.Луна като е в 3 дом и Лъв - кво? Не е тя виновна, не не - не вярвам. Не усещате ли, че това може да е на енергиите от космоса или по-точно на ТАО-то на тежкарите, което ще ни облъчва дълго време...
Нема страшнооо, всичко минава и заминава и ние също така ще заминем...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #57 -: Юли 16, 2010, 01:19:47 pm »
щото за това състояние -НАБЛЮДАТЕЛ не се говори! то се усеща , а и не това е начина да кажеме колко сме "пораснали"духовно! ;D ;D ;D

за това състояние се говорим колкото си искаме! говоренето не е начин да се правиш на велик, а да си изясниш за себе си някои лични неща, които до определен момент не са ни били ясни! ако ти си се засегнала от това, че "някой се опитвал да се прави на духовен" значи имаш много дълбоки проблеми със себе си и личността си - посети психиатър!

на никого и нищо не съм искала да казвам. пуснах тема защото търся нещо и това нещо само Кайли ми го изясни с две думи - без излишни патологии!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 16, 2010, 01:23:13 pm »

бреее кой ми говори за его  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

има разлика между изслушване на мнение, което е желано и едно нежелано такова!!! твоето мнение е нежелано за мен и точка! наречи го его, наречи го свинщина и прочее, но си е факт! все ми е тая - местя си я в другия крачол!

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: , личи си от всички постове за какво приказваме!
егото нали знаеш какво е и къде се намира в натала,и не без значение кой е кацнал в/у него...
добре ,че имаш един нептун ,че иначе хептен нямаше да можем те стигнеме :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
виж ,много си готина ,много забавна ,много интересна като индивид ,но все още не си личност! и въобще не си уранянка , а просто нептунианка...
що не видиш и другите планети къде и какво правят!
ще падна от смях! :rolf: :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #59 -: Юли 16, 2010, 01:27:08 pm »
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: , личи си от всички постове за какво приказваме!
егото нали знаеш какво е и къде се намира в натала,и не без значение кой е кацнал в/у него...
добре ,че имаш един нептун ,че иначе хептен нямаше да можем те стигнеме :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
виж ,много си готина ,много забавна ,много интересна като индивид ,но все още не си личност! и въобще не си уранянка , а просто нептунианка...
що не видиш и другите планети къде и какво правят!
ще падна от смях! :rolf: :rolf:

изпростяваш и то много! върви да си пиеш енергия на друго място  ;)