Здравей Гост

Странно едно такова...

• 265 Отговора
  • 63144 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Странно едно такова...
« Отговор #120 -: Юли 16, 2010, 04:33:12 pm »
е квооо...., не е ли вярно? ;D ;D
Друго си е да е нещо,което те кара да действаш ,да мислиш ,да споделяш , да гориш ,да твориш...друго си е ,пробвай и ще видиш!
не ги ли обиколи вече нептун ,сатурн ,уран?! ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

е друго си е да има здраво ръгане и лашкане нали  :rolf: :rolf: :rolf:

кви ти размисли за духовност като те е подпрял един здрав, натопорчен и мазен .... изотзадзе...  :29: :29: :29:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #121 -: Юли 16, 2010, 04:35:28 pm »
ПП. За лесбийките съм чувала, че много се ревнували. Виждала съм унищожителни сцени на ревност - познавах такива, но....всеки да си носи кръста, .....те не са от моята порода. не ми влиза в работата.

бе кво ги лепнахте лесботата бре, вие от бъзик не разбирате ли  :o  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Юли 16, 2010, 04:36:08 pm »
Сексът и духовността не са взаимноизключващи се. Кой ви е заблудил така?
Що се отнася до безразборния секс и секса, който се прави единствено с цел задоволяване на нагона, е така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Юли 16, 2010, 04:37:58 pm »
Сексът и духовността не са взаимноизключващи се. Кой ви е заблудил така?
Що се отнася до безразборния секс и секса, който се прави единствено с цел задоволяване на нагона, е така.

Ма, ти наистина ли мислиш, че сме заблудени!??
Важна е "художествената мяра, мила?" балансът е важен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Юли 16, 2010, 04:38:02 pm »
е квооо...., не е ли вярно? ;D ;D
Друго си е да е нещо,което те кара да действаш ,да мислиш ,да споделяш , да гориш ,да твориш...друго си е ,пробвай и ще видиш!
не ги ли обиколи вече нептун ,сатурн ,уран?! ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

е друго си е да има здраво ръгане и лашкане нали  :rolf: :rolf: :rolf:

кви ти размисли за духовност като те е подпрял един здрав, натопорчен и мазен .... изотзадзе...  :29: :29: :29:

ама то и без него н може! :rolf: :rolf: :rolf:
да не искаш да кажеш ,че не те е подпирал?! ;D ;D
ай стига бе ,да не си заченала от уран или нептун!?
я се стегни и си слез за малко на земята и си реализирай потенциала...,който имаш и който не е малко!дадено ти е точно толкова ,колкото можеш да носиш и докато не го реализираш 2012 няма да дойде!
а това ти състояние е просто спирка ,в очакване на следващото!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #125 -: Юли 16, 2010, 04:38:13 pm »

точно това имах в предвид  :tongue2:  а който както иска да го разбира  ;)

*

holanda

« Отговор #126 -: Юли 16, 2010, 04:39:47 pm »

това не е ли едно и също.За да правиш безразборен секс не се нуждаеш от чувствата,характера и мислите на другия.Правиш го за себе си.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #127 -: Юли 16, 2010, 04:40:57 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:11 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #128 -: Юли 16, 2010, 04:42:00 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:39:59 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #129 -: Юли 16, 2010, 04:42:21 pm »
я се стегни и си слез за малко на земята и си реализирай потенциала...,който имаш и който не е малко!дадено ти е точно толкова ,колкото можеш да носиш и докато не го реализираш 2012 няма да дойде!

аз живея сега скъпа, а не в миналото! и какво правя си е моя работа, защото е важното да се чувствам добре  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Юли 16, 2010, 04:42:33 pm »

Далеч съм от мисълта да давам някому оценка относно нивото му на заблуденост.  ;D
Мисълта ми беше, че неправенето на секс все още не ни прави духовни.
Човек може да не прави секс с партньор, но да използва други начини за задоволяване. Това "духовно" ли е?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Юли 16, 2010, 04:44:34 pm »

Далеч съм от мисълта да давам някому оценка относно нивото му на заблуденост.  ;D
Мисълта ми беше, че неправенето на секс все още не ни прави духовни.
Човек може да не прави секс с партньор, но да използва други начини за задоволяване. Това "духовно" ли е?

Не , ти не ме разбра. И знам защо е ме разбра. Защото не си имала продължителна и близка връзка с друг човек до такава степен, че да не можеш да останеш насаме със себе си. Имала съм нужда да остана сама, за да прослушам себе си. Мъжът ми е бил хиперсексуален .....но ти няма да го разбереш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Юли 16, 2010, 04:45:18 pm »

аз живея сега скъпа, а не в миналото! и какво правя си е моя работа, защото е важното да се чувствам добре  :P

това е важно , другото като сътояние на емоция , чувства , неудовлетвореност ,задоволеност и прочие са само част!
няма минало ,настояще и бъдеще в езотериката!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #133 -: Юли 16, 2010, 04:47:01 pm »

[/quote]

като заговорихте за яки мъжаги..ей затова се сетих  :P
http://www.youtube.com/watch?v=VlRXQEA0yj0&feature=related
откакто го намерих,само него слушам ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #134 -: Юли 16, 2010, 04:48:53 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:39:52 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Юли 16, 2010, 04:49:11 pm »
Не , ти не ме разбра. И знам защо е ме разбра. Защото не си имала продължителна и близка връзка с друг човек до такава степен, че да не можеш да останеш насаме със себе си. Имала съм нужда да остана сама, за да прослушам себе си. Мъжът ми е бил хиперсексуален .....но ти няма да го разбереш.

Защо ли ми звучи познато?
- Няма да ме разбереш, не разбираш....

Извинете, по-горе оценка ли ми давате? Какви връзки съм имала, какви съм нямала?
Наистина, мога да кажа, че не съм имала връзка с хиперсексуален мъж. Всъщност трудно ми е да дефинирам хиперсексуалност. При всеки мярката е различна, не мислите ли?  :blink:
Небесна, по-горе зададох конкретен въпрос, понеже отново се споменава за духовност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Юли 16, 2010, 04:53:33 pm »

Извинете, по-горе оценка ли ми давате? Какви връзки съм имала, какви съм нямала?
Наистина, мога да кажа, че не съм имала връзка с хиперсексуален мъж. Всъщност трудно ми е да дефинирам хиперсексуалност. При всеки мярката е различна, не мислите ли?  :blink:

Еми, имам си представа. Не си имала обсебваща връзка, преплетена с битовизми и правене на секс по задължение...това не си го имала, не си била семейна. Има още много да учиш за семейния живот (това, че не е само цветя и рози, което ти вероятно знаеш, но не си го изпитала)....Аз мога да сравня живота си преди...и живота си сега. И защитавам позицията, че сексът понякога пречи на духовните взаимоотношения между двама души да се изявят. А тук някои хора защитават позициятау че някой е неудовлетворен, защото не е правел скоро секс....правят се намеци за празни спални и т..н. Липсата на сексуален живот не  е непременно причина за неудовлетвореността на човека...зависи кой какво търси. Аз кавма, че съксът понякога пречи, когато се превърне в самоцел. И го казвам от позицията наопит, който ти нямаш (без да ми се обиждаш, моля)-пак говоря за семеен опит. Във всяко нещо е важен е баланса, за да се чувстваме добре.

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Юли 16, 2010, 04:54:06 pm »

Наистина, мога да кажа, че не съм имала връзка с хиперсексуален мъж. Всъщност трудно ми е да дефинирам хиперсексуалност. При всеки мярката е различна, не мислите ли?  :blink:Небесна, по-горе зададох конкретен въпрос, понеже отново се споменава за духовност.

:rolf: :rolf: :rolf: :57: :57: :57:
както и размера! :-[ :-[ :-[
абе що напоследък само за секс се приказва? :-\

*

holanda

« Отговор #138 -: Юли 16, 2010, 04:55:49 pm »
Защото не си имала продължителна и близка връзка с друг човек до такава степен, че да не можеш да останеш насаме със себе си. Имала съм нужда да остана сама, за да прослушам себе си. Мъжът ми е бил хиперсексуален .....но ти няма да го разбереш.

аз пък мога да кажа,че и от хиперсексуален мъж може да се отървеш.Всичко е до властта,която си му дала. Без значение колко е добър и колко ти се налага чрез тези си качества и способи,ако имаш нужда да останеш насаме,винаги може да го направиш.Тук опира до това какви са ти приоритетите.

Понякога съм се чудела как съществуват жени,които се обезличават покрай мъжете си и дори им харесва.Не казвам,че си такава.От поста  се сетих за това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Юли 16, 2010, 04:58:27 pm »
Не си имала обсебваща връзка, преплетена с битовизми и правене на секс по задължение...това не си го имала....

Опазил ме е Господ.  :72: Но съм имала и обсебващи връзки - със стелиум в Скорпион с Луна във Везни и със Слънце в Риби с Луна в Телец и Марс в Рак. Имам си представа.  ;) Накрая сексът се превръща в задължение, особено след като с партньора нямате духовна и ментална съвместимост, а ви свързват само битовизми и взаимни задължения /деца, семейство/. Подобно усещане съм имала с партньорите си, когато сексуалният заряд във връзката се е изчерпал вече и продължаваш да караш по инерция, виждайки, че отношенията са стагнирали и не вървят наникъде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.