Ако след 1 година, този профил в дир.бг тръгне да ругае една вещичка от астросайт.нет, КАКВО ПРАВИМ? Тръгне да обяснява целият ти живот, да те ругае, заплашва , обижда и т.н., КАКВО ПРАВИМ?
Ти най-малкото ще прочетеш, постовете писани от този потребител ( в случея се пазят мои писани постове) , и казваш ахаааааа гледай ти, еди коя си еди какво си за мен. Такаааа. Ти ще ми кажеш - на мен не ми пука, ще си го преместя в другия крачол. За мен е ясно ти какво ще кажеш. Но другите??? Хората с истерично-холеричен темперамент... ?? М? 
ма ти не осъзнаваш ли, че
изобщо не ми пука бе 
кой каквото си иска да говори за мен - негов си проблем. нито ще го търся да му диря сметка, нито ще се занимавам с глупости! ба, и ще си я преместя в другия крачол :rolf:
ти не разбираш ли, че като постоянно изпадаш в такива истерични състояния, то постоянно и ги привличаш към себе си. като спреш да говориш и да мислиш за това, то просто няма да се случва, защото не захранваш с тези си мисли самата ситуация!
с това си поведение нарушаваш един от най-важните закони на Вселената и ако не спреш само такива неща ще ти се случват. помисли малко по тези въпроси :blink: